Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Π Ρ Α Κ Τ Ο Ρ Α Ρ Α! ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ!



Ο Χουάν Γκουάιδο

Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης στην Βενεζουέλα και αυτοανακηρυχθείς πρόεδρος, Χουάν Γκουάιδο, στρατολογήθηκε από τις ΗΠΑ πριν από μία δεκαετία (!) και είναι «μαριονέτα της Ουάσινγκτον», δήλωσε ο πρέσβης της Βενεζουέλας στην Ρωσία.

Αποτέλεσμα εικόνας για SECRET AGENT

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΟΣΧΑ

Ο πρέσβης της Βενεζουέλας στη Ρωσία, Κάρλος Ραφαέλ Φαρία Τορτόζα, δήλωσε ότι ο ηγέτης της αντιπολίτευσης και αυτοανακηρυχθείς πρόεδρος, Χουάν Γκουάιδο, είχε στρατολογηθεί από τις ΗΠΑ πριν μια δεκαετία και είναι «μαριονέτα της Ουάσινγκτον».

Αποτέλεσμα εικόνας για carlos rafael faria tortosa
O ΠΡΕΣΒΥΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ, ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΛΑΒΡΩΦ...
«Ο Γκουάιδο είχε στρατολογηθεί, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, περίπου πριν 10 χρόνια. 
Είχε σταλεί στη Σερβία για να σπουδάσει. 

Πιθανότατα γνωρίζετε γι' αυτό. Κι όλα ξεκίνησαν με αυτό», δήλωσε ο Τορτόζα, μιλώντας σε βουλευτές στο Ρωσικό Ομοσπονδιακό Συμβούλιο για την πολιτική κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα του.


Αποτέλεσμα εικόνας για SECRET AGENT


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. ΔΙΨΑΝΕ ΓΙΑ ΑΙΜΑ! ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ: ΠΡΟΩΘΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝ!
    14/02/2019


    Στην αποκάλυψη των σχεδίων των σιωνιστών για νέο αιματοκύλισμα του κόσμου, με επίθεση στο Ιράν, προέβη ο επικεφαλής του σιωνιστικού τρομοκράτους, Νετανιάχου.

    Ο εν λόγω βρέθηκε την Τετάρτη στην Πολωνία, για να συμμετάσχει στη διεθνή διάσκεψη για τη Μέση Ανατολή, την οποία συνδιοργανώνουν ΗΠΑ και Πολωνία και σε δηλώσεις του, που καταγεγραμμένες σε video και τις οποίες έχει ανεβάσει στον λογαριασμό του στο twitter, μίλησε ξεκάθαρα για «πόλεμο με το Ιράν»:

    «Αυτό που είναι σημαντικό σε αυτή τη συνάντηση -κι αυτή η συνάντηση δεν γίνεται μυστικά, διότι διεξάγονται πολλές τέτοιες- είναι πως πρόκειται για μια ανοικτή συζήτηση, με αντιπροσώπους ηγετικών αραβικών χωρών, που κάθονται στο ίδιο τραπέζι με το Ισραήλ για να προωθήσουν ένα κοινό συμφέρον, τον πόλεμο με το Ιράν»!

    Βέβαια, μετά τον σάλο που προκλήθηκε, οι συνεργάτες του Νετανιάχου εξαφάνισαν το βίντεο, ενώ στην ανάρτηση στο Twitter άλλαξαν τη φράση «πόλεμο με το Ιράν», με τη φράση «μάχη με το Ιράν».

    Ωστόσο, η πρόθεση των σιωνιστών για νέο αιματοκύλισμα είναι σαφέστατη και δεν διαγράφεται! Αυτός είναι ο σιωνισμός!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!