Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Π Ρ Ο Σ Κ Υ Ν Η Μ Ε Ν Ο Ι : Η αντιπολίτευση στη Βενεζουέλα ύψωσε τεράστιες σημαίες των ...ΗΠΑ-Ισραήλ στην συγκέντρωσή της…(ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ; ; ; ΕΙΝΑΙ;;;)



Η αντιπολίτευση στη Βενεζουέλα που πρόσκειται στον αυτοαποκαλούμενο πρόεδρο της χώρας Juan Guaido, ύψωσε τεράστιες σημαίες των ΗΠΑ-Ισραήλ στην συγκέντρωσή της. 
Αυτοί είναι οι "πατριώτες" που θα λειτουργήσουν για τα εθνικά συμφέροντα;;;; 
Αποτέλεσμα εικόνας για the new president of venezuela

Eίναι οι ίδιες σημαίες που σήκωσαν οι Κούρδοι της Συρίας προκειμένου ν’ απαλλοτριώσουν για λογαριασμό των ΗΠΑ το 90% του συριακού πετρελαίου (...) που βρίσκεται στα κοιτάσματα πάνω από τον Ευφράτη.. ΕΔΩ

Αποτέλεσμα εικόνας για juan guaido mason
OI TΡΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΑΥΤΟΑΝΑΚΗΡΥΧΘΕΙΣ
ΝΕΑΡΟΣ "ΠΡΟΕΔΡΟΣ" ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ
(ΤΑΧΑ) ΝΑ
...ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΠΑΤΑΤΕΣ, Ή ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΑΝΕ ΑΥΤΕΣ
ΤΙΣ "ΠΟΔΙΤΣΕΣ" ; ; ;


Αποτέλεσμα εικόνας για juan guaido mason

σχόλιο Γ.Θ : Θα σήκωναν και την εικόνα του αντιχρίστου για μια "καλύτερη" ζωή... Θα πούλαγαν και τις μάνες τους.
Κάποτε (κάποιοι) λαοί έλεγαν... "Την Πατρίδα και ας τρώμε πέτρες...". Σήμερα, στην Βενεζουέλα τουλάχιστον, δεν υπάρχει τέτοιος λαός...

Και κάτι άλλο...

Είναι θλιβερό να ταυτίζουμε την Αριστερά της Ευρώπης που είναι το "δεξί χέρι" του διαβόλου - αν και Αριστερά - με την Αριστερά της Λατινικής Αμερικής η οποία προσκυνά τον Ιησού Χριστό και είναι Πατριωτική. ΕΔΩ

Αποτέλεσμα εικόνας για juan guaido mason

http://filosofia-erevna.blogspot.com/2019/02/blog-post_3.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. ΟΥΑΟΥ! Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΑΣ ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΝΟΥΔΟΥΛΗ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΖΟΥΑΖΙΑΣ
    06/02/2019

    Έχουμε ακούσει πολλές φορές καθεστωτικούς όλων των πλευρών (κυρίως της ψοφοδεξιάς), να δηλώνουν ότι «τιμούν τους αγώνες της αριστεράς», «σέβονται την συνέπεια του ΚΚΕ» και τα τοιαύτα.

    Από τη μεριά μας είναι απαράδεκτοι, αλλά ομολογουμένως από τη δική τους μεριά έχουν κάποιο δίκιο να λένε… γλυκόλογα για το κομμουνισταριό, καθώς τα κομμούνια δεν είναι πλέον οι επαναστάτες του -πολύ μακρινού!- παρελθόντος, αλλά… εξημερωμένα «κανίς» που χαριεντίζονται στα σαλόνια της μπουρζουαζίας ακόμα και με τους πιο σκληρούς εκπροσώπους του κατεστημένου.

    Όπως π.χ. ο… χάχας κομμουνιστής δήμαρχος Πατρών Πελετίδης (ο… προλετάριος που έχει περιφραγμένη βιλάρα δίπλα στη θάλασσα…), που τον βλέπουμε στην φωτογραφία να σαλιαρίζει με τον επικεφαλής του… «ταξικού εχθρού» Κούλη Νουδούλη, σε πρόσφατη εκδήλωση της μπουρζουαζίας των Πατρών.

    (ΥΓ): Εξημερωμένα «κανίς», τα οποία όμως γίνονται… ντόμπερμαν όταν χρειαστεί να υπερασπιστούν το αστικό καθεστώς από τον «εχθρό-λαό» (όπως με ιδιαίτερο ζήλο έπραξαν τα ΚΝΑΤ και οι μαντραχαλάδες του ΠΑΜΕ έξω από τη βουλή κατά την ψήφιση του πρώτου Μνημονίου της δυστυχίας μας) κι από τους μοναδικούς αντιπάλους του, τους Έλληνες εθνικιστές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!