Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

The Kalergi Plan Full Documentary Creation Of The EU International Communism. (β ί ν τ ε ο)

ΤΟ (ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΟ) ΣΧΕΔΙΟ 'ΚΑΛΛΕΡΓΗ', ΡΙΖΙΚΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗΣ ΑΛΛΟΙΩΣΕΩΣ, ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΚΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

Σχετική εικόνα
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ!



Δημοσιεύτηκε στις 3 Ιανουαρίου του 2019


Mind-blowing truth video from Matthew North

"Ιωάννης Καποδίστριας"

3 σχόλια:

  1. Ευρωπαϊκή Ένωση: Ένα όνειρο των Ναζί που έγινε πραγματικότητα

    https://attikanea.blogspot.com/2014/01/blog-post_6374.html

    ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ;

    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΜΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ!

    http://gekoudi.blogspot.com/p/blog-page_4165.html

    Δηλαδή δεν είναι ναζιστικός ο σχεδιασμός, είναι κομμουνιστικός;

    Βεβαίως και κομμουνιστική είναι η πολυπολιτισμική Ευρώπη, αλλά η προπαγάνδα πήγαινε σύννεφο ΤΟ 2014 για να βγούν οι κομμουνιστές στην κυβέρνηση ...που πολεμούσαν, την τρομάρα τους, ναζιστική Ευρώπη!
    Οι αριστεροί δεν κρυβόντουσαν!
    Σήμερα καταριούνται όσους πήγαν και ψήφισαν αριστερά!!!

    Η αλήθεια που λίγοι τολμούν να γράψουν.
    Συγχαρητήρια σε εσάς και στον Κ.Ο.!
    Είστε απο τους ελάχιστους που η κομμουνιστική προπαγάνδα έχει ανεπηρέαστους.

    Η συνομωσία της "ναζιστικής ΕΕ"

    http://redskywarning.blogspot.com/2016/06/blog-post_29.html



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχετε μπερδέψει τα μπούτια σας όλοι οι όψιμοι αντιγερμανοί. Πράγματι υπήρξε το σχέδιο του Χίτλερ για ενωμένη Ευρώπη. Των εθνών όμως, όχι πολυφυλετική και σιωνιστική. Ο Χίτλερ γνώριζε το σχέδιο του Kalergi, τον οποίο αποκαλούσε μπάσταρδο, και εξαιτίας του δεν έγινε πραγματικότητα το σιωνιστικό σχέδιο. Όταν οι "καλοί σύμμαχοι" νίκησαν τον "κακό Χίτλερ", έθεσαν αμέσως σε εφαρμογή το σχέδιο κατά των ευρωπαϊκών λαών. Είναι κρίμα στην σημερινή εποχή με τα όσα πλέον γνωρίζουμε να υπάρχουν ακόμη ανόητοι που μιλούν για ναζιστική ΕΕ, για Ούννους, και ναζιστική γερμανική κυβέρνηση, όταν η ίδια η Μέρκελ μέσα στην κνεσέτ μίλησε στην μητρική της (όπως η ίδια δήλωσε) γλώσσα, την εβραϊκή. Εάν οι σημερινοί Ελληνες ένοιωθαν για τούρκους το 10% του μίσους που νοιώθουν για τους Γερμανούς, τότε η κατάσταση θα ήταν εντελώς διαφορετική. Όμως η σιωνιστική αριθμητική μας έχει μάθει ότι το 3,5 (έτη γερμανικής κατοχής) είναι ασυγκρίτως μεγαλύτερος αριθμός από το 500 (έτη τουρκικής κατοχής). Ξέρετε γιατί ισχύει αυτό; Επειδή η Γερμανία του Χίτλερ ήταν αυτή που μπορούσε να εξαλείψει δια παντός την σιωνιστική πανούκλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλει θάρος η ομολογία σου.
      Στα αττικα νεα να τα πής αφτά που το παίζει αντικομμουνίστρια για να μπερδεύει τους χαζούς που ακόμα τιν πηστέυουν σαν αντι κκε

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!