Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

H M E Γ Α Λ Η ΚΟ-ΜΠΙ-ΝΑ... [βίντεο μέ τον αποκαλυπτικό David Icke]

Σχετική εικόνα





Δημοσιεύτηκε στις 23 Σεπ 2012


CREDITS www.youtube.com/user/THC2110
Δεν είναι το κόλπο έξυπνο (γιατί δεν έχουν έμπνευση και δημιουργικότητα οι ψυχάκηδες), είναι τα μυαλά των μαζών, που χειραγωγούνται και πείθονται. Είναι η ψυχολογία της εξάρτησης,που βοηθά να "πιάνει" το δόγμα "σοκ και δέος".
Για τους περισσότερους (στο νετ) είναι γνωστά αυτά. Δε βλάπτει να γίνουν γνωστά και ευρύτερα.

Μιλάνε άνθρωποι που τιμούν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια αρκετά ώστε να δίνουν τον αγώνα της αφύπνισης.
Όσο περισσότεροι αφυπνιστούν και τους πάρουν χαμπάρι, τόσο γρηγορότερη η ανατροπή των σάπιων.

Οι ΑΡΧΙ-κομπιναδόροι, διεφθαρμένοι-εγκληματίες του συστήματος που ελέγχει πληθυσμούς, δεν δικαιούνται να ομιλούν για διεφθαρμένους πολίτες, φοροφυγάδες, κλπ, αφου αυτοί δίνουν ΠΡΩΤΟΙ το καλό παράδειγμα.
Και φυσικά δεν δικαιούνται να επιβάλλουν τα πιο απάνθρωπα μέτρα που έχει γνωρίσει η σύγχρονη ιστορία. Μην τους δίνουμε εμείς αυτό το δικαίωμα με την υπακοή μας.
ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΟΛΟΙ!
"Ιωάννης Καποδίστριας"

6 σχόλια:

  1. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ,Η ΔΥΝΑΜΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ.....ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΡΟΚΦΕΛΕΡ-ΣΟΡΟΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ.......ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΟΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΡΙΖΕΙ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΟΒΕΛΙΣΚΟ,ΑΥΤΟΣ Ο ΟΒΕΛΙΣΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ......ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΒΕΛΟΝΑ ΤΗΣ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑΣ ΚΑΙ ΚΛΑΠΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΤΟ 1500 ΠΧ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτον ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ιδιαιτέρως για την επικοινωνία.
      Δεύτερον ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για τήν ο υ σ ι α σ τ ι κ ή σας συμμετοχή.
      Τρίτον θα σας παρακαλούσαμε, άν διαθέτετε περισσότερα ιστορικά στοιχεία και πληροφορίες στο συγκεκριμένο ζήτημα, που δεν έχουμε υπ΄όψιν μας, να μας τα παραθέτατε και θα τα ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ πολλαπλώς.
      Νά είστε πάντα καλά.
      (Πώς εξηγείται το όνομα που έχετε επιλέξει; Άν θέλετε ασφαλώς, μας το λέτε.)

      Διαγραφή
  2. ΣΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΤΟ 1500 ΠΧ ΚΑΙ ΚΛΑΠΗΚΕ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι απαντήσεις λέτε ότι βρίσκονται εδώ, ή όχι;
      http://wikipedia.qwika.com/en2el/Cleopatra%27s_Needle

      Διαγραφή
  3. ΜΑΚΕΔΝΙΑ-ΗΜΑΘΕΙΑ-ΒΟΤΙΑΙΑ-ΕΛΙΜΕΙΑ-ΤΥΦΑΙΑ-ΕΟΡΔΑΙΑ-ΛΥΓΚΝΟΣ-ΑΛΜΩΠΙΑ.....ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΟΚΤΩ ΑΚΤΙΝΕΣ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ Α ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΛΕΞΑΝΡΟΣ ΑΜΥΝΤΑ Α..........ΣΤΗΝ ΒΟΤΙΑΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΚΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΩΡΙΕΙΣ........ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΒΕΛΙΣΚΟΥΣ ΨΑΞΤΕ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ-ΒΑΒΥΛΩΝΑ-ΖΩΡΟΑΣΤΡΙΣΜΟΣ-ΑΧΟΥΡΑ ΜΑΖΝΤΑ-ΓΚΟΘΑΜ-ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΕΣ-ΣΚΥΘΕΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!