Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Τούς ΞΕΣΚΕΠΑΖΕ και τόν ...κ α θ ά ρ ι σ α ν! Πόσοι τον θυμούνται σήμερα όμως; (Oλόκληρο 'JUMBO' κατέρριψαν!)


Σχετική εικόνα


Το Μάϊο του 1983 και τέσσερεις μήνες πριν σκοτωθεί σε αεροπορικό "δυστύχημα", ο δημοκρατικός γερουσιαστής Larry McDonald μιλώντας στην εκπομπή 'Crossfire' των  Pat Buchanan και Tom Braden, μιλά προφητικά για την 'νέα τάξη πραγμάτων', την παγκόσμια κυβέρνηση και τις μυστικές 'ελίτ' που κυβερνούν τον κόσμο!

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για larry macdonald

Όλα αυτά σε μια εποχή που ακόμη ο «ψυχρός πόλεμος» ήταν στο  απόγειό του και που κανείς πλην ελαχίστων είχαν μια συγκροτημένη άποψη για τα “περίεργα” και τα “τρελλά” που έλεγε ο γερουσιαστής των Δημοκρατιών.

Αποτέλεσμα εικόνας για 'KAL 007'

Και όμως ο άνθρωπος αυτός λίγο αργότερα και πιο συγκεκριμένα την 1η Σεπτεμβρίου θα σκοτωνόταν όταν ένα σοβιετικό 'Su-15' θα έστελνε στο βυθό της θάλασσας το 'Boeing 747' της πτήσης 'KAL 007' των νοτιοκορεατικών Αερογραμμών κοντά στην νήσο Σαχαλίνη.

Σχετική εικόνα

Ο Larry McDonald  ήταν ένας αληθινός Αμερικανός μια πραγματικά ελεύθερη σκέψη όσο και προφητική μόνο που δεν έμελλε να ζήσει για πολύ καθώς ήταν επικίνδυνος για πολλούς.

Larry McDonald.jpg

«Ο σκοπός των Rockefellers και των συμμάχων τους είναι να δημιουργήσουν μια παγκόσμια κυβέρνηση συνδυάζοντας τον υπερκαπιταλισμό και τον κομμουνισμό κάτω μια στέγη. 
Εννοώ συνομωσία; 
Ναι το εννοώ.

Σχετική εικόνα
Είμαι σίγουρος ότι υπάρχει ένα τέτοιο σχέδιο παγκόσμιο σε προοπτική, γενεές παλαιό στο σχεδιασμό του και απίστευτα σατανικό στην σύλληψή του».

Σχετική εικόνα
ΟΛΗ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ, ΕΙΧΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΘΕΙ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΚΟΡΕΑΤΙΚΟΥ ΤΖΑΜΠΟ ΜΕ ΤΟΥΣ
ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ!
ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ
ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ.
ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑΝ ΟΜΩΣ....

Γερουσιαστής Larry P. McDonald (Απρίλιος 1935 – Σεπτέμβριος 1983)

Βίντεο



 pronews
αττικα νεα 

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!