Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Ποιά "Νότια Μακεδονία" βρε α ν ι σ τ ό ρ η τ ε Αρνιακέ; [Βίντεο που νά ΜΗΝ δούν όσοι έχουν ...ΝΕΥΡΑ!]

Αποτέλεσμα εικόνας για τασοσ αρνιακοσ

ΕΛΕΟΣ ΡΕ  Α Ν Ι Σ Τ Ο Ρ Η Τ Ε !
Ε - Λ Ε - Ο Σ!
Μετά την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ 'Ερτ 3', όπου δημοσιογράφος κατά την διάρκεια του 'ρεπορτάζ' χαιρέτισε τον κόσμο λέγοντας, γειά σας από τα σύνορα της ...Βόρειας και Νότιας Μακεδονίας (!!!) σήμερα ο μετεωρολόγος του 'Αντ1' Τάσος Αρνιακός, αποκάλεσε στην παρουσίαση του δελτίου καιρού την Μακεδονία ως ....Νότια Μακεδονία!!!
Σχετική εικόνα

Tώρα θα μας πείτε, εδώ "κατάπιαμε" το λαθρομετανάστες και τους αποκαλούμε πλέον σχεδόν όλοι, σκέτο Μετανάστες. 
Αυτό δεν θα καταπιούμε;



http://ixnos.blogspot.com/2019/02/blog-post_24.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"



1 σχόλιο:

  1. ΕΛΕΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΑΚΗ! ΟΧΙ ΑΛΛΑ… «ΗΧΗΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ» ΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ!
    06/02/2019

    «Ηχηρό μήνυμα προς Τουρκία, πΓΔΜ και Αλβανία ότι η ένταξή τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση προϋποθέτει στο ακέραιο το σεβασμό του Ευρωπαϊκού Κεκτημένου και του Διεθνούς Δικαίου, έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος από την Κροατία, όπου βρίσκεται στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης…».

    Αυτά γράφει ένα από τα σεσημασμένα διαδικτυακά παπαγαλάκια του Πάκη, που επιχειρεί να μας τον παρουσιάσει ως… γεράκι, νομίζοντας πως έτσι θα γλιτώσει την κατακραυγή για την συνέργειά του στην προδοσία της Μακεδονίας μας! Έλεος! Όχι άλλα… «ηχηρά μηνύματα» προς τους γείτονες, πρόεδρε Πάκη. Δε μας πείθεις με τίποτα, πως είσαι… σκληρός και… πατριωταράς! Πάψε τουλάχιστον να μας θεωρείς και αφελείς!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!