Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

ΣΥΡΙΑ «ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ»: ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!


Ο Ερντογάν έγραψε στο τουϊτερ την περασμένη Τετάρτη: «Έδωσα διαταγή έναρξης επιχείρησης στη βόρεια Συρία». Και ναι, ήδη ξεκίνησε και επισήμως η λεγόμενη επιχείρηση «Πηγή της Ειρήνης» ανατολικά του Ευφράτη ποταμού. Πλέον, τα διεθνικά γεγονότα τρέχουν με ρυθμούς άγριας καταιγίδας. Τα παγκόσμια σχέδια των διεθνών Σιωνιστών υλοποιούνται με σατανική μεγαλοπρέπεια όσο και με εωσφορική λεπτομέρεια. Βήμα-βήμα. Ένα προς ένα. Είναι προφανές ότι ο κόσμος μας εισέρχεται πλέον στην επόμενη φάση του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου. Ναι, ο πλανήτης μας βρίσκεται στο κόκκινο.

Τώρα τίθεται το ακόλουθο ερώτημα: Τι να αναμένουμε από σήμερα για το μέλλον ή που βρίσκεται γενικώς ο πλανήτης όσο και η Ελλάδα αυτή τη στιγμή σε σχέση με το υλικό πεδίο; Με άλλα λόγια, τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια; Κατ’ εμέ, λακωνικότατα, το πλέον πιθανό σενάριο να συμβεί ή να λάβει χώρα στο μέλλον είναι το ακόλουθο. Με μια εδώ αναγκαία, ενδιάμεση και σημαντική παρατήρηση: όλα όσα αναφέρω κάτωθι είναι ή αποτελούν μια «σύνθεση» της κοσμικής με την πνευματική πολιτική οικονομία όσο και σχετικών προρρήσεων άνω των 40 αγίων, Ελλήνων και μη, από τον 3ο αιώνα μ.Χ. και μετέπειτα. Συνεχίζω.
Κατ’ αρχήν, ο Γ’ Γενικός Πόλεμος ήδη ξεκίνησε στη Συρία το έτος 2011. Η πρώτη φάση του επίγειου αρμαγεδδώνα ήταν ο εμφύλιος πόλεμος που διαδραματίστηκε  μέσα στα στενά γεωγραφικά όρια της Συρίας. Η δεύτερη φάση ήταν και είναι ακόμη ο εν εξελίξει πόλεμος τόσο μέσα όσο, επίσης, και γύρω από την Συρία. Τώρα πια βρισκόμαστε πολύ κοντά στο τέλος αυτής της δεύτερης από τις 7 συνολικά φάσεις του Γ’ ΠΠ. Με άλλα λόγια, με την πρόσφατη επίθεση της Τουρκίας στην πολύπαθη Συρία, η δεύτερη φάση του Γ’ ΠΠ φτάνει πλέον στο τέλος της.
Θα επακολουθήσει η τρίτη φάση: Που είναι, κυρίως, το συμβάν τύπου «νέων Ιμίων» (κ. Σημίτης) και η επερχόμενη σύντομη Ελληνο-Τουρκική σύρραξη, σε συνάρτηση τόσο με το τέλος του Ερντογάν όσο και με την επίθεση του Ισραήλ στα πυρηνικά του Ιράν. Η τέταρτη φάση της διεθνούς σύρραξης θα είναι ο σφοδρότατος πόλεμος ανάμεσα στη Ρωσία και την Τουρκία. Η Ρωσία επιτίθεται ξαφνικά στην Τουρκία, η οποία διαλύεται μέσα σε μια περίπου εβδομάδα. Ακολουθεί η πέμπτη φάση του γενικού πολέμου. Ή, δηλαδή, η γιγαντιαία σύγκρουση Ρωσίας και Αμερικής μετά των συμμάχων τους. Βασικό πολεμικό θέρετρο του εν λόγω πολέμου κατά την πέμπτη φάση θα είναι η ευρύτερη περιοχή του Ευφράτη ποταμού.
