Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

ΣΕ ...ΜΑΤΙΑΣΑΝΕ ΧΡΥΣΗ ΜΟΥ; Τήν έβαλαν νά ΚΑΘΙΣΕΙ ! Γιά να ΜΗΝ φαίνεται το ΔΙΑΡΚΕΣ τρέμουλό της!!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Angela Merkel with Danish premier 2019
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ  Ρ Ε Ζ Ι Λ Ι  ΜΕ ΤΟ
ΣΤΑΘΕΡΟ (ΠΛΕΟΝ) ΤΡΕΜΟΥΛΟ ΤΗΣ,
ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΕ!
ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ Η ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΙΣΑ
ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ
ΜΕΤΤΕ ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΕΝ.


Angela Merkel (right) and Danish prime minister Mette Frederiksen sit side by side as the national anthems of the two countries play.


Μία ημέρα αφού εθεάθη να τρέμει - το τρίτο επεισόδιο τρόμου - η Άγγελα Μέρκελ παρακολούθησε καθιστή (!) την τελετή υποδοχής της πρωθυπουργού της Δανίας. "Επεξεργάζομαι αυτά τα επεισόδια", δήλωσε η Γερμανίδα καγκελλάριος...

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ παρακολούθησε σήμερα ...καθιστή την τελετή υποδοχής της πρωθυπουργού της Δανίας, μια ημέρα αφού εθεάθη να τρέμει ενώ στεκόταν για να υποδεχθεί τον πρωθυπουργό της Φινλανδίας - το τρίτο επεισόδιο τρόμου που είχε η Μέρκελ μέσα σε διάστημα τριών εβδομάδων.

Η Δανή πρωθυπουργός Μέττε Φρέντρικσεν κάθισε δίπλα στη Μέρκελ κατά την υποδοχή με στρατιωτικές τιμές που της επιφυλάχθηκε στο Βερολίνο, πριν οι δύο γυναίκες βαδίσουν προς την καγκελλαρία. 
Η Μέρκελ δεν φάνηκε να τρέμει και χαμογελούσε πλατιά.

Μετά τη συνάντησή της την Τετάρτη, με τον Φινλανδό πρωθυπουργό Άντι Ρίνε, η καγκελλάριος είπε ότι ...«επεξεργάζεται» (;) αυτά τα επεισόδια που πρωτοεμφανίσθηκαν στα μέσα Ιουνίου, όμως επέμεινε πως είναι καλά και πως «όπως ήρθε μια μέρα, έτσι και θα φύγει».

Την Πέμπτη η Μέρκελ και η Φρέντρικσεν κάθισαν σε λευκές καρέκλες μπροστά από το γραφείο της καγκελλαρίου ενώ ανακρούονταν οι εθνικοί ύμνοι.

Οι καρέκλες είχαν τοποθετηθεί σ' ένα μικρό βάθρο όπου η καγκελάριος και οι εκάστοτε καλεσμένοι της ακούν συνήθως όρθιοι τους εθνικούς ύμνους....


Αποτέλεσμα εικόνας για Angela Merkel with Danish premier 2019


http://www.kafeneio-gr.com/2019/07/blog-post_341.html

"Ιωάννης Καποδίστριας"



1 σχόλιο:

  1. Αγιορείτικων μορφών αναμνήσεις.

    Μιλά ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου, Αγίου Όρους.

    https://www.youtube.com/watch?v=zvqg5Fie8UU

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!