Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ;

Διαμαντοπούλου for ....President!




Ρεφάρει ο Μητσοτάκης με γυναίκα Πρόεδρο...

Πληθαίνουν οι φήμες στα δημοσιογραφικά γραφεία ότι στη λίστα του Κυριάκου Μητσοτάκη με τα ονόματα που παίζουν για την Προεδρία της Δημοκρατίας υπάρχει κι αυτό της Άννας Διαμαντοπούλου.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

  Σχετική εικόνα

Πολλοί είναι αυτοί που λένε πως είναι τρολιά, κάποιοι άλλοι όμως το θεωρούν δεδομένο καθώς το συσχετίζουν και με το γεγονός ...ότι η Διαμαντοπούλου - παρά τα περί αντιθέτου θρυλούμενα - δεν υπουργοποιήθηκε. 

Σχετική εικόνα

Λέγεται πάντως ότι ο Μητσοτάκης το σκέφτεται σοβαρά ενώ ακούγεται πως η ιδέα «Διαμαντοπούλου για Πρόεδρος» ανήκει στους Τάκη Θεοδωρικάκο και Βασίλη Οικονόμου.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Σχετική εικόνα

Ισως με Διαμαντοπούλου στην Προεδρία ο Μητσοτάκης «ρεφάρει» απέναντι σε εκείνους που τον κατηγορούν ότι υπουργοποίησε ελάχιστες γυναίκες: 
«Δυστυχώς δεν έχουμε και τόσο πολλές γυναίκες που να ενδιαφέρονται να μπουν στην πολιτική» είπε στο 'Β.B.C.' (ΕΔΩ) όταν του επισημανθηκε το γεγονός πως στη νέα κυβέρνησή του η εκπροσώπηση των γυναικών είναι μηδαμινή.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Κατόπιν τούτων ο Μητσοτάκης θα μπορεί να λέει «δεν εχουμε πολλές γυναίκες στην κυβερνηση αλλά μπορεί να έχουμε γυναίκα Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

Σχετική εικόνα

Πάντα στην πρωτοπορία ο Κυριάκος...


Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ


==================

Δηλαδή γιά να καταλάβουμε τώρα, τό κόμμα σου κύριε Μητσοτάκη, αφού προτιμά και θά (;) επιλέξει γυναίκα γιά το ύπατο κρατικό αξίωμα, δεν έχει καμμία άξια υποψήφια;

Και θα διαλέξεις τήν ΜΕΓΑΛΟΠΑΣΟΚΑΡΑ τήν Άννα;

Που είχε όνειρό της λ.χ. να κάνει την αγγλική γλώσσα βασική γιά τα παιδιά μας στα σχολεία; Και πολλά άλλα...

Μά, επιτέλους τί είδους έντονη  π α σ ο κ ο μ α ν ί α  είναι αυτή μέ τήν νέα κυβέρνηση;

Που κόντρα στίς επιθυμίες των αφελών της ψηφοφόρων, επιλέγει και μάλιστα σε κομβικές θέσεις - κλειδιά, χαρακτηριστικότατα πολιτικά πρόσωπα του βαθέος, βαθυτάτου θα προσθέταμε Σημιτικού ΠΑΣΟΚ;

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. Η αναφερόμενη κυρία, έχει λάβει μέρος στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ.
    Εάν αληθεύει ό,τι γράφει το κύριο άρθρο, ίσως η συμμετοχή της στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ λύνει το μυστήριο.

    https://www.sansimera.gr/articles/448

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!