Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

ΔΕΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ & ΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ! ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ & Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ!!! Ο ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΣ ΑXEL CIPRA

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Για τον τουρκοεβραίο Αxel Cipra δείτε ΕΔΩ
ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ (ΕΔΩ) ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ (ΕΔΩ). 
Όλους τους εβραιοπροσκυνημένους θα τούς βρείτε ΕΔΩ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΑΣΟΝΟΣ

Είναι η κατάρα της χώρας και το όνειδος της ντροπής μας! Αποκλείστε τον από κάθε εκδήλωση και εκπροσώπηση της χώρας, κρύψτε τον και εξαφανίστε τον να μη ξανανοίξει ποτέ το στόμα του, να μην εκπροσωπήσει ποτέ ξανά τη χώρα, αν θέλουμε πραγματικά να διαφυλάξουμε τη πατρίδα μας ή ότι θα απομείνει απ’ αυτή!!!


Τι είπε πάλι ο κατάπτυστος προδότης στη Κύπρο; Μας είπε ότι, το 80% των Ελλήνων είμαστε μη σκεπτόμενα άτομα, δηλαδή ηλίθιοι και μα@@@ες, φασίστες κι ακροδεξιοί, γιατί θελήσαμε να διαφυλάξουμε την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας και τις πιο λαμπρές σελίδες της Ιστορίας μας, να σταματήσουμε την προδοσία και το εθνικό έγκλημα που διέπραξε απεμπολώντας μαζί και την πολιτιστική μας κληρονομιά, βάζοντας ο άθλιος τα θεμέλια να μας διεκδικήσουν από αύριο έως και τα εδάφη μας! 

Και φυσικά πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρεις φορές, οι προθέσεις των «φίλων» του Σκοπιανών αποκαλύφθηκαν περίτρανα, με τον ΛΑΟ ΜΑΣ ΗΔΗ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ!!!
Ντιμιτρόφ: Θα λεγόμαστε «Μακεδονία» μέχρι να μπούμε στο ΝΑΤΟ «……
Τις ίδιες στιγμές έχουμε τον Ζάεφ μαζί με όλο το ρεμπέτ- ασκέρι του, τους Τουρκο-Βουλγαρο-Αλβανόφωνους γύφτους και Σλάβους ποτισμένους εχθρούς της χώρας μας, να βγαίνουν σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ ανακηρύσσοντας το κρατίδιο τους ‘’Μακεδονία’’ και τον εαυτό τους ‘’Μακεδόνες’’ διεκδικώντας κάθε τι Ελληνικό-Μακεδονικό, είτε είναι προϊόν όπως έκαναν αυτές τις ημέρες στην έκθεση τροφίμων της Νέας Υόρκης, είτε όλα τα άλλα που κάθε μέρα βρίσκουν να ξεθάβουν και να διεκδικούν!

Μιλάμε πλέον για μια πέραν κάθε λογικής μισελληνική και εγκληματική ετεροβαρή συμφωνία, για μια απίστευτη εθνική προδοσία από τον πρωθυπουργό της χώρας και άλλα 152 κατάπτυστα μιάσματα, πιόνια των κατακτητών της πατρίδας μας, προσκυνημένα όλα ανήκοντα στη ‘’λέσχη των προθύμων’’, έτοιμα πάντα να προδώσουν για τα 7.000 αργύρια και τις όποιες άλλες συμφωνίες τους κάτω απ’ το τραπέζι!

Τι να πρωτοαναφέρουμε, τις μύριες τόσες αποτυχημένες διεκδικήσεις μας και όλες τις χαμένες μάχες της χώρας που τον διαπίστευσαν παγκοσμίως ως τον χειρότερο διαπραγματευτή της γης ή να στοχεύσουμε στην άλλη εθνική τραγωδία, σ’ αυτή που έδωσαν οι άθλιοι όλες τις τράπεζες μαζί με τα δάνεια του λαού μας στους μέντορες τους ως δώρο και εις εξόφληση του ‘’χρέους’’ τους για να βρεθούν στον θώκο της εξουσίας;

Πολλά έχουμε ζήσει και πιο πολλά έχουμε διαβάσει, ωστόσο, αυτό το δράμα δεν έχει ξαναπαιχθεί ποτέ! Εν καιρό ειρήνης να παραδίδει μια χώρα την επικυριαρχία της, την ιστορία της και την πολιτιστική της κληρονομιά ή τον Εθνικό της πλούτο, τις περιουσίες του λαού έως και τα σπίτια του, μεταλλάσσοντας τους πολίτες της σε άστεγους και παρίες, τόσο απροκάλυπτες πράξεις προδοσίας δεν ξανάγιναν ποτέ!

ΜΙΛΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΕΦΙΑΛΤΕΣ & ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΑ ΝΕΝΕΚΙΑ, ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!
Έλληνες και Ελληνίδες, τούτο το απίστευτα ανεύθυνο κι ανώριμο παιδί, (γιατί περί αυτού πρόκειται, μη πιστέψετε στιγμή ότι πρόκειται περί έξυπνου ανθρώπου και δη πολιτικού), δεν πρέπει επ’ ουδενί να ταξιδέψει στη Τουρκία να βρεθεί απέναντι σε έναν ηγέτη που ανεξάρτητα αν είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της χώρας μας δεν παύει να είναι σήμερα ο ένας εκ των δυο μεγαλύτερων πολιτικών στην παγκόσμια σκακιέρα!

