Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (!!!) ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ τόν αρχιπροδότη ΤΣΙΠΡΑ, μόλις θά ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !


Αποτέλεσμα εικόνας για la repubblica
Αποτέλεσμα εικόνας για la repubblica





Εξασφαλισμένο απ’ όλες τις πλευρές είναι το πολιτικό μέλλον του αρχιπροδότη της Μακεδονίας μας, Τσίπρα, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα 'La Repubblica'.

Όπως αναφέρεται σε άρθρο της εφημερίδας, αφ΄ενός μεν ο Τσίπρας έχει πάρει το ελευθέρας από τους διεθνείς αφέντες να κάνει προεκλογικές παροχές, για να μειώσει το εύρος της επικείμενης ήττας του ΣΥΡΙΖΑ και αφετέρου δε, υπάρχει μια καλή θέση στην Ευρώπη που τον περιμένει, σε περίπτωση που η ήττα του θα είναι συντριπτική και δεν θα μπορεί να σταθεί στην αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ιδού η ανταμοιβή του αρχιπροδότη:

«Το αν το άνοιγμα προς το Κέντρο, μαζί με την άσκηση κοινωνικής πολιτικής θα φέρει αποτέλεσμα, θα το δούμε στις εκλογές. Αν χρειαστεί, ο Αλέξης Τσίπρας έχει έτοιμο και ένα σχέδιο Β: την Ευρώπη. 

Όπου η πραγματιστική προσέγγισή του στη διαχείριση της δημοσιονομικής πειθαρχίας και του μακεδονικού, του επέτρεψε να κερδίσει συμμάχους (αρχίζοντας από την Άγγελα Μέρκελ). 

Μία Ευρώπη όπου, στην εποχή των εθνικισμών, η αριστερά δεν διαθέτει έγκυρες προσωπικότητες οι οποίες να λειτουργούν ως σημεία αναφοράς».

https://ethnikismos.net/2019/01/31/la-repubblica-%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89%CF%80%CE%B7-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9/

"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!