Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

Ο ΕΝΤΑΦΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ – ΜΩΥΣΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΕΚ ΠΡΕΒΕΖΗΣ


Άρχισε να γίνεται αντιληπτό και από τους πιο αδαείς, ότι μεγάλο κακό έρχεται σύντομα στην Ελλάδα, αν και υπάρχουν ακόμα πολλοί που κοιμούνται αγκαλιά με την αμαρτία και δεν καταλαβαίνουν, γιατί η αμαρτία δημιουργεί τα πάθη που αυτά σκοτίζουν τον νου και αρρωσταίνουν την ψυχή.
Κάποτε μια χαρισματούχα γυναίκα μου είχε πει, ότι οι νεκροί στην Ελλάδα στα επερχόμενα δεινά θα είναι πάνω από ένα εκατομμύριο. Όποιος και να είναι ο αριθμός των μελλοθανάτων, σημασία έχει ότι θα επέρθει λύτρωση από αυτό το καρκίνωμα, την γάγγραινα, των ήδη ζωντανών νεκρών που μας περιστοιχίζουν και μολύνουν και τους λιγοστούς υγιείς που απέμειναν σε αυτή την χώρα.

Το μαρτύριο του δικαίου, είναι να ζει περιστοιχισμένος από πρόστυχους και αμετανόητους αμαρτωλούς που η κατηφόρα της ασυδοσίας τους δεν έχει φραγμούς και τελειωμό.
Είναι λυπηρό να βλέπεις το αδιέξοδο και να περιμένεις την ώρα που θα εκραγεί η νάρκη που μόνοι μας τοποθετήσαμε στο αδιέξοδο.
Δεν θα πονέσω τόσο για αυτό που έρχεται, όσο ήδη πονάω περισσότερο, καιρό τώρα μέσα στο αδιέξοδο και είδα και κατάλαβα πως αν δεν γίνει η έκρηξη, ο πόνος θα μεγαλώνει, αφού όλο και περισσότεροι αργοπεθαίνουν και στο τέλος δεν θα μείνει ουδείς!
Οι μισοί Έλληνες σκοτώνουν τους άλλους μισούς, ρουφιανεύουν τους άλλους μισούς, καταδυναστεύουν τους άλλους μισούς. Μόνοι σας βγάζετε τα μάτια μας, γιατί οι αξίες πλέον της ζωής μετριούνται με τα χρήμα και όχι με την αγάπη.
Οι πρώτοί υποψήφιοι νεκροί που ήδη είναι νεκροί χωρίς να το γνωρίζουν θα είναι: Μάγοι, μοιχοί και μοιχαλίδες (οι κοινώς λεγόμενες πουτ@νες, μη νομίζετε ότι θα τις προστατέψει τις περισσότερες ο δεύτερος γάμος!) οι άσπλαχνοι, οι πολλών εκτρώσεων, υψηλόβαθμοι μασόνοι, κίναιδοι, παιδερ@στές, ιατροί που κάνουν εκτρώσεις, ιεράρχες του νέου ημερολογίου, βουλευτές και πολιτικοί.
Περιμένω με αγωνία την ελευθερία της πατρίδος μέσα από τον ενταφιασμό της. Δεν υπάρχει άλλη λύση, ανθρωπίνως δεν γίνεται, αδύνατον! Μόνο που ο ενταφιασμός δεν συνεπάγεται και τον θάνατό μας.
Που το είδατε αυτό γραμμένο στην ιστορία μας Έλληνες να κάνετε υπακοή στους σφαγείς σας, γιατί σας δίνουν λίγα ψίχουλα να ψευτοζήσετε τώρα την οικογένεια που αύριο θα την εκτελέσουν με τους λαθρό εισβολείς και τους Τούρκους που συνεργάζονται οι εκάστοτε κυβερνώντες! Ω! ανόητοι ραγιάδες που κάνετε υπακοή στους φονείς σας σήμερα για το χρήμα και δεν σκέφτεστε το αύριο.
Μιλάω για τον αστυνομικό, τον δημόσιο υπάλληλο, τον Ιερέα, τον στρατιωτικό, τον καθηγητή, τον αεροπόρο, είδατε κανέναν πιλότο να ρίξει ποτέ τούρκικο αεροπλάνο, τι διαβολο υπακοή είναι αυτή; Φάτε αμάσητα Έλληνες, αλλά σε λίγο δεν θα έχετε ούτε αμάσητα!
Αν ανήκα σε μία από τις παραπάνω υπηρεσίες θα εγκατέλειπα την θέση μου, γιατί η υπακοή σε προϊστάμενες αρχές που κατεργάζονται τον θάνατο του Έλληνα, είναι συμμετοχή στον θάνατο του. Κατ ευδοκία Θεού όμως είμαι μοναχός και στο χώρο που ανήκω, τους πέταξα την υπακοή στα μούτρα τους. Γιατί και αυτοί, δουλεύουν για την καταστροφή της πατρίδος μου!
