Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019

Διαβάστε και φρίξτε ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ... και τους λαθροεισβολείς.... ΤΟ ΚΚΕ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ!

Συνέδριο ΚΚΕ: «Αν γίνει πόλεμος με Τουρκία, εμείς θα χτυπήσουμε την ελληνική αστική τάξη»!!!

Με λίγα λόγια, την στιγμή που θα έχει κηρυχθεί επιστράτευση προς απόκρουση του εχθρού, το ΚΚΕ θα δημιουργήσει δεύτερο μέτωπο στο εσωτερικό της χώρας, το οποίο μάλλον θα έχει αντίκτυπο στην εθνική προσπάθεια.

Πάντα φίδια στον κόρφο της Πατρίδας ήταν τα κουμ μουνια... 

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...
ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΑΙΔΟΒΟΥΛΙΟΥ... 
ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ... "ΑΘΕΑΤΟΥΣ" ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ... ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ!

Απειλούν την... ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΑΣΤΙΚΗ... 


Καλλιόπη Σουφλή
 

Όπως αποφασίστηκε στο 19ο συνέδριο του κόμματος (2013),
εάν για παράδειγμα ο Ρ. Τ. Ερντογάν επιτεθεί στον Έβρο ή το Αιγαίο, το ΚΚΕ έχει δώσει εντολή να δημιουργηθεί κομμουνιστικός στρατός ο οποίος θα πολεμήσει τον εγχώριο καπιταλισμό. 

Με λίγα λόγια, τη στιγμή που θα έχει κηρυχθεί επιστράτευση προς απόκρουση του εχθρού, το ΚΚΕ θα δημιουργήσει δεύτερο μέτωπο στο εσωτερικό της χώρας, το οποίο μάλλον θα έχει αντίκτυπο στην εθνική προσπάθεια.

Ιδού η απόφαση:
«Το Κόμμα στο 19ο Συνέδριο συμπεριέλαβε εύστοχα στο Πρόγραμμα το ζήτημα του ιμπεριαλιστικού πολέμου και τη στάση των κομμουνιστών σε μια τέτοια περίπτωση: «Σε περίπτωση ιμπεριαλιστικής πολεμικής εμπλοκής της Ελλάδας, είτε σε αμυντικό είτε σε επιθετικό πόλεμο, το Κόμμα πρέπει να ηγηθεί της αυτοτελούς οργάνωσης της εργατικής – λαϊκής πάλης με όλες τις μορφές, ώστε να οδηγήσει σε ολοκληρωτική ήττα της αστικής τάξης, εγχώριας και ξένης ως εισβολέα, έμπρακτα να συνδεθεί με την κατάκτηση της εξουσίας».

Όπως σχολιάζει η εφημερίδα «Ριζοσπάστης», η λενινιστική αυτή θέση έρχεται στο προσκήνιο, καθώς αυξάνεται η τουρκική προκλητικότητα.

αττικα νεα
Πηγή
&

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

5 σχόλια:

 1. Αυτά είναι γνωστά εδώ και δεκαετίες. Επισήμως το ΚΚΕ δεν πιστεύει ούτε στη Δημοκρατία ούτε στην Πατρίδα. Εξ αιτίας του πρώτου θα έπρεπε να ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ η συμμετοχή του στις εκλογές, με εντολή του Αρείου Πάγου.
  Λόγω του δεύτερου θα έπρεπε ο περισσός να βάλει λουκέτο. Καμία δουλεία δεν έχει στην ελληνική κοινωνία. Το μόνο που κάνουν είναι να τη διαβάλλουν λόγω του μίσους τους γι' αυτήν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο Άγιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης, λέει την Ευχή: "Κύριε Ιησού Χριστέ Ελέησόν με".

  https://www.youtube.com/watch?v=6CCrhxAvT1Q

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. EYXAΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΟΤΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ & ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ 'ΒΙΝΤΕΟ' ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΟΡΦΥΡΙΟ.
   ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

   Διαγραφή
 3. Δεν καταλαβαίνω γιατί οι σημερινοί άνθρωποι εξακολουθούν να πιστεύουν σε τέτοιες άρρωστες ιδέες.Και τους λες την αλήθεια καλοπροαίρετα για να ξυπνήσουν και είναι αδιάλλακτοι!
  Τελικά μακριά απ'την εν Χριστώ ζωή σκοτάδι πολύ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Φίλε αναγνώστη (μέ το ομολογουμένως πρωτότυπο όνομα) όταν οι μαρξιστές "παραλαμβάνουν" ΝΩΡΙΣ τους νεαρούς και τις νεαρές και ΑΠΛΑΣΤΟΥΣ, στήν ΚΝΕ συνήθως ή και πιό πρίν, τους κάνουν καλοπροετοιμασμένη ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, κυρίως όμως με χαρακτηριστική παραχάραξη κάθε ιστορικής αληθείας, γεγονότων και συμβάντων.
   Οπότε ότι προσπάθεια να αποπειραθεί νά πραγματοποιήσει κάποιος με αυτούς τους ανθρώπους, πέφτει σέ ...ΤΟΙΧΟ αρνήσεως και σταλινικής μονολιθικότητος!
   Γι΄αυτό είναι ριζικώς αδιάλλακτοι και ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ στόν Μαρξισμό - Λενινισμό και στό αιμοσταγές εκείνο καθεστώς....

   Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!