Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ! To NATO-κομμουνιστικό καθεστώς του Μαυροβουνίου, α π α γ ό ρ ε υ σ ε την τέλεση της Θείας Λειτουργίας !!!! Α Ν Ι Ε Ρ Ο Ι λακέδες !




ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΕ!
Η αστυνομία του Μαυροβουνίου σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, απαγόρευσε στους ιερείς της Μητρόπολης του Μαυροβουνίου να εισέλθουν στην εκκλησία της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στις κοίτες του ποταμού Ιβάν. 
Η αστυνομία είπε ότι η λειτουργία απαγορεύεται για λόγους ...ασφαλείας και παρατάχθηκαν περισσότεροι από 15 αστυνομικοί και οχήματα των ΜΑΤ! 

Από τη Μητρόπολη τονίστηκε ότι είναι πρωτοφανές ότι στο σύγχρονο νατοικό Μαυροβούνιο απαγορεύεται η λατρεία στο ναό, ο οποίος αποτελεί ιδιοκτησία της Μητρόπολης του Μαυροβουνίου. 

«Τέτοιες ενέργειες και απαγορεύσεις της Θείας Λειτουργίας δεν είναι χαρακτηριστικό της σύγχρονης κοινωνίας», τόνισε η Μητρόπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!