Σάββατο 20 Ιουλίου 2019

Αυτή είναι η Συρία του Άσσαντ! Εγκαίνια μεγαλοπρεπούς ναού του Αγίου Παϊσίου στην Δαμασκό !




Αυτή είναι η Συρία του Άσσαντ! 
(ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ...)
Εγκαίνια μεγαλοπρεπούς ναού του Αγίου Παϊσίου στην Δαμασκό (φωτό + Βίντεο)
Στην ιερή ελεύθερη Δαμασκό έγιναν τα εγκαίνια του Ναού του Αγίου γέροντος Παϊσίου του Έλληνος.

Ο μεγαλοπρεπής ναός που του αφιερώθηκε στη Δαμασκό στην πρωτεύουσα της αντίστασης κατά της νέας τάξης δεν έχει όμοιό του ούτε στην Ελλάδα για την οποία ακόμη αποτελεί σημείο αμφιλεγόμενο. 

Ανηγέρθηκε στην περιοχή της Jaramana.
Παρόντες κατά τα εγκαίνια πλήθος κόσμου o πατριάρχης Αντιοχείας και πάσης Ανατολής Ιωάννης ο 10ος και σύσωμη σχεδόν η ιεραρχία των ελληνορθόδοξων μητροπόλεων της ιστορικής Συρίας τοποτηρητές άλλων εκκλησιών πολιτικοί και στρατιωτικοί αξιωματούχοι.






Ο Άγιος Γέροντας Παΐσιος από τα Φάρασα της Καππαδοκίας με απήχηση και αποδοχή τεράστια από την Ρωσία τα Βαλκάνια ως και τη Μέση Ανατολή Συρία Λίβανο τιμάται επί προεδρίας Bashar al Assad μ΄έναν Ναό αντάξιο του έργου του της φήμης του και της απήχησεώς του.


16426295_865933873510327_3873590448718197288_n

https://dimpenews.files.wordpress.com/2017/02/eioe-caee-cc-oce-caaie-ce-caee-e-cc-eu-uce-ca.mp4?_=1

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/07/blog-post_8210.html#ixzz5u9JDwxAj


"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

7 σχόλια:

  1. Είδαμε ο "κακός" Assad τι σόι άνθρωπος είναι;Αυτά να τα βλέπουν οι υποστηρικτές του ελεύθερου συριακού στρατού(ISSIS)που θέλουν να επιβάλλουν τη Σαρία στη Συρία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσα ιστολόγια αναδημοσίευσαν το άρθρο του dimpenews, απέδειξαν ό,τι είναι τίμια έναντι των αναγνωστών τους. Κάτι άλλα " πατριωτικά", "εθνικιστικά" ή όπως αλλιώς αυτοχαρακτηρίζονται ποιούν την νήσσαν. Ο πολλά βαρύς κύριος Καλεντερίδης ας πούμε, θα το δημοσιέυσει;

      Διαγραφή
  2. Γιατί δεν τον ρωτάς;Ίσως να του διέφυγε,δεν είναι παντογνώστης ξέρεις.Εάν έχεις να του προσάψεις κάτι επιλήψιμο,του πολλά βαρύ κ.Καλεντερίδη,πες το ξεκάθαρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχάς, προσάπτω σε ΌΛΑ τα "ανεξάρτητα", "πατριωτικά", ή όπως αλλιώς αυτοαποκαλούνται, ιστολόγια, τον ενταφιασμό ενοχλητικών ειδήσεων, όπως ο απόλυτος σεβασμός της δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας στην Ορθοδοξία. Στα ψέυδη περί εμφυλίου, ενώ πρόκειται ξεκάθαρα για ξένη επέμβαση, ΚΑΙ το ιστολόγιο του εν λόγω κυρίου έχει διαδραματίσει περίεργο ρόλο. Π.χ ενώ ο Στεφάν Ακκυριά μεταφράζει όλα τα άρθρα του reseau Voltaire στα ελληνικά και δημοσιέυονται στον Ινφογνώμονα, τα άρθρα του Μευσάν που αποκαλύπτουν τον ελεεινό ρόλο των Κούρδων στην Συρία ως διά μαγείας δεν δημοσιέυονται στο ιστολόγιο επί χρόνια.
      Ως προς το εάν είναι παντογνώστης κάποιος ή όχι, όλες τις σημαντικές ειδήσεις της ημέρας τις βρίσκω δημοσιευμένες και στο Οδύσσειαtv. Εφόσον η ομάδα της Οδύσσειας μπορεί να ανταποκριθεί άριστα στις απαιτήσεις ενημερώσεως των Ελλήνων, μια χαρά θα μπορούσε και ο Ινφογνώμον. Εκτός εάν εσύ πιστέυεις ό,τι η απόκρυψη της εργαλειοποίησης των Κούρδων της Συρίας από ΗΠΑ- Ισραήλ είναι κάτι που αγνοεί ο κ. Καλεντερίδης επί 8 ολόκληρα χρόνια. Εάν δεν το γνωρίζει, μπορεί να ζητήσει και την γνώμη του κυρίου Ακκυριά. Ειρήσθω εν παρόδω, το φτιασίδωμα των απαράδεκτων Κούρδων, που κατέφυγαν στην Συρία την δεκαετία του 30', για να γλυτώσουν το σαρκίον τους από τους Τούρκους και σήμερα οι απόγονοι των προσφύγων αυτών, εκμεταλλευόμενοι την επίθεση που δέχτηκε η Συρία, προσπαθούν να αποσπάσουν εδάφη της χώρας που έσωσε την ζωή των παππούδων τους, ώστε να ιδρύσουν κουρδικό κράτος και σε συριακά εδάφη, έχει παίξει καθοριστικό ρόλο τόσο η καθεστωτική "Αριστερά" όλων των τάσεων και αποχρώσεων, όπως και το Άρδην του κ. Καραμπελιά. Όλως τυχαίως, επίσης δεν γίνεται καμμία αναφορά για τις τακτικές εθνοκάθαρσης που εφαρμόζουν οι Κούρδοι εναντίον των γηγενών Αράβων στις περιοχές που ελέγχουν χάρη στην συμπαράταξή τους με τους εισβολείς, οι οποίοι και τους έχουν εξοπλίσει σαν αστακούς.
      Η αναφορά μου στον κ. Καλεντερίδη δεν είναι επί προσωπικού. Απλώς, στα ιστολόγια με παρόμοια θεματολογία, ο διαχειριστής δεν είναι επώνυμος.

