Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Βρέ ΧΙΩΤΕΣ ! Τά ΘΥΜΑΣΘΕ αυτά, ή μπάς και τα ΞΕΧΑΣΑΤΕ ; ; ;


Αποτέλεσμα εικόνας για RED CROSS SHIP WIRIL

ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ" ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ; ; ; 
ΠΑΛΙ ; ; ; 
Στις 7 Φεβρουαρίου 1944, έξι αγγλικά μαχητικά αεροσκάφη, επιτέθηκαν με ρουκέτες και πολυβολισμούς, κατά του ναυλωμένου από τον 'Διεθνή Ερυθρό Σταυρό' ΣΟΥΗΔΙΚΟΥ φορτηγού πλοίου «Wiril», που ξεφόρτωνε ανθρωπιστική βοήθεια στο λιμάνι της Χίου.

Αποτέλεσμα εικόνας για χαρτης χίου


Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Αποτέλεσμα της επιθέσεως 17 νεκροί, μεταξύ των οποίων και Έλληνες πολίτες!

Αποτέλεσμα εικόνας για RED CROSS SHIP WIRIL



Αποτέλεσμα εικόνας για RED CROSS SHIP WIRIL

Σχετική εικόνα
ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΑΥΤΟΥ  ΤΟΥ
ΞΕΝΟΥ ΜΟΝΟΣΤΗΛΟΥ ΤΟΤΕ!
ΑΚΟΥ ..."ΛΑΘΟΣ" !!!... ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ
ΠΙΛΟΤΟΙ ΔΕΝ
ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΣΕ ΕΝΑ
ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΑ
ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ; ; ;
ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΑΥΡΟ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ;;;


Υπήρξαν επίσης δεκάδες σοβαρά τραυματίες, από τους εργάτες του λιμανιού πολλοί από τους οποίους δεν επιβίωσαν.... 

Μεταξύ των θυμάτων ήταν ο Σουηδός εκπρόσωπος του Ερυθρού Σταυρού Νίλσον...

[Απόσπασμα αναρτήσεως απο το 'λίνκ' :http://deltio11.blogspot.com/2019/02/blog-post_67.html]
"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"



1 σχόλιο:

  1. ΛΟΥΚΕΤΟ ΒΑΖΕΙ Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ “L’ HUMANITE” ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ… ΑΛΗΘΕΙΑ, Ο «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ» ΠΩΣ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ;

    Γράφει ο Αντίοχος

    Αγωνιώδες κάλεσμα προς όλους τους παράγοντες του κατεστημένου της Γαλλίας, αριστερούς αλλά και ψοφοδεξιούς, απηύθυνε η διεύθυνση της ιστορικής κομμουνιστικής εφημερίδας της Γαλλίας «L’ Humanité», που εκδίδεται συνεχώς από το 1920 μέχρι σήμερα, ως όργανο του Κ.Κ. Γαλλίας, έχει κηρύξει στάση πληρωμών για τους περίπου διακόσιους εργαζομένους της και βρίσκεται στα πρόθυρα του λουκέτου.
    Σύμφωνα πάντως με την βρετανική Guardian, οι ψοφοδεξιοί πολιτικοί και τα ΜΜΕ που τους υποστηρίζουν, ανταποκρίνονται καλύτερα από τους εναπομείναντες αριστερούς και ενισχύουν με συνδρομές τα ταμεία της κομμουνιστοφυλλάδας. Ωστόσο, το θέμα είναι οι αναγνώστες, και οι κομμουνιστές που θα μπορούσαν να στηρίξουν την εφημερίδα ως αναγνώστες, είναι είδος προς εξαφάνιση στην Γαλλία. Όπου κάποτε υπήρχε ένα από τα πιο ισχυρά Κ.Κ. στην Ευρώπη, με ποσοστά που είχαν φτάσει και το 33%!

    Γιατί άραγε δεν συμβαίνει κάτι ανάλογο και με τον «Ριζοσπάστη» στην Ελλάδα;

    Για τρεις λόγους:

    1ον) Διότι όταν ο «Ριζοσπάστης» βρέθηκε σε ανάλογη θέση, τα εγχώρια συντρόφια απέλυσαν –και μάλιστα χωρίς αποζημίωση- δεκάδες δημοσιογράφους, μειώνοντας κατά πολύ τα έξοδα.

    2ον) Διότι ο «Ριζοσπάστης» διαφημίζει τα… «πάντα όλα», ακόμα κι όσα πάνε κόντρα στις υποτιθέμενες αρχές του (π.χ. τράπεζες, coca-cola – που πάει με όλα!, κ.τ.λ.), αρκεί να ρέει το χρήμα.

    3ον) Διότι όταν η Μόσχα έστελνε «κόκκινα δολλάρια» στα Κ.Κ. της Ευρώπης, τα συντρόφια των άλλων χωρών τα έριχναν στην προπαγάνδα, ενώ τα εγχώρια συντρόφια τα… επένδυαν σε καπιταλιστικές επιχειρήσεις. Έτσι, τώρα με τα υπερκέρδη αυτών των καπιταλιστικών επιχειρήσεων, καλύπτουν τις όποιες ζημιές του «Ριζοσπάστη»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!