Ακολουθεί στη συνέχεια η έκτη φάση: Επίκεντρο των πολεμικών επιχειρήσεων αυτή τη φορά θα είναι το κράτος του Ισραήλ και ιδίως η πόλη της Αγίας Ιερουσαλήμ (Νεκρά Θάλασσα). Τέλος, η έβδομη και τελευταία φάση-αυλαία του Γ’ ΠΠ θα λάβει χώρα κυρίως τριγύρω και μέσα στην Τουρκία, για να τελειώσει οριστικά στην Βασιλεύουσα Πόλη. Η επτάλοφος Κωνσταντινούπολη, και ειδικότερα η Αγιά Σοφιά, αποτελούν το τελικό γεωγραφικό δίδυμο όσο, ομοίως, και το αόρατο και ουράνιο σημείο που θα σφραγίσει το οριστικό τέλος του πιο φρικτού πολέμου που έζησε ποτέ της η ανθρωπότητα (περισσότερα στο βιβλίο μου: «Σιωνισμός, κλπ», Εκδόσεις Αγαθός Λόγος).
Πολλές φορές έχω πει, έχω γράψει και ξαναγράφω το: Έλληνες ξυπνήστε! Ο από πολλές δεκαετίες προσχεδιασμένος Γ’ ΠΠ θα γίνει. Θα λάβει χώρα. Πλησίασε. Και ναι: οπωσδήποτε θα λάβουν χώρα τα παγκόσμια και αναμενόμενα φοβερά γεγονότα στα αμέσως επόμενα χρόνια. Οπωσδήποτε. Σίγουρα. Μην έχετε την παραμικρή αμφιβολία. Βάλτε οριστικό τέλος στις όποιες αμφιβολίες σας (περισσότερα στις τηλεοπτικές εκπομπές μου στο YOUTUBE, ΟΔΥΣΣΕΙΑ TV).
Εισέτι δε: ναι. Όντως. Όλα αυτά που ήδη βιώνουμε και όλα αυτά τα ασύλληπτα και τρομακτικά που έπονται στη συνέχεια, είναι λεπτομερώς προσχεδιασμένα. Στημένα: από τους διεθνείς Σιωνιστές. Το ξανατονίζω. Ένας είναι ο τελικός και μοναδικός στόχος των Σιωνιστών: Αφού μας εξολοθρεύσουν διαμέσου του εν εξελίξει Γ’ ΠΠ, στο τέλος του επίγειου αρμαγεδδώνα να μας βάλουν το περιβόητο χάραγμα. Δηλαδή, να μας τσιπάρουν ή να μας σφραγίσουν, κυριολεκτικώς, σαν τα ζώα.
Όποιος δεν το βλέπει ή δεν το καταλαβαίνει αυτό, είναι πράγματι και όντως «γκόϊμ». Ή, δηλαδή, έτσι όπως χαρακτηριστικά μας περιγράφουν ή μας θεωρούν, όλους εμάς τους μη Εβραίους, οι διεθνείς σιωνιστές: δίποδα ή τετράποδα ζώα!.. Και μετά το σφράγισμα ή χάραγμα, να φέρουν τον δικό τους παγκόσμιο Εβραίο βασιλέα-δικτάτορα. Τον αντίχριστο. Εισέτι, «Τραμπ», μου είπε ένας χαρισματικός ασκητής στο Άγιον Όρος, σημαίνει «σάλπιγγα». Ή, δηλαδή, η 6η σάλπιγγα της Ιεράς Αποκάλυψης. Ξυπνάτεεε!..
