Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

ΠΡΩΤΑ (εννοείται!) τους βρήκαν διαμερίσματα τώρα τους βρίσκουν και δουλειά: Σεμινάρια επιχειρηματικότητας σε ...άνεργους μετανάστες!



Σεμινάρια ....«μάρκετινγκ» και «επιχειρηματικότητος» (!) σε άνεργους μετανάστες (καθώς οι αλλοδαποί έρχονται πρώτοι) ξεκινά το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με στόχο την ένταξή τους στην… πολλά υποσχόμενη αγορά εργασίας της Ελλάδος.
Αποτέλεσμα εικόνας για πετάνε φαγητά οι λαθρο
ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ
ΦΑΓΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ
ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ  Π Ε Τ Α Ν Ε !
ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΜΕΡΙΔΕΣ ΦΡΕΣΚΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ....
(ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ!)
ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ
ΚΑΝΟΥΜΕ 'ΤΖΙΜΑΝΙΑ' ΣΤΗΝ ...ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ &
ΤΟ 'ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ' !!!!


Αποτέλεσμα εικόνας για πετάνε φαγητά οι λαθρο
ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ  Π Ε Τ Α Μ Ε Ν Α
 ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ
Σ Κ Ο Υ Π Ι Δ Ι Ω Ν !
ΟΧΙ, ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ..."ΕΜΑΘΑΝ",
ΟΠΟΤΕ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ (ΜΑΣ) ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΝ....
Αποτέλεσμα εικόνας για πετάνε φαγητά οι λαθρο
Αποτέλεσμα εικόνας για πετάνε φαγητά οι λαθρο
Αποτέλεσμα εικόνας για πετάνε φαγητά οι λαθρο

Αποτέλεσμα εικόνας για πετάνε φαγητά οι λαθρο
ΜΑ ΚΑΛΑ, ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΕΤΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
ΕΠΕΙΔΗ "ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ",
ΤΟΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ
ΤΡΩΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ;;;
ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ;
ΑΠΟ ΠΟΥ;