Η πρώτη ευλογία που μου έδωσε ο Θεός ερχόμενος σε αυτό τον μάταιο κόσμο είναι να με γεννήσει Έλληνα και ως Έλλην μοναχός έχω δύο μεγάλα ιδανικά και βαριά φορτία, τον Σταυρό του Χριστού και τον Σταυρό της Σημαίας μας.
Παρακαλώ τον Θεό να ξεκινήσουν τα γεγονότα για να φύγουν οι νεκροί και να ζήσουν οι εναπομείναντες υγιείς και οι ελαφρώς ασθενείς, σε ένα Ορθόδοξο καθεστώς με ηγέτες Έλληνες και όχι προδότες και Εβραιομασόνους. Με κεφαλές Ορθόδοξες και όχι Εβαιοπροσκυνημένες.
Ο χρόνος συντομεύει και θα αναγκαστούμε να αμυνθούμε. Βρέστε εναλλακτικές λύσεις φυγής από τις μεγαλουπόλεις, γιατί οι λαθροέποικοι θα κλείσουν τους κεντρικούς κόμβους κυκλοφορίας. Χρειάζονται αυτοκίνητα. Αλλοίμονο σε αυτούς που θα βρεθούν εκείνες τις μέρες μπροστά τους! Δεν είναι τυχαίο όπου στην Εγνατία Οδό και όπου αλλού, έχουν σηκώσει τρίμετρα συρματοπλέγματα και καλά για τις αρκούδες, για μας τα σηκώσανε, να μην έχουμε από πού θα ξεφύγουμε από τους βάρβαρους όταν μας εγκλωβίσουν.
Είχε προφητέψει πριν λίγα χρόνια ένας χαρισματούχος Ιερέας ότι οι Ελληνίδες στην Φλώρινα θα αυτοκτονούν γιατί δεν θα αντέχουν τα έκτροπα των Αλβανών. Οι Τσάμηδες ζητάνε εκδίκηση για την δίκαιο εκτοπισμό που υπέστησαν από τον στρατηγό Ζέρβα το 1944.
Η πείνα θα είναι θανατηφόρα όχι μόνο στις πόλεις, αλλά θα γίνει αισθητή και στην επαρχία για τον επιπλέον επισιτισμό των Ελλήνων που θα έρθουν από τα νησιά του Αιγαίου, θα έχουμε εσωτερική μετακίνηση πληθυσμού, από την Αθήνα όσοι προλάβουν, από την Γερμανία, εν γένει από τους Έλληνες της Ευρώπης, της Αμερικής, της Αυστραλίας.
Είναι προφητευμένο ότι ο παγκόσμιος πόλεμος θα πάει παντού. Μπροστά στον θάνατο, θα προτιμήσουν την εξαθλιωμένη πατρίδα.
Συν τοις άλλοις τους κατακτητές του Ισλάμ, που ναι μεν τώρα τους πληρώνει το κράτος, δηλαδή οι τράπεζες, αλλά όταν οι τράπεζες κλείσουν, θα σε σκοτώνουν για ένα κομμάτι ψωμί.
Επίσης έχουμε να επωμιστούμε και τον επισιτισμό των Τούρκων (Ελληνογενών) που στον βομβαρδισμό των Ρώσων θα έρχονται στην Ελλάδα για να γλυτώσουν. Εν συντομία κλαυθμός και οδυρμός!
Πόσο να προνοήσεις και πώς να διαχειριστείς μια ανεπανάληπτη συμφορά που κρύβει όμως μια ευλογία, την απελευθέρωση.
Εμείς ήδη αργοπεθαίνουμε και αυτοεξαφανιζόμαστε! Αυτή η επερχόμενη συμφορά θα πάρει τους κακούς και θα αφήσει τους καλοπροαίρετους και ήδη μετανοημένους να αναδημιουργήσουν σε νέες βάσεις με κέντρο τον Χριστό και όχι το αρρωστημένο εγώ μας, την Ελεύθερη Ελλάδα.
Εκεί όπου οι μανάδες δεν θα σκοτώνουν τα παιδιά τους. Εκεί όπου τα παιδάκια μας, δεν θα έχουν πια ψυχολογικά προβλήματα αφού οι γονείς τους θα είναι αγαπημένοι. Εκεί όπου οι νέοι Ιερείς δεν θα αγαπάνε το χρήμα, αλλά τις ψυχές μας. Εκεί όπου ο πολίτης δεν θα μπορεί να αμαρτάνει γιατί οι νόμοι του κράτους θα εκπορεύονται από τους νόμους του Ευαγγελίου. Και το σημαντικότερο, ο κυβερνήτης θα είναι Άγιος. Μόνο με Άγιο θα ανακάμψει αυτός ο τόπος.
Ω! πως καταντήσαμε Έλληνες να ζητάμε το θάνατο για να έχουμε ζωή.
Μετανοήστε για να έχετε ελπίδες να προστατευθείτε από τα επερχόμενα δεινά και προνοείστε για την άμυνά σας που την ευλογεί η Εκκλησία του Χριστού, γιατί είναι θυσία υπέρ πίστεως και πατρίδος μοναδικής!

