Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Ελληνικά F-16 «χτύπησαν» «τουρκικούς στόχους» στην Κύπρο – Έπιασαν στον ύπνο την Τουρκία (3 ΒΙΝΤΕΟ)



Μετά από 20 χρόνια η Ελλάδα δήλωσε «παρών» στην Μεγαλόνησο!
Ελληνικά 'F-16' βρέθηκαν στην Κύπρο, όπου μετά από σχεδόν 20 χρόνια πήραν μέρος και πάλι σε άσκηση της Εθνικής Φρουράς.

Αποτέλεσμα εικόνας για ελληνικα f16
Αποτέλεσμα εικόνας για ελληνικα f16

Συγκεκριμένα, δύο μαχητικά 'F-16' πέταξαν πάνω από τους κυπριακούς ουρανούς το πρωί της Πέμπτης.

Πρόκειται για την τελική φάση της Τακτικής Άσκησης Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) με την επωνυμία «Ατσάλινο Βέλος».

Όπως μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης, η άσκηση ξεκίνησε στις 8 το πρωΐ και διεξάγεται στο Πεδίο Βολής Καλού Χωριού και συγκεκριμένα στο ύψωμα «Μούττες». Συμμετέχουν ελικόπτερα της Εθνικής Φρουράς 'Mi35' και 'Gazelle'.

Σχετική εικόνα

Τα ελληνικά 'F-16' της ελληνικής «έσκισαν τους αιθέρες» κατά την διάρκεια της άσκησης με δυνάμεις της Εθνικής Φρουράς Κύπρου, κλέβοντας τις εντυπώσεις, τόσο με τους επιδέξιους ελιγμούς όσο και με την αποτελεσματικότητα τους να καταστρέφουν τους «εχθρικούς στόχους», τουτέστιν τους «τουρκικούς στόχους».

Όπως μεταδίδουν μέσα ενημέρωσης στην Κύπρο, στο πλαίσιο προγραμματισμένης άσκησης της Εθνικής Φρουράς, τρία μαχητικά αεροσκάφη τύπου 'F-16' της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, έδωσαν «ηχηρό παρών» στο Καλό Χωριό Λάρνακας.

Είναι χαρακτηριστικό πως τα ελληνικά 'F-16', δεν τα κατάλαβαν ΚΑΘΟΛΟΥ οι Τούρκοι και όταν συνειδητοποίησαν τι συνέβη ήταν πια αργά.

Όταν έγιναν αντιληπτά από τα τουρκικά μαχητικά, ακολούθησαν παραβιάσεις στο Κεντρικό Αιγαίο, ενώ ζεύγος τουρκικών 'F-16' πραγματοποίησε υπερπτήση στις 28.000 πόδια πάνω από τις Οινούσες και την Παναγιά.

Η πτήση των τριών μαχητικών και του μεταγωγικού 'C-130', εκτελέστηκε σε χαμηλό ύψος προκειμένου να παραμείνει «αθέατη» από τα τουρκικά ραντάρ.

Στην Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων με την ονομασία «Ατσάλινο Βέλος» έλαβε χώρα επίσης και ρίψη αλεξιπτωτιστών, ενώ έγιναν εικονικές προσβολές στόχων και σύμφωνα με το ΡΙΚ τα F16 πέρασαν τρεις φορές πάνω από τον χώρο διεξαγωγής της άσκησης.

Στην άσκηση ρίχθηκαν επίσης ρουκέτες από Mi35, χρησιμοποιήθηκαν αντιαρματικά όπλα, τεθωρακισμένα, πολυβόλα.

Δείτε 3 βίντεο:

1 σχόλιο:

  1. - «Αναβρασμός» στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας: Έβγαλαν μαχαίρια οι μετανάστες, παρενόχλησαν γυναίκες! – - Ξεσηκώθηκαν οι Έλληνες

    -https://www.pentapostagma.gr/2019/10/%ce%ac%ce%bd%ce%b1%ce%b2%cf%81%ce%b1%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%be%ce%b1%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%ce%b7%ce%bc%ce%b1%ce%b8%ce%af.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!