Μετά την πρόσκληση ενδιαφέροντος του υπουργείου για τη μίσθωση ξενοδοχείων και κατοικιών σε όλη την ελληνική επικράτεια (η γνωστή ενδοχώρα) , προκειμένου να εγκαταστήσει μετανάστες από τα νησιά του Αιγαίου, έρχονται τώρα και τα προγράμματα κατάρτισης και εκπαίδευσής τους σε επαγγελματικές δεξιότητες.
Αποτέλεσμα εικόνας για πατροκλος γεωργιαδης
Στο πλαίσιο αυτό, ο γενικός γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής, Υποδοχής & Ασύλου, Πάτροκλος Γεωργιάδης, απηύθυνε πρόσκληση υποβολής προτάσεων για το… «πιλοτικό» έργο, με τον βαρύγδουπο τίτλο:
«Εφαρμογή πιλοτικού προγράμματος κατάρτισης και εκπαίδευσης μεταναστών και προσφύγων, σε επαγγελματικές δεξιότητες»!
Αποτέλεσμα εικόνας για πατροκλος γεωργιαδης
Ο κ. Γεωργιάδης κάλεσε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (Μ.Κ.Ο.), διεθνείς οργανισμούς, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, καθώς και Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα να καταθέσουν προτάσεις δράσεων εντός 20 ημερών, προκειμένου να ενταχθούν σε χρηματοδότηση.
Όπως αναφέρεται στην πρόσκληση, “η δράση αφορά στην εφαρμογή του πιλοτικού προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης, ανταλλαγής και αναβάθμισης δεξιοτήτων και πρόσβασης σε εργασιακά περιβάλλοντα για άνεργους πρόσφυγες και μετανάστες”.
Το πεδίο εκπαίδευσης και κατάρτισης εστιάζεται σε δυναμικούς τομείς εργασίας με έμφαση την επιχειρηματικότητα, το μάρκετινγκ και τις νέες τεχνολογίες.
“Η δράση επικεντρώνεται σε επαγγελματικές ειδικότητες που εμφανίζουν αυξητική τάση δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας, περιλαμβάνοντας πλέγμα δράσεων, όπως σεμινάρια για την απασχολησιμότητα τα οποία εστιάζουν στην επιχειρηματικότητα, στην δικτύωση, το μάρκετινγκ, την εκπαίδευση σε επιγραμμικές πλατφόρμες και κοινωνικά δίκτυα, καθώς και την προώθηση στην απασχόληση μέσω πρακτικής άσκησης καθώς και προγράμματα συνεργασίας”.
Η συνολική διάρκεια του προγράμματος υπολογίζεται σε 12 μήνες, με στόχο “να βοηθήσει τους πρόσφυγες και μετανάστες να αποκτήσουν τεχνικές δεξιότητες τις οποίες θα μπορούν να αξιοποιήσουν προκειμένου να ενταχθούν στην αγορά εργασίας. 
Οι ωφελούμενοι ανήκουν στην πληθυσμιακή κατηγορία των ανέργων προσφύγων και μεταναστών”. Ειδικότερα, μέσα από τη δράση αυτή επιδιώκεται “η ενδυνάμωση των δεξιοτήτων των ανέργων προσφύγων και μεταναστών μέσω συνδυασμένων δράσεων κατάρτισης, συμβουλευτικής και πιστοποίησης, η οποία δυνητικά καταλήγει στην τοποθέτηση τους σε θέσεις απασχόλησης σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα καθώς και στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας της συγκεκριμένης ευάλωτης ομάδας”.
Το πρόγραμμα, όπως υπογραμμίζεται, είναι απαραίτητο να διενεργείται στην χώρα μας και περιλαμβάνει τέσσερα σκέλη:
1. Ενέργειες επαγγελματικής κατάρτισης σε τεχνικές δεξιότητες που εμφανίζουν αυξητική τάση δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας
2. Πιστοποίηση των γνώσεων και δεξιοτήτων που θα αποκτηθούν στο πλαίσιο του προγράμματος κατάρτισης.
3. Σεμινάρια/Εργαστήρια για την απασχολησιμότητα τα οποία εστιάζουν στην επιχειρηματικότητα, στην δικτύωση, το μάρκετινγκ, την εκπαίδευση σε επιγραμμικές πλατφόρμες και κοινωνικά δίκτυα
4. Πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας.
Τελικά με τον Έλληνα θα ασχοληθεί κανείς ή τους έχουν για ...φεύγα;  
"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

5 σχόλια:

  1. Οι πρόσφυγες εδώ δεν έρχονται για να δουλέψουν,αλλά να ζήσουν με επιδόματα και κλεψιές.Την ώρα που ο ελληνικός στρατός δεν διαθέτει άρβυλα,στολές,τροφή για τους φαντάρους,και πυρομαχικά,γίνεται περικοπή 50 εκ από το στράτευμα,όμως ως δια μαγείας βρίσκονται χρήματα για τα φαγητά των λαθρό,που τα πετάνε κιόλας.Πεταμένα φαγητά=πεταμένα λεφτά.Πόσες κρεμάλες πρέπει να στηθούν στο σύνταγμα άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω την αίσθηση ότι ο ντόρος με τη σίτιση και τη στέγαση των λαθρό,έγινε για να τα οικονομήσουν οι εταιρείες κέτερινγκ και οι ξενοδόχοι που σχετίζονται με πολιτικά αποβράσματα!!

      Διαγραφή
    2. ΕΓΩ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΑΦΘΟΡΜΗΤΑ.......ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ Ψ Ο Φ Η Σ Ο Υ Ν... !!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Τα βοθροκάναλα,όταν πρόκειται για τα λαθροσκουπίδια,δε μαθαίνουν,δεν ακούνε,δε βλέπουν ,δε γνωρίζουν ποτέ τίποτε.Κατά τα άλλα θέλουν να λέγονται έγκυρα και έγκριτα.Ας γελάσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάθε μέρα τα ίδια λέμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!