Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

Tί έλεγε ο άνθρωπος αυτός 88 χρόνια ΠΡΙΝ!

Αποτέλεσμα εικόνας για aldous huxley
1894 - 1963 / ΑΛΝΤΟΥΣ ΧΑΞΛΕΫ.
ΑΓΓΛΟΣ ΜΥΘΙΣΤΟΡΙΟΓΡΑΦΟΣ
& ΣΑΤΥΡΙΚΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ.
(ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ ΤΟΥ ΤΥΦΛΩΘΗΚΕ).


ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ;

ΙΣΩΣ;

"Η ΤΕΛΕΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ"...ΦΟΒΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ.
ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΘΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ.
ΑΠΟ ΤΟ "ΜΑΚΡΥΝΟ" 1931...
Σχετική εικόνα
ΚΑΙ ΑΥΤΟ....




"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

3 σχόλια:

  1. Φυσικό ήταν να τα έχει δει όλα, και για το μέλλον της ανθρωπότητας, εφόσον έβλεπε σε τί σατανικές δραστηριότητες (ευγονική κ.ά. πειράματα σε ανθρώπους) είχε εισχωρήσει ο αδελφός του, τον οποίον μισούσε.
    Έχω διαβάσει όλα τα βιβλία του Χάξλεϋ. Θεωρείται ως ο άνθρωπος που έχει διαβάσει τα περισσότερα βιβλία στον κόσμο. Μάλιστα είχε αποκτήσει ταχύτητα ανάγνωσης των 900 σελίδων την ημέρα. Το πώς πέθανε ίσως να μην αρέσει όταν το μάθουν οι αναγνώστες του ιστολογίου σας. Εντρύφησα σε αυτόν από τα 15 μου χρόνια με τα βιβλία του κι έτσι για εμένα είναι φυσικό το ότι θέλησε να επιλέξει αυτός τον τρόπο και την ώρα του θανάτου του. Πήρε ένα κοκτέηλ lsd και μεσκαλίνης από κάκτο μεξικανικό, ξάπλωσε σε ένα κρεβάτι (στα 90 κάτι χρόνια του), και έδωσε στην γυναίκα του να διαβάζει κατά την διάρκεια της εξόδου του, το πολύ ενδιαφέρον βιβλίο (με στοιχεία που θυμίζουν και Ορφική Μεταφυσική) "Θιβετιανή Βίβλος των Νεκρών". Το πιο συγκινητικό του βιβλίο είναι το "Νησί". Μέγιστος! Ο Θεός να αναπαύει την ψυχή του κι ας διάλεξε ο ίδιος εγωιστικά το πότε να πεθάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πήγε να βρει τον αγαπημένο του ενορατιστή και ζωγράφο Αγγέλων, Ουίλιαμ Μπλέικ.

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστούμε πολύ γιά την γόνιμη συμμετοχή σας και να είστε πάντα καλά. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς!

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!