Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Πράκτορες και ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ, στήν "υπηρεσία" της Ανθρωπότητος. Τά ΨΕΥΔΟΓΕΓΟΝΟΤΑ στήν υπηρεσία της "ψευδοιστορίας"...


5η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, ΗΜΕΡΑ ..."ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ"!



5η Φεβρουαρίου 1994. 
Το Κόλπο των μυστικών υπηρεσιών με το δήθεν Όλμο και η χορογραφία της 'Μερκάλε' στο Σεράγεβο. 
Οι μουσουλμάνοι και οι Σύμμαχοι τους σκότωσαν 68 πελάτες και τραυμάτισαν 200 με πυροδότηση βόμβας που είχε τοποθετηθεί στην Λαϊκή «Μερκάλε». 
Οι Αμερικανοί μαζί με τους αρχιρουφιάνους της «επικοινωνίας», τις ξανθιές των καναλιών και τα «ρουφιανάκια» της πολιτικής κατηγόρησαν αμέσως τους Σέρβους , και οι φιλάνθρωποι ηγέτες του ΝΑΤΟ έδωσαν τελεσίγραφο στους Σέρβους της Βοσνίας, υπό την απειλή βομβαρδισμού των θέσεων τους για την εντός δέκα ημερών απόσυρση των βαρέων όπλων στα 20 χιλιόμετρα από το κέντρο του Σεράγεβο. 

Το 2015, βγήκε επιτέλους η αλήθεια για τις δολοφονίες των καταναλωτών στην υπαίθρια αγορά «Μερκάλε» του Σεράγιεβο .

21 χρόνια μετά, αποκαλύφθηκε η απάτη των μουσουλμάνων και των αμερικανικών υπηρεσιών και των συνένοχων δημοσιογράφων. 

Δεν έπεσε Όλμος. 

Ήταν βόμβα. 

Οι ίδιοι οι μουσουλμάνοι σκότωσαν τον κόσμο για επικοινωνιακούς λόγους. 
Στη δικη του Ράτκο Μλάντιτς, στη Χάγη, η εμπειρογνώμονας Ζόριτσα Σούμποτιτς, κατέθεσε, ότι οι θάνατοι στην αγορά «Μερκάλε» του Σαράγιεβο δεν προκλήθηκαν από όλμο, αλλά από εκρηκτικά που βρισκόντουσαν στο σταθερό έδαφος. 

Η εμπειρογνώμονας είπε στο δικαστήριο της Χάγης ότι το βλήμα σύμφωνα με την τροχιά και τη γωνία πρόσπτωσης που αναφέρονται στις εκθέσεις της αστυνομίας του Σεράγεβο και της UNPROFOR δεν θα μπορούσε να πέσει στην αγορά Μερκάλε, χωρίς να προσκρούσει στην οροφή. 
Επίσης είπε ότι ο αριθμός των νεκρών και των τραυματιών δεν είναι ανάλογος της εκρηκτικής ποσότητας που έχει ένας όλμος 120 χιλιοστών. 

Η εμπειρογνώμονας αποκάλεσε την έρευνα για τη σφαγή στην «Markale» «αντιεπαγγελματική και πολλαπλά εσφαλμένη», ενώ είπε ότι ήταν «πρακτικά αδύνατο» για τον σταθεροποιητή (την ουρά του πυραύλου) να παραμείνει θαμμένος στην άσφαλτο, μετά από την έκρηξη, όπως ισχυρίστηκαν οι ερευνητές, και τόνισε ότι η ουρά του όλμου που βρίσκεται στο δικαστήριο , δεν έχει «γρατσουνιές» που θα έδειχναν ότι είχε χτυπήσει το έδαφος. 

«Καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι στην Μερκάλε έγινε μια στατική έκρηξη, η οποία δεν ενεργοποιήθηκε από μακριά και ότι η τρύπα σκάφτηκε , και ο σταθεροποιητής τοποθετήθηκε στο εσωτερικό, και στη συνέχεια καλύφθηκε με χώμα», είπε. 

Αυτή είναι η αλήθεια. 

Οι «καλοί άνθρωποι» , που έβαλαν τη Βόμβα στο Σεράγεβο, έριξαν και τα χημικά στη Συρία. 

(ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!)
ΠΙΣΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΥΠΕΞ ΚΟΛΙΝ ΠΑΟΥΕΛ, Ο ΚΑΛΟΧΤΕΝΙΣΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ (ΧΩΡΙΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ) ΕΙΝΑΙ Ο "ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ" Ο ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΕΝΕΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΤΕ ΤΗΣ 'C.I.A.' , Ή ΕΠΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΤΕΡΟ
ΤΖΩΡΤΖ ΤΕΝΕΤ....

5η Φεβρουαρίου 2003. 
Η παράσταση του Αμερικανού ΥΠΕΞ Κόλιν Πάουελ, ενώπιον του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, που προσπάθησε να πείσει τη διεθνή κοινότητα ότι το Ιράκ εξακολουθεί να κατέχει όπλα μαζικής καταστροφής... 

http://deltio11.blogspot.com/2019/02/5.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"



3 σχόλια:

  1. Ιδού ποιοι μας κλέβουν την Ιστορία: Οι ρομά των Σκοπίων κατεβάζουν δικό τους υποψήφιο για την προεδρία του ψευδοκράτους!
    Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2019 -

    Η είδηση που ακολουθεί αφορά τις άμεσες εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις στα Σκόπια, καθώς ένας ακόμη υποψήφιος με… ιδιαίτερα χαρακτηριστικά παίρνει μέρος στον προεκλογικό αγώνα για το αξίωμα του προέδρου του κρατιδίου.

    Είναι ο Αμντί Μπαϊράμ, του οποίου τα… ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αφορούν το ότι είναι πρόεδρος της εγχώριας Ένωσης Τσιγγάνων και έλαβε υποστήριξη για το χρίσμα του υποψήφιου προέδρου από το κύριο συμβούλιο του κόμματος των Ρομά, το βράδυ της Δευτέρας, όπως αναφέρει δημοσίευμα των Σκοπίων.

    Όπως σημείωσε με ανάρτησή του στο Facebook το μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Ένωσης των Ρομά, Αντνάν Μεμεντί, «η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της Ένωσης των Ρομά αποφάσισε να προτείνει για πρόεδρο της “Μακεδονίας” του επικεφαλής μας Αμντί Μπαϊράμ». Αφού πούμε ότι ο Μπαϊράμ είναι ήδη βουλευτής στο κοινοβούλιο των Σκοπίων, σας πληροφορούμε ότι δέχτηκε μετά χαράς το χρίσμα του υποψήφιου προέδρου, όπως ανέφερε το τηλεοπτικό κανάλι «Νόβα».

    Σε ένα κρατίδιο σλάβων που επιχειρεί να σφετεριστεί το όνομα «Μακεδονία» και τα παράγωγά του, με πολύ έντονη την παρουσία αλβανικής μειονότητας, η υποψηφιότητα ενός ρομά για την προεδρία του ίσως να είναι ενδεικτική για την γενικότερη κατάσταση στην οποία βρίσκεται… αλλά ίσως και να αποτελεί την ενδεδειγμένη λύση που απαιτείται για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γείτονες. Μήπως, λοιπόν, ήρθε η ώρα της… (Βόρειας) ρομακεδονίας;

    Και βεβαίως, κάθε «αντιρατσιστής» που σέβεται τον εαυτό του θα πρέπει να υποστηρίξει αυτή την υποψηφιότητα, η οποία θα δώσει ένα ακόμη «χαστούκι στον ρατσισμό» μετά και την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνέπειες της προδοσίας των Πρεσπών: Αντί να διαλυθούν, τα Σκόπια μπαίνουν στο ΝΑΤΟ!
    Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2019

    Το ψευδοκράτος των Σκοπίων, στο οποίο παραχωρήθηκε η Ιστορία και το όνομα της Μακεδονίας από τους προδότες πολιτικάντηδες, θα γίνει σύντομα και επίσημα το 30ο μέλος του ΝΑΤΟ.

    Ως «ιστορική μέρα» χαρακτήρισε τη σημερινή υπογραφή του πρωτοκόλλου ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ ο γ.γ. της Συμμαχίας, Γενς Στόλτενμπεργκ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε μαζί με τον σκοπιανό υπουργό Εξωτερικών, Νικολά Ντιμιτρόφ στην έδρα του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.

