Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

«Yaros resort & Spa. Ἡ σύγχρονος λύσις γιά λιάσιμο καί μαύρισμα»,ξέρετε γιά ποίους...O Κωνσταντίνος Μπογδάνος με τέσσερα χρόνια καθυστέρηση πρότεινε :
«να στείλουμε τους μετανάστες σε Άνυδρα Νησιά». 

Ήρθε δεύτερος ! 

Το πρότεινα από τον Απρίλιο του 2015 : 

«'Yaros resort Spa'. Η σύγχρονη λύση για λιάσιμο και μαύρισμα»!"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

2 σχόλια:

 1. όχι όχι...όλα αυτά είναι γελοία. Γιατί; Γιατί έτσι τους κάνεις θύματα. Αυτά φέρνουν διχόνοιες στο κοινωνικο σύνολο..Είναι μέσα στα πλαίσια της πολιτικής τού οργανωμένου εκφοβισμού των προσφύγων.

  Η μόνη λύση είναι η επιστροφή αυτών των ανθρώπων πίσω στις χώρες τους. Θα πρέπει να περιοριστούν σε κλειστά κέντρα κράτησης και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να απελαθούν στις πατρίδες τους. Τόσο απλό.

  Οι μόνοι, οι οποίοι έχουν κέρδος από μια τέτοια προσπάθεια ( Yaros resort & Spa) είναι οι ΜΚΟ των διεθνών τοκογλύφων...

  Ο Μπογδάνος ποιου κόμματος είναι Βουλευτής;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τα μέλη των ΜΚΟ πρέπει να εκδιωχθούν πάραυτα από τα νησιά και η ελληνική Πολιτεία να κάνει έρευνες για τον ρόλο αυτών και τις διασυνδέσεις τους με τα διεθνή κυκλώματα των τοκογλύφων, του trafficking, της παιδεραστίας και της εμπορίας οργάνων και ναρκωτικών. Στις ΜΚΟ είναι σχεδόν όλη η Νέα Δημοκρατία και ο Σύριζα.

  Καταλάβατε??? Αυτά δεν τα λέει όμως ο Μπογδάνος! Δεν τα λέει κανείς!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!