Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Χιλιάδες Ε Υ Γ Ε ! Πρωτοπόροι οι κάτοικοι της ακριτικής μας ΣΥΜΗΣ! Μ ι μ η τ έ ς αλλού;


Σχετική εικόνα
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ !
Ε  Π  Ι  Τ  Ε  Λ  Ο  Υ  Σ !

Επιτέλους: Οι κάτοικοι της Σύμης έδιωξαν πλοίο ΜΚΟ - Το περίμεναν στο λιμάνι

Ε Δ Ι Ω Ξ Α Ν  το πλοίο της ΜΚΟ!
Οι κάτοικοι των ακριτικών νησιών έστω και καθυστερημένα δείχνουν έτοιμοι να αντιδράσουν στην εισβολή από αλλοδαπούς και ΜΚΟ διακινητές.
Σχετική εικόνα

Σχετική εικόνα


Το απόγευμα εμφανίστηκε στην Σύμη πλοίο της ΜΚΟ «Open Arms» προκειμένου να βρίσκεται εκεί σε περίπτωση που φθάσουν και άλλοι πρόσφυγες και μετανάστες με αποτέλεσμα να ξεσηκωθούν οι Συμιακοί και να  α ν α γ κ ά σ ο υ ν   τον κυβερνήτη του πλοίου ΝΑ ΦΥΓΕΙ από το νησί! 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΜΗ ΧΑΡΤΗΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για stop the immigration

Να σημειωθεί οτι το πλοίο «Open ARMS» ανήκει στη Ισπανική ΜΚΟ Proactiva , με «πλούσια δράση».....

Σχετική εικόνα

Στην Σύμη πρέπει να πούμε είναι οξυμένα τα πνεύματα και με αφορμή τις δηλώσεις που έγιναν σε βάρος του δημάρχου Παπακαλοδούκα, αλλά και την αποκάλυψη από τον αντιδήμαρχο Νικήτα Γρύλλη, ότι υπήρξε συμφωνία να δημιουργηθεί 'Hot Spot' στο νησί με αποτέλεσμα μόλις εντόπισαν το καράβι ξεσηκώθηκαν, μαζεύτηκαν στο λιμάνι και το ανάγκασαν να αναχωρήσει.

Σχετική εικόνα


Αποτέλεσμα εικόνας για stop the immigration

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. Γιατί πρέπει να φτάσουμε στο αμήν ώστε να αντιδράσουμε;
    Για να δούμε ποιοι θα καταφέρουν να αφήσουν τον καφέ, την πόζα, το fb, το instagram, τη κλ@νομαγκιά, το τσίπουρο και τη ξάπλα και θα συσπειρωθούν με εκείνους που θα είναι πάλι εκεί να διαδηλώσουν και να φωνάξουν ανοιχτά πως αυτός εδώ ο τόπος είναι καταδικασμένος να ζήσει ελεύθερος, ανεξάρτητος και ορθόδοξος, δίχως εποπτεία και ύπατη αρμοστεία, προστάτες, κηδεμόνες και νταβατζήδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!