Τώρα. Πάμε ξανά στο υλικό πεδίο και σε ένα άκρως περίεργο δημοσίευμα που βγήκε στο φως της δημοσιότητας προσφάτως στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα (6/10). Και αναρωτιέμαι: Είναι δυνατό μια έγκριτη εφημερίδα να πρόβαλε τυχαία ένα τέτοιο δημοσίευμα; Ή, όπως γράφει κατά λέξη: «Σε κατάσταση… αρρυθμίας βρέθηκε την προηγούμενη Τρίτη το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, με τον υπουργό Νίκο Παναγιωτόπουλο να ρίχνει “άκυρο” στον υφυπουργό Αλκιβιάδη Στεφανή. Λίγο μετά το μεσημέρι ο δεύτερος κατέβηκε στο Κέντρο Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ και έδωσε εντολή στις Ε.Δ. να προχωρήσουν αιφνιδιαστικά σε εφαρμογή του “Σχεδίου Ε”, το οποίο, μεταξύ άλλων, προβλέπει την κήρυξη γενικής επιστράτευσης και ταυτόχρονη έναρξη επιχειρήσεων κατά εχθρικών δυνάμεων».
Εισέτι, ένα άλλο επίσης περίεργο κείμενο είδε και αυτό το  φως της δημοσιότητας. Τι έγραφε; Τα εξής: «Χάσαμε την Σαμοθράκη STOP - Βαριές ημέτερες απώλειες STOP - Πώς τελείωσε άδοξα ο “Παρμενίων 2019”: Ένα νησί χαμένο, εκατοντάδες Έλληνες στρατιώτες και ναύτες νεκροί, τουλάχιστον δύο αποβατικά και μία φρεγάτα, βυθισμένη. Αυτό θα ήταν το αποτέλεσμα της αποβατικής ενέργειας ανακατάληψης της νήσου Σαμοθράκης, ως “νησιού δεύτερης γραμμής άμυνας” σε πραγματικές συνθήκες βάσει της εξέλιξης της άσκησης με την προσάραξη στα αβαθή της φρεγάτας κλάσης "S", πριν τρεις ημέρες στην τελική φάση της άσκησης “Παρμενίων” στη περιοχή Καμαριώτισσα του νησιού».
Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του pronews.gr, συνεχίζει το άρθρο, «το πλοίο είχε ρόλο διοίκησης της απόβασης και για έναν ανεξήγητο λόγο για πλοίο διοίκησης απόβασης, αντί να βρίσκεται πίσω και σε σεβαστή απόσταση από τα αποβατικά και να υποστηρίξει με πυρά την ενέργεια, είχε φτάσει σε “απόσταση πετονιάς” από την ακτή με αποτέλεσμα να προσαράξει στα αβαθή… Το πλοίο δεν αντιμετώπισε κάποιου είδους τεχνικό πρόβλημα είτε με τη πρόωση είτε με το πηδάλιο και η προσάραξη οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος. Προσοχή: Χωρίς καμία πίεση μάχης και χωρίς να βάλλεται από πουθενά!».
Τα άνωθεν παραδείγματα και τροχιοδεικτικά δημοσιεύματα μας παραπέμπουν άμεσα σε κάποιες σκέψεις, αναφορές και συμπεράσματα. Ότι η γεω-στρατιωτική κατάσταση ετοιμότητας στο Υπουργείο Άμυνας είναι πάρα πολύ σοβαρή. Και πως ακόμη, ανάμεσα στ’ άλλα, υπάρχει και «ένα νησί χαμένο» κατά τον άδοξο «Παρμενίων 2019». Κλπ.
Αυτά μου υπενθυμίζουν πολύ έντονα τα λόγια-δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού κ. Σημίτη τόσο περί «νέων Ιμίων» όσο, ομοίως, και περί μιας επερχόμενης Ελληνοτουρκικής σύρραξης. Μου φέρουν στο νου, επιπροσθέτως, και τα τραγικά λόγια του κ. Ζουράρι: «Και να χάσουμε μερικά νησιά δεν πειράζει». Ή, ομοίως, του αχαρακτήριστου Δωδεκανήσιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Καματερού, από το βήμα της Βουλής: «Μακάρι να είχαμε και εμείς μια Συμφωνία των Πρεσπών». Λέτε αναγνώστες μου να είναι όλα αυτά, και όχι μόνον, τυχαία; Σας απαντώ και μάλιστα δε κατηγορηματικά ή κάθετα: Όχι!
