Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Νάτα μας... Προσηλυτισμός στο ισλάμ με μοίρασμα του Κορανίου στην Αθήνα!! - ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE-KALERGI

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Ξεκινάμε πρώτα από ΕΔΩ και μετά κοιτάμε και ΕΔΩ. Πρόκειται για Υβριδικό Πόλεμο (ΕΔΩ). Ένα από τα ''εργαλεία'' του είναι και η θρησκεία. Βέβαια, εκτός από τα τοπικά γεωπολιτικά οφέλη που θέλουν να αποκομίσουν από τον εξισλαμισμό της χώρας μας, η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο ευρύτερο σχέδιο εξισλαμισμού της Ευρώπης,COUDENHOVE-KALERGI (ΕΔΩ) με σκοπό να μας οδηγήσουν στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση ΕΔΩ.


Μια περίεργη καταγγελία βρήκαμε στο Facebook, σχετικά με τον προσηλυτισμό στο ισλάμ σε γειτονιές της Αθήνας...


Φανταστείτε εσείς τώρα, τι θα ζήσουμε στο μέλλον όταν πληθαίνουν κι άλλο οι μουσουλμάνοι, μιας και δεν βλέπουμε σοβαρή διάθεση από την αποροσανατολισμένη Ελληνική κοινωνία να αντιδράσει στον σκοταδισμό που της επιβάλλεται... Ας ξυπνήσουμε επιτέλους!!  
"Χτες 2/02/2019 στο Αιγάλεω οι κάτοικοι βρήκαν αυτό στα αυτοκίνητα τους (Φωτό κάτω).
  Λίγους μήνες πριν άλλο αντίστοιχο ανάγνωσμα είχαν βρει οι κάτοικοι του Αγ. Παντελεήμονα.
  Προχτές στο Σκάι ανέφεραν για πυρήνες τζιχαντιστών στις ελληνικές φυλακές. Να υπενθυμίσω ότι πολλοί τζιχαντιστές δολοφόνοι στις επιθέσεις σε Γαλλία και Αγγλία ριζοσπαστικοποιήθηκαν στις φυλακές.
  Και ακόμη δεν έχει λειτουργήσει το τζαμί.
  Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές στην πρωτεύουσα.....αν δεν ενσωματωθούμε τελικά."
MATI GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!