Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

Ο Βρούτσης ανακάλεσε εγκύκλιο του ΣΥΡΙΖΑ για την απόδοση ΑΜΚΑ σε ξένους....



«Μπλόκο» στην απόδοση ΑΜΚΑ με χαλαρά κριτήρια σε ξένους υπηκόους (μετανάστες,πρόσφυγες κτλ) έβαλε με εγκύκλιό του ο Υπουργός Εργασίας κ. Βρούτσης καθώς, ανακάλεσε προηγούμενη απόφαση των προκατόχων του που είχε ημερομηνία 20/06/2019.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο του κ. Βρούτση θα επανεξεταστεί το ζήτημα της απόδοσης ΑΜΚΑ σε ξένους υπηκόους τρίτων χωρών εκτός Ε.Ε και στη συνέχεια θα δοθούν νέες αναλυτικές οδηγίες.



Να σημειωθεί, ότι ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ και φίλα προσκείμενα μέσα ενημέρωσης δίνουν στην απόφαση αυτή του κ.Βρούτση ...ρατσιστική και ξενοφοβική διάσταση, προσπαθώντας να το εκμεταλλευτούν το γεγονός πολιτικά .

Ωστόσο, η προηγούμενη εγκύκλιος είχε πολλά αίολα σημεία που έδινε το δικαίωμα σε όλους τους πρόσφυγες και μετανάστες με την απόδοση ΑΜΚΑ να «καταλάβουν» τα δημόσια νοσοκομεία .

crashonline.gr

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/07/blog-post_520.html#ixzz5tg88b8kh


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

4 σχόλια:

  1. "Να σημειωθεί, ότι ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ και φίλα προσκείμενα μέσα ενημέρωσης δίνουν στην απόφαση αυτή του κ.Βρούτση ...ρατσιστική και ξενοφοβική διάσταση..."


    Ο,τιδήποτε προσπαθεί να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ τον Ελληνικό λαό, είναι "ρατσιστικό και ξενοφοβικό".

    Ο,τιδήποτε ΒΛΑΠΤΕΙ τον Ελληνικό λαό, είναι "προοδευτικό και καλό".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά φαίνεται ότι ο μοναδικός και πραγματικός ρατσισμός που υπάρχει μέσα στην Ελλάδα, είναι αυτός εναντίον των γηγενών Ελλήνων.

      Διαγραφή
  2. Ας κρατήσουμε μία πισινή με τα όσα ορθά, όπως η ανάκληση ΑΜΚΑ σε λαθρομετανάστες, γιατί η ατζέντα "Νόμος και Τάξη", που φαίνεται να εφαρμόζει η κυβέρνηση μπορεί κάλλιστα να 'ποσκοπεί στην δημιουργία πολιτικού κεφαλαίου, ώστε ένα μέρος της ελληνικήε κοινωνίας να υποστηρίξει τους αντισυνταγματικούς ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και την συνέχιση της ασκήσεως κτηνώδους βίας σε όσους Έλληνες θα επιχειρήσουν να διαμαρτυρηθούν για το ξεπούλημα του Αιγαίου, που βρίσκεται προ των πυλών. Στην άγρια καταστολή ημών των γηγενών πιστέυω ό,τι αποσκοπεί και η πρόσληψη 5.000 αστυνομικών. Θυμηθείτε την στάση της αστυνομίας στο όνειδος των Πρεσπών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι επισημάνσεις είναι ΜΕΣΑ στά πιθανά σενάρια.
      Να προσευχώμεθα να αποτραπούν τα ΔΟΛΙΑ σχέδια και οι πέραν του Ατλαντικού "οδηγίες"....

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!