Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Μαύρη γάτα υποδείχτηκε μέσα στην Αγία Σοφία τον τουρκοεβραίο Axel Cipra !!!!

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Ο τουρκοεβραίος Axel Cipra πήγε να ξεπουλήσει κι άλλη Ελλάδα αλλά στην Αγία Σοφία μέσα τον υποδέχτηκε μαύρη γάτα... Το πήρε το μήνυμα;

Μια μαύρη γάτα έκανε τη… βόλτα της μέσα στην Αγία Σοφία


την ώρα που στους ιερούς χώρους ξεναγείτο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η ελληνική αντιπροσωπεία.

 
Όπως φαίνεται σε φωτογραφίες του πρακτορείου Reuters, η μαύρη γάτα περπάτησε μπροστά από τους επίσημους προσκεκλημένους χωρίς να… πτοείται.
Το περιστατικό φάνηκε να διασκεδάζει ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος έστρεψε το βλέμμα του προς στη γάτα και άρχισε να γελάει.
Ο πρωθυπουργός έφτασε στην Αγία Σοφία, το ιερό σύμβολο της ορθοδοξίας, συνοδευόμενος από τον Κώστα Γαβρόγλου, τον Γιώργο Κατρούγκαλο, τον Μ. Μπόλαρη αλλά και τη σύζυγό του Μπέτυ Μπαζιάνα.

 
Εκεί τον υποδέχτηκε ο εκπρόσωπος της τουρκικής Δημοκρατίας Ιμπραήμ Καλίν, ο οποίος και συνόδευσε τον πρωθυπουργό στην ξενάγηση.
Ο πρωθυπουργός αρνήθηκε να κάνει κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους, λέγοντας μόνο ότι είναι πολύ χαρούμενος που βρίσκεται σε ένα τόσο ιστορικό μέρος.
Μετά την επίσκεψή του στην Αγία Σοφία, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στη Χάλκη, όπου θα ξεναγηθεί στη Θεολογική Σχολή (είναι ο πρώτος εν ενεργεία πρωθυπουργός της Ελλάδας που την επισκέπτεται) και θα συναντηθεί με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.
 

Χθες το βράδυ ο κ. Βαρθολομαίος παρακάθισε στο δείπνο που παρέθεσε ο κ. Ερντογάν προς τιμή του Έλληνα πρωθυπουργού στην Άγκυρα, ύστερα από πρόσκληση του Τούρκου προέδρου.
Στις 18:30 ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με εκπροσώπους της ελληνικής ομογένειας στο Σισμανόγλειο Μέγαρο, στο οποίο στεγάζεται και το ελληνικό προξενείο της Κωνσταντινούπολης.

 cnn.gr

4 σχόλια:

  1. Σίγουρα δεν είναι η τελευταία μαύρη γάτα, αλλά και να ήταν αυτός είναι σίγουρα ο τελευταίος μαύρος πολιτικός στην ιστορία της Ελλάδας. Σύντομα όλα θα αλλάξουν. Η αφύπνιση είναι πλέον γεγονός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε και οι γάτες δεν τον αντέχουν με αυτά που κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακάρι η Αγία Σοφία να τον φωτίσει ώστε να αλλάξει στάση έστω και την τελευταία στιγμή, την ενδεκάτη ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Ελλάδα γερνάει, συρρικνώνεται και οι τούρκοι έφτασαν 82 εκατ.: Αύξηση 1.200.000 μέσα σε ένα χρόνο!
    Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2019

    Μια είδηση ανησυχητική όσο και διδακτική, μας έρχεται από την Τουρκία. Αυξάνονται και πληθύνονται οι τούρκοι, καθώς μέσα σε έναν μόλις χρόνο ο πληθυσμός της χώρας αυξήθηκε κατά 1.200.000, αγγίζοντας τα 82.000.000! Απέναντι σε μια Ελλάδα που γερνάει και συρρικνώνεται, οι γεννήσεις στην γειτονική χώρα ξεπέρασαν τους θανάτους και ο ρυθμός της αύξησης του πληθυσμού από 1,24% το 2017 ανέβηκε στο 1,47%.

    Οι επανειλημμένες εκκλήσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προς τις γυναίκες της Τουρκίας να κάνουν από τρία παιδιά για να «γίνει πιο ισχυρό έθνος» φαίνεται ότι εισακούστηκαν.

    Έτσι, τα παιδιά ηλικίας 0-14 ετών απαρτίζουν πλέον το 23,4% του πληθυσμού, την ώρα που το ποσοστό των ηλικιωμένων (άνω των 65 ετών) δεν ξεπερνά το 8,8%. Αύξηση κατά 1,4% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά εμφάνισε και ο παραγωγικός πληθυσμός, που στην Τουρκία περιλαμβάνει τις ηλικίες από τα 15(!) έως τα 64. Με πληθυσμό 15.000.000 ατόμων, όσο δηλαδή μιάμιση Ελλάδα, η Κωνσταντινούπολη εξακολουθεί να είναι η πολυπληθέστερη πόλη της Τουρκίας, ακολουθούμενη από την Άγκυρα και την Σμύρνη, με 5.500.000 και 4.300.000, αντίστοιχα.

    Μία άλλη διαφορά με την Ελλάδα, που αναδεικνύουν τα στοιχεία του Τουρκικού Στατιστικού Ινστιτούτου, είναι η αναλογία ανδρών-γυναικών, με το ανδρικό φύλο στην γειτονική χώρα να υπερτερεί αριθμητικά. Οι 41.130.000 άνδρες της Τουρκίας αντιπροσωπεύουν το 50,2% του συνολικού πληθυσμού, έναντι 40.800.000 γυναικών. Όσο για την μέση ηλικία του πληθυσμού, αυτή σημείωσε οριακή άνοδο, στα 31,4 χρόνια για τους άνδρες και στα 32,7 για τις γυναίκες. Η πλειονότητα του νεαρού πληθυσμού της χώρας συγκεντρώνεται στα νοτιοανατολικά – εκεί η μέση ηλικία δεν ξεπερνά τα 21,4 χρόνια.

    Κάθε σύγκριση με την Ελλάδα, όπου το δημογραφικό αποτελεί το υπ’ αριθμόν ένα εθνικό πρόβλημα, αιτιολογεί πλήρως γιατί αυτή η είδηση είναι ανησυχητική όσο και διδακτική…

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!