Σάββατο 20 Ιουλίου 2019

Άσε τα πολλά χριστιανικά βίντεο και ΒΑΛΕ ΑΡΧΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΤΩΡΑ !!! - Τί σημαίνει "ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ";

Αποτέλεσμα εικόνας για π.αθανάσιοσ μυτιληναίοσ






Δημοσιεύτηκε στις 19 Ιουλίου του 2019
ΕΓΓΡΑΦΗ 4,9 ΧΙΛ.

ΕΚΤΑΚΤΟ:
ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ,
ΜΕ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ !!!!
ΑΔΕΛΦΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΟΛΟΙ,
ΘΥΜΙΑΣΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ !!!
ΔΙΟΤΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ !!!! =======================
ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΑΛΛΑ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ - ΓΙ ΑΥΤΟ ΞΕΚΙΝΑ ΤΩΡΑ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ !!! ΒΑΛΕ ΑΡΧΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΤΩΡΑ !!!
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΖΩΗ - ΤΡΕΞΕ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ, ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ !!!
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ, ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΣΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΣΟΥ !!!
ΚΑΙ ΑΝ, ΕΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ, ΞΑΝΑΠΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ, ΠΑΛΙ ΒΑΛΕ ΞΑΝΑ ΑΡΧΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ !!! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ !!! ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ !!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ "ΔΩΡΕΑΝ" ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ" ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ (με την Άδεια του Συγγραφέα) ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΔΡΟΜΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ" https://dromosorthodoxias.blogspot.gr
Το ορθόδοξο αυτό έργο είναι ένα μακρόχρονο αποτέλεσμα, κατόπιν Ευλογίας Πνευματικού και δεν έχει κερδοσκοπικό σκοπό. ΞΕΦΥΛΙΣΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΔΩ: https://dromosorthodoxias.blogspot.co...
=====
Αποσπάσματα στο βίντεο από ομιλία του πατρός Αθανασίου Μυτιληναίου († 23/5/2006) περί Μετανοίας:
"Τις έσχατες ημέρες το βασικό κήρυγμα θα είναι ΚΗΡΥΓΜΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ. Γι αυτό ακριβώς αγαπητοί μου ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ. Και η υπόθεσις δεν είναι υπόθεσις (της μετανοίας εννοείται) συναισθηματική, αλλά ένα γεγονός, μια αλλαγή του ανθρώπου, μια μετάθεση του ανθρώπου από το δικό του το θέλημα εις το θέλημα του Θεού.
ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ. Αλλάζω νου, αλλάζω σκέψη, γυρίζω πίσω, αντελήφθηκα οτι ο δρόμος μου ήταν λανθασμένος και τώρα επιστρέφω... Και το κήρυγμα του Κυρίου μας δεν άρχισε έτσι; "μετανοεῖτε· ἤγγικε γὰρ ἡ βασιλεία τῶν οὐρανῶν"...
Πρέπει κάθε μέρα να βάζουμε μιαν αρχή, κάθε στιγμή, μια αρχή, αρχίζω να μετανοώ... ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΣΑΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΣΑ ΜΑΣ. Όχι μετανόησα και τώρα είμαι σε μια κατάσταση ασφαλείας... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, να μην το ξεχνούμε αυτό αγαπητοί μου ποτέ...
Και ο Κύριος δεν είπε "μετανοήσατε", ο Κύριος είπε "ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ", που δείχνει οτι η μετάνοια είναι ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. Δεν είναι μια κατάστασις της στιγμής, αλλά κάτι που διαρκεί...
Γιατι η μετάνοια δεν είναι μια υπόθεσις μιας συγκινήσεως - πολλές φορές λέμε "άκουσα ένα κήρυγμα και συγκινήθηκα... ούτε ακόμη είναι μια κρίση συνειδησιακή, αλλά μια μόνιμη κατάσταση, η οποία αποφέρει καρπούς. Σκεφτείτε οτι ο Άγιος Ιωάννης ο Βαπτιστής έλεγε... "ποιήσατε καρπούς αξίους της μετανοίας"... ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΡΠΟΣ;
Ο Άγιος Ιωάννης (ο συγγραφέας της Κλίμακος) ονομάζει την αληθινή μετάνοια, "μεμεριμνημένην"... μεμεριμνημένη, μετοχή του ρήματος μεριμνώ, που θα πει φροντίζω μετά πολλής επιμελείας, λοιπόν είναι η μετάνοια η φροντισμένη, η μετάνοια που δεν λέγω "ε καλά, δε βαριέσαι τώρα αυτό..." ΟΧΙ, πολλή φροντίδα θα καταβάλλω εις τον εαυτόν μου για να επιτύχω αυτήν την μετάνοια. Αν ήμουν θυμώδης, να είμαι πράος, καρπός η πραότητα της μετανοίας, αν ήμουν ανελεήμων και άσπλαχνος, τώρα να γίνω ελεήμων, καρπός λοιπόν της μετανοίας κ.ο.κ.
Ακόμη να προσέξουμε πάρα πολύ την απόγνωση, την απελπισία γιατί αποτελεί ένα ισχυρό όπλο του διαβόλου... δηλαδή (οι δαίμονες) αποκαλούν το Θεό οτι είναι φιλάνθρωπος πριν από την πτώση... όταν όμως πέσεις σου λένε: "Ααα, ο Θεός τώρα δε σε συγχωρεί, ήτανε μεγάλη σου η πτώση". Μή τους πιστέψεις, παραμέλησέ τους και πες, όπως λέγει ένας άλλος μεγάλος διδάσκαλος, ο Άγιος Εφραίμ ο Σύρος, θα πεις:
Είναι μερικοί που λέγουν οτι εγώ δε θα συγχωρεθώ ποτέ. ΕΝΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΟ, εκείνο που ο Κύριος είπε που είναι βλασφημία κατά του Αγίου Πνεύματος... αλλά εδώ είναι το αμάρτημα... ΤΟ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΟ, διότι αν πω οτι έκανα μια αμαρτία και δεν είναι δυνατόν να συγχωρεθώ, τότε σημαίνει οτι αποδίδω ασθένεια, αδυναμία εις το Αίμα του Χριστού, που συγχωρεί τις αμαρτίες... "ΕΧΩ ΚΥΡΙΟΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ !!!" ===== Στο βίντεο ακούγεται και ο Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός. Πηγές αποσπασμάτων ήχου και βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=XyVlY... https://www.youtube.com/watch?v=7L2YO...
Μουσική βίντεο:
Epic Cinematic Dramatic Adventure Trailer by RomanSenykMusic
https://www.youtube.com/watch?v=c-XpT...
Master of Heroes - Sky Mubs
Ravenia - We All Died For Honor
THIS IS A NON-PROFIT VIDEO
Όλα τα βίντεο παραγωγής του καναλιού μας είναι ελεύθερα για αναμετάδοση.
Καλό Πνευματικό Αγώνα αδελφοί Χριστιανοί, υπομονή κι έχει ο Θεός....

"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!