Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

ΠΑΣΟΚ δεν θέλατε; Ο «ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ» Μιχαλάκης ΔΙΩΚΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ «ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ» ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ...ΠΑΜΕ !

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!
ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟ ...'ΠΑΜΕ' !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για χρυσοχοιδησ πασοκ

Έρευνα, «προκειμένου να διευκρινιστεί αν υπάρχουν ευθύνες αστυνομικών και σε ποιο βαθμό», διέταξε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (προφανώς κατόπιν εντολής του… «οδοστρωτήρα» Χρυσοχοΐδη…), μετά από «καταγγελία» της διευθύντριας της ψυχιατρικής κλινικής του Θριάσιου Νοσοκομείου, ότι οι αστυνομικοί… οπλοφορούσαν εντός του Νοσοκομείου – λες κι αυτό απαγορεύεται!
Αποτέλεσμα εικόνας για χρυσοχοιδησ πασοκ

Η εν λόγω, που δημιούργησε επεισόδιο με τους αστυνομικούς που είχαν μεταφέρει στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο ασθενή για εξέταση, γιατί τους θέλει… άοπλους, δεν είναι βέβαια τυχαίο πρόσωπο, αλλά «πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ, εκλεγμένη για δεύτερη θητεία με τις ταξικές δυνάμεις του ΠΑΜΕ», σύμφωνα με κουκουέδικη ιστοσελίδα.

Αποτέλεσμα εικόνας για χρυσοχοιδησ πασοκ

Και βέβαια, ο… σερίφης «οδοστρωτήρας» επέλεξε να ταλαιπωρήσει και πιθανότατα να τιμωρήσει τον αστυνομικό, για να κάνει το χατίρι της κομμούνας. Περιμένατε τίποτα καλύτερο από δαύτον;

Αποτέλεσμα εικόνας για χρυσοχοιδησ πασοκ

(Υ.Γ.)1: Επειγόντως, να στείλει το ΚΚΕ / ΠΑΜΕ μια κατάσταση, με υπογραφή Κουτσούμπα, σε ποιες υπηρεσίες δέχεται αστυνομικούς που οπλοφορούν και σε ποιες όχι, για να ξέρουν οι άνθρωποι και να πράττουν αναλόγως…

(Υ.Γ.)2: Αχ αστυνομικοί που πιστέψατε ότι τώρα με την Νουδούλα… άλλαξαν τα πράγματα και θα… «σας λυθούν τα χέρια», πόσο γρήγορα θα διαψευστείτε και θα καταλάβετε πως είσαστε στο έλεος κάθε κομμούνας!


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!