Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

ΚΑΤΕΦΤΑΣΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 180 «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ. ΟΙ ΨΟΦΟΔΕΞΙΟΙ «ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΤΖΗΔΕΣ» ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ… ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΕΝΟΥΣ!



Κατέφτασαν σήμερα στην Σπάρτη 180 «προσφυγάκια», τα οποία εγκαταστάθηκαν σε πολυτελές ξενοδοχείο της πόλης (δημοσία δαπάνη, δηλαδή με έξοδα των Ελλήνων φορολογουμένων…), προκειμένου να στείλουν φωτογραφίες σε συγγενείς, φίλους και γνωστούς εν αναμονή λαθρομετανάστες που είναι στις τουρκικές ακτές, προκειμένου να… ζηλέψουν και να σπεύσουν να έρθουν στο Μητσοτακιστάν «τώρα που γυρίζει»!

Με αυτόν τον τρόπο προσελκύουν στην Χώρα τα «προσφυγάκια» οι… «εθνικόφρονες», σύμφωνα με το σατανικό σχέδιο Σόρος-Μητσοτάκη.

Στην περιοχή της Λακωνίας θα εγκατασταθούν ακόμα τουλάχιστον 750 «προσφυγάκια».

Το εξοργιστικό της υποθέσεως, είναι ότι οι ψοφοδεξιοί «νταραβεριτζήδες» της περιοχής (βολευτές, δήμαρχοι και λοιποί) παρίσταναν τους… αιφνιδιασμένους!

Ενώ εδώ και τουλάχιστον ένα μήνα ήταν γνωστό το κατάλυμα που βρέθηκε και το μόνο που ήταν άγνωστο ήταν το ποια ημέρα θα έρθουν τα «προσφυγάκια»…

(Υ.Γ.): Έλληνες των υπολοίπων περιοχών της χώρας, ετοιμαστείτε! 
Έρχεται και η δική σας η σειρά...


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!