Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

Θαύμα Αγίας Παρασκευής και Αγίου Δημητρίου/ Γέρων Νεκτάριος.

Αποτέλεσμα εικόνας για γέρων νεκτάριοσ μουλατσιώτησ






26,3 χιλ. συνδρομητές
ΕΓΓΡΑΦΗ

Δύο θαύματα που έζησε ο Γέροντας Νεκτάριος από δύο μεγάλους Αγίους της Εκκλησίας μας, την Αγία Παρασκευή και τον Άγιο Δημήτριο, σταυρώνοντας δύο ζευγάρια άτεκνα που δεν έκαναν παιδιά και με την βοήθεια των αγίων απέκτησαν παιδί. Οι Άγιοι της Εκκλησίας μας είναι ζωντανοί και όταν τους επικαλούμαστε θαυματουργούν μέσω του Θεού, διότι θαύματα κάνει μόνο ο Θεός. Ο Προστάτης Άγιος είναι πολύ σημαντικό και για τον άνθρωπο αλλά και για την οικογένεια, διότι ο Άγιος είναι ο μεσίτης μεταξύ ανθρώπων και Χριστού. Η συνομιλία πραγματοποιήθηκε μετά την Θεία Λειτουργία (22/7/2019) όπου ο Γέροντας Νεκτάριος μιλά με κόσμο και τους απαντά σε διάφορα ερωτήματα. Στηρίξτε το διαδικτυακό κανάλι του Γέροντος Νεκταρίου με την ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή σας στον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/2LgqqdN 🔔 Πατήστε το καμπανάκι κάτω από το βίντεο όσοι δεν το έχετε πατήσει για να σας έρχονται ειδοποιήσεις. Ομιλία Γέροντος Νεκταρίου Μουλατσιώτη με θέμα: "ΘΑΥΜΑ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ" Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στο Ιερό Ησυχαστήριο Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σαρώφ Τρικόρφου Φωκίδος την Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019. ------------------------------------------------------------------ Όλες οι ομιλίες του Γέροντα σε βιβλία που είναι ωφέλιμα για την ψυχή μας. Για παραγγελίες πατήστε εδώ: https://www.monastiriakokelari.gr/166... ------------------------------------------------------------------------------------------------ Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης (Άρθρα, απόψεις, ομιλίες, βίντεο, ηχητικά πολυμέσα, νέα, εκδηλώσεις, επικοινωνία με τον Γέροντα Νεκτάριο, θα τα βρείτε στα παρακάτω sites) Βlog http://www.gerontasnektarios.gr Instagram https://www.instagram.com/geronnektar... Twitter https://twitter.com/GeronNektarios Facebook Gerontas Nektarios Moulatsiotis https://www.facebook.com/GerontasNekt... YouTube https://www.youtube.com/GeronNektarios -------------------------------------------------------------------------------------------------- #ΓέρονταςΝεκτάριοςΜουλατσιώτης, #Ομιλία, #Εκκλησία, Σημειώσεις-όροι χρήσης: Επιτρέπεται η ενσωμάτωση των βίντεο σε blogs και ιστοσελίδες με αναφορά στην πηγή. Απαγορεύεται το κατέβασμα και η χρήση αποσπασμάτων ή ολόκληρων βίντεο για οποιoδήποτε λόγο χωρίς γραπτή άδεια. Στα σχόλια μπορείτε να δημοσιεύετε την άποψη σας σχετικά με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το βίντεο. Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια όπου εντοπίζονται θα διαγράφονται. © Copyright: Ιερό Ανδρώο Ησυχαστήριο Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σαρώφ

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

2 σχόλια:

  1. > Ζωή χωρίς άγχος | Ρωτήστε τον Γέροντα / Πάτερ Νεκτάριοs Moυλασιώτηs /

    > https://www.youtube.com/watch?v=hu34C_byUdM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άγιος Ιάκωβος Τσαλίκης: «Θεέ μου λέω, αφού είναι άνθρωποι, πως έχουν πρόσωπα ζώων;».

    Έλεγε ο Γέροντας Ιάκωβος: «Όταν κοινωνώ τους ανθρώπους ποτέ δε βλέπω το πρόσωπό τους , αλλά καμιά φορά μου λέει ο λογισμός να κοιτάξω το πρόσωπό των προσερχομένων στη Θεία Μετάληψη.
    Τότε βλέπω το πρόσωπο του ενός να είναι όχι πρόσωπο ανθρώπου, αλλά να έχει μορφή σκύλου, άλλου να είναι σαν της μαϊμούς, άλλων να έχουν διάφορες μορφές ζώων, φοβερές εικόνες!
    Θεέ μου λέω, αφού είναι άνθρωποι, πως έχουν πρόσωπα ζώων;
    Είναι και μερικοί που έρχονται να κοινωνήσουν με πρόσωπο ήρεμο και ιλαρό και μόλις κοινωνήσουν λάμπει το πρόσωπό τους σαν τον ήλιο».

    Πηγή:
    https://www.orthodoxianewsagency.gr/gnomes/thee-mou-leo-afou-einai-anthropoi-pos-exoun-prosopa-zoon

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!