Θα μου επιτρέψετε εδώ να μεταπηδήσω και πάλι από την κοσμική στην πνευματική πολιτική οικονομία. Ο Άγιος Παϊσιος (+1994) έλεγε: «Δεν ήθελα τίποτα άλλο. Να με κρατούσε ο Θεός ακόμη λίγα χρόνια στη ζωή, για να έβλεπα την πατρίδα μου μεγαλωμένη. Θα μεγαλώσει… Η Τουρκία θα διαμελισθεί σε 3-4 κομμάτια. Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφή μέτρηση. Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους». Εισέτι, τόνιζε ο Άγιος Παϊσιος: «Από τη Συρία θα ξεκινήσει ο Παγκόσμιος Πόλεμος». Για να προσθέσει στη συνέχεια ο θεοφόρος και μακαριστός Σιατίστης π. Αντώνιος (1920-2005): «Όταν αρχίσει το κακό από την Συρία, να προσεύχεσθε!».
Πέραν αυτών, τέλος, θα σας παραθέσω επίσης και ένα αφήγημα που μου διηγήθηκε μια ευλαβέστατη κυρία, η οποία, μέχρι σήμερα, έχει ήδη επισκεφτεί τους Άγιους Τόπους 40 φορές. Της έλεγε λοιπόν ο μακαριστός και χαρισματικός π. Ιωάννης από τη Δυτική Μακεδονία: «Παιδί μου, η Ελλάδα τα επόμενα χρόνια θα ζήσει μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, πρόσφυγες, κλπ. Οι κυβερνήσεις θα είναι άθεες και οι νόμοι θα πολεμούν ευθέως τον Κύριο. Θα υπάρξουν έκρυθμες καταστάσεις. Θα έρθει πολύ μεγάλη πείνα για κάποιους μήνες. Να αυξήσετε την προσευχή σας και τη μετάνοιά σας. Και ακόμη, παιδί μου, όταν κάποια φορά θα επισκεφτείς και πάλι στο μέλλον τους Άγιους Τόπους, και στη συνέχεια επιστρέψεις, γνώρισε ότι λίγο καιρό μετά από αυτό το προσκυνηματικό σου ταξίδι θα υπάρξουν πάρα πολύ σημαντικά και δύσκολα παγκόσμια γεγονότα». Κλείνοντας, σας σημειώνω εδώ ότι η εν λόγω ευλαβής κυρία ήδη βρίσκεται αυτή τη στιγμή που εσείς διαβάζετε αυτές τις γραμμές στα Θεοβάδιστα μέρη και η ίδια επιστρέφει Ελλάδα την Τρίτη 15 Οκτωβρίου..».
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ
Συγγραφέας, Καθηγητής-Διεθνολόγος,
Πρώην Βουλευτής Φθιώτιδας

3 σχόλια:

  1. Η σύγχρονη Πόρνη-Βαβυλώνα, που βασιλεύει πάνω στους βασιλείς της γης, αυτή που προωθεί και το σύγχρονο εμπόριο ανθρώπων και όχι μόνο ανθρώπων, θα καταστραφεί.
    Θα δοκιμάσει πάνω της αυτή η Πόρνη-Βαβυλώνα, την Δικαιοσύνη του Θεού, η οποία υπάρχει οπωσδήποτε και ενεργεί πάνω στους δαιμονικά αμετανόητους που καταστρέφουν την ανθρωπότητα.

    Για όσους δεν γνωρίζουν σε βάθος την πραγματικότητα: Ο αληθινός και ζωντανός Θεός των Χριστιανών, ΜΠΟΡΕΙ να τα ενεργήσει ΟΛΑ όσα επιθυμεί, ΜΟΝΟ με τον Λόγο του, ΧΩΡΙΣ να έχει ΚΑΜΙΑ ανάγκη από κάποια "βοήθεια" που προέρχεται από τους ανθρώπους ή από αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ γιατί βλέπω το αντίθετο...;

    Βλέπω έναν Ερντογάν να γράφει στα παλαιά του υποδήματα τον αρχηγό των ΗΠΑ. Το οποίο σημαίνει στράβωμα της νέας τάξης και αναβολή του αρμαγεδώνος, εκτός πια αν ονομάσουμε αρμαγεδώνα την καταστροφή των βαρβάρων εκ της δύσεως που επίκειται οσονούπω. Λοιπόν αυτό δεν είναι σάλπισμα για πόλεμο, αλλά μιλάμε για χαρμόσυνο γεγονός. Στραβώνει η νέα τάξη και ο καθένας κανονίζει την πορεία του από δω και πέρα. Είπε λέει ο Τραμπ οτι θα έχει κυρώσεις η Τουρκία. Χέστηκε η Τουρκία για τις τελειωμένες τις ΗΠΑ!