    Ο Στόλντενμπεργκ δεν παρέλειψε να δώσει τα συγχαρητήρια του συνεχάρη στους υποτελείς τόσο την Αθήνα όσο και τα Σκόπια για την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών και σημείωσε πως μόλις επικυρωθεί η ένταξη των Σκοπίων από τα Κοινοβούλια των μελών του ΝΑΤΟ, θα γίνει το 30ό μέλος της Συμμαχίας.

    Από την πλευρά του περιχαρής ο Ντιμιτρόφ τόνισε πως αυτή η «ιστορική μέρα» δεν συνέβη απλά και πως προηγήθηκε μία «μακρά πορεία». «Για μας το ΝΑΤΟ διασφαλίζει ειρήνη και σταθερότητα. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε έτσι ώστε η περιοχή μας να είναι πιο ειρηνική, πιο σταθερή, πιο προβλέψιμη και πιο ευημερής» υποστήριξε.

    Ο Στόλτενμπεργκ μάλιστα δήλωσε εντυπωσιασμένος από το πόσο πιστά σκυλιά των αμερικανών απεδείχθησαν οι δυο πρωθυπουργοί, δηλώνοντας: «Είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος από το θάρρος και την προσήλωση των δύο κυβερνήσεων, από τον Αλέξη Τσίπρα και τον Ζόραν Ζάεφ. Αυτοί είναι ηγέτες που φτιάχνουν, που διαμορφώνουν την ιστορία».

    Να σημειωθεί πως στην Βουλή των Ελλήνων η συζήτηση στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας του πρωτοκόλλου ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ ορίστηκε να ξεκινήσει αύριο στις δύο μεσημέρι. Η συζήτηση του θα ολοκληρωθεί στην Ολομέλεια την επόμενη μέρα, Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου, με την ψήφιση του.

    Ο Αγώνας της Χρυσής Αυγής για την κατάργηση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών συνεχίζεται εντός και εκτός Βουλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ Ο «ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ» (ΠΑΙΑΤ): ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ… ΚΑΛΟ ΣΑΣ
    05/02/2019

    Νέες δηλώσεις στα εγχώρια ΜΜΕ έκανε ο… μυστήριος «ανώτερος Αμερικανός αξιωματούχος» (που δεν είναι άλλος από τον πρεσβευτή – Ύπατο Αρμοστή Πάιατ…), αυτή τη φορά για να πείσει τους Μακεδόνες ότι η προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών είναι για το… καλό τους!

    Πάρτε μια γεύση από τα παραμύθια που «διέρρευσε»:

    «Την εκτίμηση ότι η χώρα μας και ειδικότερα η Θεσσαλονίκη και η Βόρεια Ελλάδα θα είναι οι μεγάλοι κερδισμένοι από τη Συμφωνία των Πρεσπών και την επίλυση του ονοματολογικού εξέφρασε ανώτερος αμερικανός αξιωματούχος στη διάρκεια συνάντησης με δημοσιογράφους στη Θεσσαλονίκη με την ευκαιρία της δεξίωσης του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου Βόρειας Ελλάδας. Χαρακτηρίζοντας τη συμφωνία game changer για την Ελλάδα ο αμερικανός αξιωματούχος τόνισε ότι στη χώρα μας δεν έχουμε ακόμη εκτιμήσει ακόμη πόσο έχει αλλάξει η αντίληψη διεθνώς για την Ελλάδα ως μέλος του ΝΑΤΟ και της ΕΕ και τον σημαντικό ρόλο που αναλαμβάνει για τη σταθερότητα στην περιοχή των Δ. Βαλκανίων. Μάλιστα, εκτίμησε ότι σε πέντε χρόνια η Θεσσαλονίκη και η Βόρεια Ελλάδα θα παρουσιάζουν μία διαφορετική εικόνα λόγω της επανατοποθέτησής τους σαν σταυροδρόμι και πύλη εξόδου των Δ. Βαλκανίων στην παγκόσμια αγορά…».

    Συμπέρασμα: Μακεδόνες, αποδεχθείτε την προδοσία του τόπου σας και στο μέλλον θα τρώτε με… χρυσά κουτάλια!

    Η ελληνική απάντηση των Μακεδόνων στον θρασύτατο εκπρόσωπο του διεθνούς γκανγκστερισμού: Όχι, δεν πουλάμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!