Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΕ Ο ΣΑΛΒΙΝΙ ΚΑΙ Κ Α Τ Ε Β Α Ζ Ο Υ Ν ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ!

Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ...ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ!
(ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΔΩ!)


Τώρα που η νέα κυβέρνηση – χωρίς τον "ενοχλητικό" πατριώτη Σαλβίνι - ανέλαβε τις τύχες της μεγάλης γειτονικής χώρας ξεκίνησε η… κάτω βόλτα…

Σχετική εικόνα
ΑΦΕΛΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗ: ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΘΑ
ΦΙΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΔΗΜΟΣΙΩΣ, ΟΠΩΣ Ο
ΜΑΤΤΕΟ ΣΑΛΒΙΝΙ ΑΝΩΤΕΡΩ;

Σχετική εικόνα

Σοβαρότατη αντιπαράθεση έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα μεταξύ του ιταλικού υπουργείου Παιδείας και της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας, με αφορμή τις εικόνες και τους Σταυρούς στα σχολεία.

Η διάσκεψη των καθολικών επισκόπων στην Ιταλία αγωνίζεται για τη διατήρηση τους εναντίον του Υπουργείου Παιδείας, το οποίο προτείνει την εκκαθάριση τυχόν θρησκευτικών συμβόλων από τις σχολικές τάξεις!

Αποτέλεσμα εικόνας για ματτεο salvini

Η διάσκεψη καταδίκασε έντονα την πρόταση του Ιταλού υπουργού Παιδείας για την κατάργηση των Σταυρών από τάξεις δημόσιων σχολείων. 

«Πιστεύω ότι τα σχολεία μας πρέπει να είναι κοσμικά και να παρέχουν ένα χώρο για την αυτοεκδήλωση κάθε πολιτισμού στην κοινωνία», δήλωσε ο υπουργός Παιδείας Lorenzo Fioramonti. 

Αποτέλεσμα εικόνας για Lorenzo Fioramonti

«Δεν πρέπει να δώσουμε προτίμηση στα σχολεία για συγκεκριμένα σύμβολα μιας συγκεκριμένης πίστεως».

Αποτέλεσμα εικόνας για ματτεο salvini

Το περασμένο έτος, η Λέγκα του Βορρά του Σαλβίνι, υπέβαλε νομοσχέδιο με πρόταση να καταστούν οι σταυροί υποχρεωτικοί στα δημόσια κτίρια, αλλά αυτό το νομοσχέδιο δεν έλαβε στήριξη στο κοινοβούλιο...

Ο Matteo Salvini είχε δηλώσει σχετικά ότι η ιδέα της κατάργησης των σταυρών από τα σχολεία αντιβαίνει στις ιταλικές αξίες, τονίζοντας ότι είναι «μέρος του πολιτισμού μας, της ταυτότητός μας, της ιστορίας μας».

Αποτέλεσμα εικόνας για ματτεο salvini

Ας χαίρεται όσο μπορεί η δοτή κυβέρνηση των συστημικών, γιατί ο Σαλβίνι θα επιστρέψει δριμύτερος και δεν θα αφήσει την χώρα του να καταστραφεί.

Κ.Π.


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

6 σχόλια:

  1. Με την απομάκρυνση του Ιησού Χριστού, ανοίγεται η πόρτα για να περάσει μέσα ο ανθρωποκτόνος σατανάς.
    Ο σατανάς όμως, το ΜΟΝΟ που θέλει να κάνει, είναι η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ των ανθρώπων, καταστροφή επίγεια και καταστροφή μεταθανάτια και αιώνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι μόνο δεν πρέπει να αφήσει τη χώρα του να καταστραφεί,αλλά πρέπει να παραδώσει το Λορέντζο σε λαϊκό δικαστήριο.Να αφήσει το λαό να τον κάνει μαύρο στο ξύλο,όπως είναι μαύρη η γραβάτα που φοράει και η ψυχή του,του βρομοσατανιστή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εθνικά δικαστήρια.
      ΤΑ λαϊκά είναι του γαλλικού κομμουνιστικού πραξικοπήματος,
      που οι αριστεροί τολμούν και ονομάζουν επανάσταση και μάλιστα Γαλλική!
      Οσο Ρώσοι ήταν οι μπολσεβίκοι άλλο τόσο Γάλλοι ήταν και στην Γαλλία
      αυτοί που δολοφνούσαν ΧΡΙΤΣΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΙΕΡΕΙΣ!
      Σόι πάει το Βασίλειο και εμείς ακόμα ομνύουμε
      στην επαίσχυντη "Γαλλική επανάσταση"...

      Διαγραφή
    2. Ακόμη καλύτερα,να τους δικάσουμε και να τους καταδικάσουμε με τον τρόπο που δίκαζαν και καταδίκαζαν οι ίδιοι κόσμο και κοσμάκη,να δουν τη γλύκα.Θα τους φερθούμε με τον ίδιο τρόπο που φέρθηκαν κάποτε σε εμάς,στους Ρώσους στους Γάλλους και αλλού.Να νιώσουν στο πετσί τους τι εστί μπολσεβικισμός,γιατί αν τους δικάσουμε εθνικά,πάλι καθαρή θα τη βγάλουν.Όπως πριν από 70 χρόνια που τους λυπηθήκαμε και τώρα ρους ξανατρώμε στη μάπα.

      Διαγραφή
  3. Δημοψήφισμα εδώ και τώρα, αυτό πρεπει να είναι το σύνθημα σε κάθε πορεία, σε κάθε διαμαρτυρία και συγκέντρωση σχετιζόμενες με εθνικά ζητήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ψηφοθηρια και λαϊκισμος σε ολο τους το μεγαλειο. Μπραβο σας που κλινετε το γονυ. Ξερετε ποσοι υποκριτες κανουν μεγαλους σταυρους δημοσια; Αλλα ομοιος ομοιον αει θαυμαζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!