      Διαγραφή
    2. Εκείνο που λέω είναι ότι δε βρίσκω,για ποιο λόγο θα απέκρυπτε ο κ.Καλεντερίδης μια τέτοια είδηση.Τι θα είχε να κερδίσει από αυτό;Θα μπορούσες κάλλιστα να γράψεις στο σάιτ του κ.Καλεντερίδη και να διαμαρτυρηθείς για την απόκρυψη της είδησης,εφόσον φαίνεσαι να είσαι περισσότερο ενημερωμένος από εμάς.Επίσης κάλλιστα θα μπορούσες να συνεργάζεσαι με πολλά πατριωτικά σάιτ και να τους δίνεις θέματα προς δημοσίευση.Και εφόσον ενημερωθούν και δεν αναρτήσουν την είδηση,να τους κατηγορήσεις μετά για απόκρυψη.Δε βλέπω το λόγο όπου ένα πατριωτικό σάιτ θα έκρυβε επίτηδες μια σημαντική είδηση.

      Διαγραφή
    3. Πάμε άλλη μία, μπας και συνεννοηθούμε. Ο Στεφάν Ακκυριά είναι συνεργάτης του Ινφογνώμονα. Χάρη στις μεταφράσεις του κ. Ακκυριά, πληροφορήθηκα την ύπαρξη του δικτύου "Βολταίρος" και γνώρισα τα εμβριθή άρθρα του ιδρυτή του Τιερύ Μεισάν. Ενώ, λοιπόν, χάρη στο ιστολόγιο του κ. Καλεντερίδη έμαθα για τον ωκεανό στέρεων διεθνοπολιτικών αναλύσεων του "Βολταίρου", για κάποιον αξιοπερίεργο λόγο, στον Ινφογνώμονα "ανεβαίνουν" μεν μεταφρασμένα από τον κ. Ακκυριά
      όλα τα άρθρα του "Βολταίρου", όμως τα άρθρα που αποκαλύπτουν τον άθλιο ρόλο των Κούρδων στην συριακή κρίση δεν "ανεβαίνουν" στον Ινφογνώμονα χρόνια τώρα.
      Απ' όλα τα άρθρα του "Βολταίρου", μόνο τα σχετικά τους μπροστινούς των ΗΠΑ στην Συρία Κούρδων συμβαίνει αυτό. Εάν δεν καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Και δεν είναι μόνο ο Ινφογνώμον, που διαστρεβλώνει φρικτά τα γεγονότα, όσον αφορά την επίθεση που δέχτηκε η Αραβική Δημοκρατία από το 2011. Τέλος, εμένα προσωπικά οι ταμπέλες δεν μου λένε κάτι. Ούτε τον χρόνο, ούτε και την διάθεση έχω για συνεργασία. Κρίνω, όμως, ως αναγνώστης, ποιός με ενημερώνει σφαιρικά και ποιός όχι. Ειλικρινά αμφιβάλλω, εάν υπάρχει τόσο μεγαλόπρεπος ναός αφιερωμένος στον Άγιο, πλέον, Παίσιο στον ελλαδικό χώρο. Αυτή η είδηση είναι συγκλονιστική και θα την δημοσίευε ο οποιοσδήποτε αγνός ιστολόγος. Έχετε δίκιο ως προς το ότι δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τα πάντα ανά πάσα στιγμή. Υπάρχουν, όμως, ιστολόγια, όπως αυτό που μας φιλοξενεί, τα οποία κάνουν εξαιρετική δουλειά όσον αφορά την αποδελτίωση των σημαντικοτέτ
      ρων ειδήσεων κάθε ημέρας. Άρα, δεν χρειάζεται να είσαι πανταχού παρών, για να καλύψεις τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας. Έχουν φροντίσει άλλοι γι' αυτό. Το "θάψιμο" αυτής της είδησης, κατ' εμέ, υποκρύπτει σκοπιμότητα. Συμφωνούμε ό,τι διαφωνούμε. Και επαναλαμβάνω, δεν λειτουργεί μόνο ο Ινφογνώμον έτσι. Ως παράδειγμα τον ανέφερα.

      Διαγραφή
    4. Καλέ μου φίλε,τα έχω εμπεδώσει όλα όσα έγραψες παραπάνω.Παρόλα αυτά το βασικό μου ερώτημα παραμένει αναπάντητο.Τι λόγο έχουν ένα ή και περισσότερα πατριωτικά ιστολόγια να κρύψουν ή να διαστρεβλώσουν κάποιες σοβαρές ειδήσεις.Θεωρείς ότι τόσο ο Ινφογνώμων όσα και άλλα πατριωτικά ιστολόγια τα παίρνουν από κάπου;Και αν ναι από που;

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!