Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Όχι, όχι, "δέν τους βλέπει" (χρόνια τώρα!) η Αστυνομία.... "Δέν το ξέρει".... ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ; ; ;



Βρέθηκα xθές το πρωΐ (12/02/19), για μισή ώρα περίπου, στη διασταύρωση Θεμιστοκλέους και Κωλέττη, στα Εξάρχεια. Από το σημείο αυτό είναι και η ανωτέρω φωτογραφία που τράβηξα. 
Μια εικόνα που ακόμα κι αυτή τη στιγμή που γράφω... νιώθω σαν κάποιος να μού έκανε πλάκα.

Καθόλου πλάκα δεν έχει όμως αυτό που βλέπετε!
Ήξερα πως υπάρχει κόσμος, χρόνια τώρα, που κοντοστέκεται σε πεζοδρόμια της Αχαρνών, της Αγησιλάου, της Σοφοκλέους, και με ένα νεύμα δίνει σε κάποιους αλλοδαπούς να καταλάβουν ότι θέλει να αγοράσει κάποια πακέτα ή κούτα λαθραία τσιγάρα. 
Κι ο αλλοδαπός να ανταποκρίνεται και να πηγαίνει να φέρνει, μέσα από μια πολυκατοικία ή κατάστημα γνωστού του. Τα τσιγάρα αυτά βέβαια.. μόνο καπνός δεν είναι αυτό που έχουν μέσα...

Εδώ όμως τώρα.. βλέπουμε έναν "παν-άνετο"¨αλλοδαπό να έχει ανοίξει και τραπεζάκι, έτσι στο χύμα, και να έχει απλώσει επάνω τα λαθραία τσιγάρα, για κάνα δίωρο, χωρίς να φοβάται ή να αγχώνεται ότι θα σκάσει μύτη κανένα περιπολικό να τον μαζέψει...

Γιατί ξέρει φυσικά ότι δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο. Και δεν είναι ο μόνος. Δυο καταστηματάρχες μού είπαν ότι αυτό γίνεται σε 5-6 ακόμα σημεία των Εξαρχείων. Πραγματικά δεν θα εκπλησσόμουν πλέον αν έβλεπα την ίδια σκηνή και επάνω στην πλατεία Εξαρχείων.

Γιάαα.. να πάει ο οποιοσδήποτε Έλληνας να κάνει το ίδιο... Σε πέντε λεπτά τον έχουν μαζέψει με χειροπέδες και μέσα στη μπουζού, με ποινή κάθειρξης 17 ετών!

Αυτό δε που με βγάζει από τα ρούχα μου είναι η άνεση του Αφγανού;..Μπαγκλαντεσιανού;..Καραμαυρηδερού πάντως! Σαν να μάς λέει ότι γράφει στα @@ του την όποια ελληνική νομοθεσία υπάρχει, εφ΄όσον αυτός ήδη ξέρει ότι έχει την κάλυψη αστυνομίας, ΜΚΟ, κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και άλλων αριστερο-τζιχαντιστικών οργανώσεων των Εξαρχείων στις οποίες οι μπάτσοι βαράνε προσοχή.

Αυτή είναι η Ελλάδα σου σήμερα Συνέλληνα.

Είχα σκεφτεί από τις 5 το απόγευμα -και είναι πλέον 10 το βράδυ- τον ανωτέρω τίτλο, νομίζοντας πως θα αρχίσω στα "μπινελίκια" ή αλλιώς "γαλλικά" όποιον μού ερχόταν στο μυαλό, στο παράλογο, ανθελληνικό και γενοκτονικό αυτό κράτος. 
Την στιγμή αυτή όμως έχω ηρεμήσει, βαριέμαι ακόμα και να ξοδέψω τις λέξεις μου για τις μασονοκρατούμενες ή χρηματισμένες αυτές συμμορίες που λυμαίνονται τη χώρα μας και ασκούν τρομοκρατία επάνω μας και έχουν την απαίτηση να τούς αποκαλούμε ακόμα "Κυβέρνηση", "Νόμο" ή ό,τι άλλα σκατά νομίζουν ότι είναι, επειδή εμείς τάχα μου τούς ψηφίσαμε. 

Ξέρουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι είναι παράνομο ό,τι έχουν κάνει ως τώρα, όσον αφορά την κοινωνία, τα εθνικά θέματα, την δημόσια περιουσία, τις ελληνοποιήσεις και και... 

Ξέρουν ότι έπρεπε κανονικά να έχουν  σ υ λ λ η φ θ ε ί   και να εκτίουν ποινές εσχάτης  π ρ ο δ ο σ ί α ς .

Φαίνεται τούς έχουν κάποιοι πείσει ότι "το σύστημα αυτό θα ριζώσει για πάντα και δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα", ..αλλά πλανώνται "πλάνην οικτράν". 
Από πολιτικούς, επιχειρηματίες, δικαστικούς, αστυνομικούς, στρατιωτικούς, κλήρο, δημοσιογράφους, διανοούμενους, καλλιτέχνες και και.. έχουμε προσημειώσει κάθε στοιχείο εξ αυτών που έχει δράσει εγκληματικά κατά της χώρας μας και των κεκτημένων μας. 

Και αποτελούν κομμάτι της κοινωνίας που αριθμεί σε κάμποσες χιλιάδες άτομα. Και σύντομα θα μάς βάλουν και σε έξοδα όλοι αυτοί οι αχρείοι, γιατί δεν θα φτάνουν οι φυλακές που έχουμε και θα πρέπει να χτίσουμε μερικές ακόμα.

Άιντε λοιπόν αχρείοι φτιάξτε από τώρα κανα σφράγισμα στα δόντια που έχετε παραμελήσει, γιατί σε λίγο θα δημευτεί μέχρι και ο αέρας που θα αναπνέουν τα δισέγγονα που ακόμα δεν έχετε αποκτήσει.

Ούτε για φτύσιμο δεν είστε! Κι ας μοιάζετε με πλαστικά πτυελοδοχεία που έχουν κάποια χρησιμότητα.


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΟΔΟΤΟΣ

===========================

ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΝ ΕΚΕΙ...
ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ π.χ. ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ, ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΠΛ.ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ, ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΩΦ.ΠΑΤΗΣΙΩΝ, ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΑΝΑ ΔΥΟ, Ή ΑΝΑ ΤΡΕΙΣ, ΣΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝ, ΜΕ ΕΤΟΙΜΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΑΚΚΟΥΛΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΚΟΥΤΕΣ ΤΣΙΓΑΡΑ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΙ", ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ!
ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ.
ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ.
ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ  ΣΤΙΣ ΓΥΡΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ, ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ.
ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ.

ΜΟΝΟΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ "ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ"....

ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & "ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ", ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΤΕ ΔΙΑΒΑΤΕΣ, ΕΙΤΕ ΠΕΡΙΟΙΚΟΙ, ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΤΣΙΓΑΡΑ", ΕΠΕΙΔΗ "ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ" ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ.
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙΝ, ΕΝΙΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΡΟΣΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ (ΣΤΑΘΕΡΟΥΣ) "ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΥΣ" ΠΩΛΗΤΕΣ...

[ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ "ΤΡΕΛΛΕΣ" ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΤΣΙΓΑΡΩΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ "ΤΡΕΛΛΑ" ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΩΛΕΙΑ Η (ΔΗΘΕΝ ΑΓΝΟΟΥΣΑ)..."ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ", Ε;]
"Ιωάνννης Καποδίστριας"

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!