Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

ΓΙΑΤΙ τά πανάθλια β ο θ ρ ο κ ά ν α λ ά "μας" τό Ε Θ Α Ψ Α Ν ; (ΠΑΛΙ τά ίδια;)

ΝΑ ΣΤΕΙΛΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΣΤΑ.... Τ Σ Α Κ Ι Δ Ι Α!
ΕΥΓΕ  Χ Ρ Υ Σ Ο Σ Τ Ο Μ Ε  ΚΥΡΙΕ
ΝΟΜΠΕΡΤ ΧΟΦΕΡ!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Στα κάγκελα η Τουρκία από τις δηλώσεις του Αυστριακού πολιτικού, Norbert Hofer, ο οποίος παίρνοντας αφορμή από τις διαδηλώσεις των Τούρκων της Αυστρίας υπέρ της στρατιωτικής επιχείρησης της Τουρκίας στην Συρία, δήλωσε πως θα πρέπει να…διώξουν τους Τούρκους από την χώρα του!
Σχετική εικόνα


Συγκεκριμένα η τουρκική κοινότητα της Αυστρίας που αριθμεί περίπου 180 χιλιάδες, κινητοποιήθηκε εθνικιστικά υπέρ της τουρκικής στρατιωτικής εισβολής στην Συρία, προχωρώντας σε δημόσιες διαδηλώσεις υπέρ της Τουρκίας...
Αποτέλεσμα εικόνας για norbert hofer

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την έντονη ανάταση πολλών Αυστριακών με αποκορύφωμα την δήλωση του Norbert Hofer, προέδρου του αυστριακού κόμματος, FPÖ, που ούτε λίγο ούτε πολύ απαίτησε να απελαθούν οι Τούρκοι από την Αυστρία.
Μάλιστα!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

"Ιωάννης Καποδίστριας"

4 σχόλια:

  1. Στα τσακίδια κι ακόμα παραπέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και δω τα οβραιοκαναλα τις παρακμής σπέρνουν νυχθημερόν τουρκολαγνεία τα "μυαλά" των Νεοελλήνων, και όλα ωραία όλα καλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό που κάνει πραγματικά εντύπωση... το απύθμενο θράσσος των Τούρκων. Δηλαδή μένω και εργάζομαι σε μία χώρα, έχοντας τα ίδια - ή και περισσότερα - δικαιώματα από τους γηγενείς, και κατεβαίνω στους δρόμους να διαδηλώσω υπέρ της επεκτατικής - βλέπε άρπαγας μέγας αιώνιος - στρατηγικής της χώρας μου. Τι μας λές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ αναγνώστη ή αναγνώστρια, βρίσκουν και τα κάνουν, ήτοι η απελπιστικά φοβική και υποχωρητική δυτική νοοτροπία των τελευταίων δεκαετιών, έδωσε ατελείωτο ΘΡΑΣΟΣ στήν τουρκική διπλωματία, ανέκαθεν ασύδοτη και με ισχυρές πλάτες, ώστε να ΑΠΑΙΤΟΥΝ τά πάντα απο τους πάντες!
      Ξεχνάτε ίσως πόσο "γενναιόδωρα" έδωσε ο πρώην καγκελλάριος της Γερμανίας Γκέρχαρντ Σρέντερ, σχεδόν τά πάντα ώστε να καταφέρει να εκλεγεί με τίς ευλογίες του Ερντογάν, αφού το εκλογικό σώμα των Τούρκων μεταναστών ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ και ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ τα γερμανικά εκλογικά αποτελέσματα!
      Λένε οι Κρητικοί : 'Ήθελές τα και έπαθές τα'!....

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!