4 σχόλια:

  1. Οι ποικίλοι νανουριστές του λαού, έχουν πείσει τον λαό ότι θα αποκατασταθεί στην ευτυχία, χωρίς προηγουμένως ο λαός να επιστρέψει συνειδητά στον ζώντα και αληθινό Θεό.
    Αυτό είναι μέγιστη και δαιμονική πλάνη.
    Αυτή η πλάνη, δυστυχώς, έχει διεισδύσει και μέσα σε ένα αφελές - μάλλον ανόητο - μέρος του πληρώματος της Εκκλησίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άγιος Ιωάννης ο νέος Χοζεβίτης (1913-1960), Ρουμάνος Ιερομόναχος και Ησυχαστής (ερημίτης) στην κοιλάδα του Ιορδάνου, σωματικά ΑΦΘΑΡΤΟΣ μέχρι και σήμερα.

    Μερικές σπουδαίες προφητείες του. Κάποιες από τις προφητείες του, ΗΔΗ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ.

    https://simeiakairwn.wordpress.com/2015/11/09/τότε-η-ορθοδοξία-σ-όλον-τον-κόσμο-θα-ακ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΣΙΤΣΙΚΑΣ.

    Στην Μαρτυρική Μεγαλόνησο Κύπρο ζούσε ένα δίκαιος άνθρωπος: ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΣΙΤΣΙΚΑΣ.
    Να τι μας είπε και μας άφησε ως μαρτυρία.

    https://www.imdleo.gr/diaf/2018/k.tsitsikas.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Θεός να βάλει το χέρι του να προστατέψει τους Έλληνες από τις επερχόμενες συμφορές.Εύχομαι καλή μετάνοια σε όλους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!