Ουαί κι αλίμονο για μας αν υπάρξει συνάντηση και διαπραγμάτευση μεταξύ Τσίπρα- Ερντογάν. Θρηνείστε για τη χώρα και ψάξτε να βρείτε ποια θα ‘ναι η αμέσως επόμενη Εθνική τραγωδία! Αν υπήρχε ίχνος στοιχειώδους αντίληψης, αυτογνωσίας και εθνικής υπερηφάνειας, μετά από αυτά που μας κάνουν, όχι συνάντηση μαζί του δεν θα ‘πρεπε να γίνει, αντιθέτως η πρόταση θα ‘πρεπε να έχει απορριφτεί με τον πλέον έντονο και απωθητικό τρόπο μετά τις καθημερινές τους απίστευτες δηλώσεις, κινήσεις και πολεμικές ιαχές, απαιτώντας τους να υπογράψουν τουλάχιστον μιας μικρής διάρκειας ένα μορατόριουμ, προκειμένου να γίνει η συνάντηση με μια πολυμελή αντιπροσωπεία να σταθούμε δυναμικά απέναντι τους σε οτιδήποτε μπει πάνω στο τραπέζι!

Ωστόσο, επειδή ο λύκος δεν αλλάζει προβιά, ποια είναι η εξωτερική πολιτική της χώρας μας και που είναι οι πολιτικοί μας τώρα που η Τουρκία έχει τουλάχιστον τρία ανοιχτά μέτωπα και βρίσκεται απέναντι κι από την Ε.Ε.; Γιατί δεν ‘’ενεργούμε’’ μαζί με τους Κούρδους και τις άλλες εχθρικές ως προς αυτούς δυνάμεις έχοντας στο πλευρό μας και την Ευρώπη να τους φτάσουμε στα βάθη της Ασίας όσο υπάρχει ακόμα καιρός και μπορούμε να το κάνουμε; Κανείς δεν μπορεί να δεί ότι τώρα είναι η χρονική στιγμή;

Και ενώ συμβαίνουν τα τόσα άλλα μύρια σε βάρος της χώρας μας, ο άθλιος και προσκυνημένος μόλις χθες, λίγες μέρες πριν πάει στη Τουρκία, συνέδεσε τη συμφωνία των Πρεσπών με το Κυπριακό! Κύπριοι και Έλληνες, αρχίστε να τρέμετε ψάχνοντας ποια θα είναι η επόμενη προδοσία και εθνική τραγωδία του Τσίπρα και των υμετέρων του! Ο Θεός να λυπηθεί τις πατρίδες μας Ελλάδα και Κύπρο!

Συγχωρήστε με, αλλά ευχηθείτε καλύτερα να πέσει το αεροπλάνο από το να πραγματοποιηθεί αυτή η συνάντηση! Και ο ηλιθιότερος των ηλιθίων καταλαβαίνει ότι οι Τούρκοι δεν διαπραγματεύονται τίποτα δικό τους, διεκδικούν ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!!!
Προς τι λοιπόν η εκεί παρουσία του πανηλίθιου, προσκυνημένου, δοσίλογου κι ανθέλληνα, μόνο κακό θα κάνει!!!

Θεέ μου, ένας ηγέτης δεν θα βρεθεί ποτέ γι’ αυτή τη δόλια πατρίδα μας;
Β. Αναγνώστου

Συγγραφέας- αρθρογράφος
www.manifesto.com.gr 

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

3 σχόλια:

  1. http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/02/blog-post_56.html?m=1. Οποιος γελαει τελευταιος γελαει καλυτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι άξιο απορίας αν αυτοί που υπογράφουν τις οποιεσδήποτε συμφωνίες τις διαβάζουν πριν τις υπογράψουν. Μόνο ένας ανόητος, ανεύθυνος, ανεπρόκοπος, υπερόπτης θα μπορούσε να το κάνει. Και φυσικά, ένα φερέφωνο. Tα ονόματα και πρόσωπα είναι γνωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν καταλαβαίνω γιατί λέτε τον Αλέξη Τσίπρα τούρκο-εβραίο οταν ο θείος του ήταν (νομίζω πως συγχωρέθηκε πρόσφατα) Ελληνορθόδοξος παπάς και έδειξε η τηλεόραση πριν 2-3 χρόνια να σέρνει τον χορό ο υπέργηρος παπάς με τον ανηψιο-πρωθυπουργό δίπλα του!
    Δεν έχω κανένα λόγο να υποστηρίξω τον κ. Τσίπρα μετά από όλα τα ανθελληνικά ήθη που εισάγει εκείνος και η κυβέρνησή του στην Ελλάδα. Μάλλον οφείλεται αυτό σε μια άλλη «θρησκεία» (της περίφημης Αριστεράς) και όχι σε αλλα θρησκευτικά δόγματα. Δηλ. πως γίνεται το σόι του πρωθυπουργού να είναι ΚΑΙ εβραϊκή και Ορθόδοξη με ιερεα ως μέλος της? Μετά, πως γίνεται ο Βενιζέλος να ήταν Εβραίος, όταν ο τάφος του στη Κρήτη καλύπτεται με ένα τεράστιο Σταυρό και με κανένα άλλο θρησκευτικό σύμβολο? Και αν οι Μητσοτακηδες είναι εβραϊκή οικογένεια, γιατί παντρεύονται με Χριστιανική Ορθόδοξη τελετή στην Εκκληςία? Μήπως είναι καιρός να δώσουμε έμφαση στη νέα γενιά των παιδιών μας, να δώσουμε σ´αυτα πραγματικές αξίες, αντί να κοιτάμε συνεχώς για σκελετούς στις ντουλάπες των «αρχόντων» μας που, ούτως η άλλως, ξέρουμε πως έχουν αποτύχει απέναντι στη Πατριδα μας και τον λαό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!