    Ο αρμαγεδών μας χτύπησε δέκα χρόνια τώρα, ελπίζω κύριοι να μην το ξεχάσατε σαν την παραπαίουσα δεξιά η οποία υποστηρίζει πως η χώρα γυρίζει σελίδα, αγνοώντας τους Έλληνες άστεγους στο κέντρο της Αθήνας. Κάποιοι το θέλουν, αλλά ο πόλεμος δεν αποτελεί εφικτό σενάριο και οι ψευδοπροφήτες αλωνίζουν τελευταίως.Η συντριπτική πλειοψηφία δεν θέλει να σκοτώσει κανέναν πολίτη γειτονικής χώρας στα καλά καθούμενα για φανταστικούς λόγους που θα κατασκευάσουν τα επαίσχυντα μμε και δεύτερον διότι οικονομικά θα ισοπεδώσει τον οποιονδήποτε ένας ολοκληρωτικός πόλεμος και οι εποχές είναι δύσκολες. Επομένως ένα πράγμα μένει. Ένας πόλεμος τύπου Τουρκίας. Σου λέει μου στείλατε όλους τους πρόσφυγες και με απειλείτε κι από πάνω; Κάνω χώρο στη Συρία και τους βάζω μέσα όλους, απ' όπου κι αν προέρχονται. Έτσι κάνουν τα ΚΡΑΤΗ που έχουν ΗΓΕΤΕΣ. Έπρεπε να κάνουμε συμμαχία με τους Τούρκους και να τους ακολουθήσουμε στη στρατηγική τους όχι να γλύφουμε και να γλύφουμε.
    Σάλιο δεν έμεινε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα μετανοιώνουν οι νεοϋορκέζοι για την κεμαλική τουρκία και θα εύχονταν να την είχαν κάνει αριστερή, σαν του λόγου μας να τρώει χαστούκια από τα Σκόπια. Πρέπει να στείλουμε τον στρατό μας να εγγυηθεί οτι θα εγκατασταθούν οι πρόσφυγες της Ελλάδος στη Συρία και οι υπόλοιποι στις χώρες τους. Να στείλουμε τον στόλο μας ανατολικά και να αρμενίσουν οι βαρκούλες των προσφύγων προς Συρία μεριά και να βγουν στα παράλια. Τι θα κάνουν εκεί; Δικό τους θέμα. Ας κάνουν επανάσταση. Δεν μπορούν; τουφεκίζουμε μαζί με τους τουρκαλάδες τον isis και τέλος. Και ψάξτε εσείς μετά τις προφητείες να δείτε πότε θα πέσουν οι βόμβες στα κεφάλια μας. Τουρκία και Ελλάδα μας λέγαν οτι είμαστε φίλοι και τώρα που έπρεπε να συνεργαστούμε για το μεταναστευτικό, θα μας λένε οτι πρέπει να σκοτωθούμε; Τώρα θα γίνουμε πάλι εχθροί; Εδώ πέφτει δούλεμα αγαπητοί. Υπάρχει τρόπος να σταματήσει η ισλαμοποίηση της Ευρώπης. Αλλά είπαμε. Αυτά τα κάνουν τα ΚΡΑΤΗ με ΗΓΕΤΕΣ. Τα κάνουν ΗΓΕΤΕΣ με @@χίδια. Τα κάνουν λαοί με ΠΟΛΙΤΕΣ που δεν ψηφίζουν σαν χεσμένοι για να μην χάσουν τη δουλειά ή τη σύνταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!