Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Μετά η "δικαιοσύνη" αναρωτιέται γιατί οι πολίτες είναι πεισμένοι πως η διαφθορά τους ξεπερνάει πολιτικές και δημοσιογραφικές πόρνες!




Νόμιμα τα μνημόνια, νόμιμη η εξαθλίωση των εργαζομένων (τα δικά τους αναδρομικά, βεβαίως συνταγματικά), νόμιμες οι κατασχέσεις σπιτιών, νόμιμες οι κατασχέσεις σπιτιών για χρέη ακόμη και 500 ευρώ στην εφορία, νόμιμα τα χαράτσια,
νόμιμες οι διακοπές ηλεκτρισμού και νερού σε όσους δεν έχουν να πληρώσουν, νόμιμη η εξαθλίωση του λαού νόμιμη η πώληση της Μακεδονίας... της Πατρίδος!

Μπράβο θαμώνες στοών με ποδίτσες!

https://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2019/02/blog-post_39.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. ΜΗΝΥΣΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ… «ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΒΙΑΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ»!
    08/02/2019

    Ενώ το προδοτικό μόρφωμα Καμμένου είναι υπό διάλυση, μήνυση εναντίον του μπούλη Πανούλη κατέθεσε σήμερα στο Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας ο βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος.

    Η μήνυση αφορά απειλές και εκβιασμούς, οι οποίοι του ασκήθηκαν προφανώς για να επιστρέψει στους ψεκασμένους με τους οποίους είχε εκλεγεί το 2015, ώστε αν τελικά γίνει η διαγραφή Παπαχριστόπουλου, να καλύψει την 5η θέση που απαιτείται για να μην χάσει τα προνόμια του επικεφαλής κοινοβουλευτικής ομάδας ο Καμμένος.

    Παρεμπιπτόντως, στην προχθεσινή συνέντευξή του στο σαββιδοκάναλο, ο Καμμένος είπε μεταξύ των άλλων, ότι… δεν έχει εκβιάσει άνθρωπο ποτέ στη ζωή του.

    Δεν έχει πάτο ο ολισθηρός κατήφορος του… ορφανού επί τετραετία συνοδοιπόρου των κομμουνιστών και συνεργού στην προδοσία της Μακεδονίας μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!