Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Γιά ΛΙΓΟΥΣ καί πολύ καλά μελετημένους....

Σχετική εικόναΑυτό το γνωρίζατε;;; Εγώ, όχι...
Ο απόλυτος ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ.

Άρα γε, είναι τυχαίο πως πίσω απ' όλα αυτά, κρύβεται ο σατανικότερος λαός της Οικουμένης;;;

Καλλιόπη Σουφλή“Από το βιβλίο στηn γαλλική γλώσσα, Le diable au XIX siecle, (Ο διάβολος στο 19ο αιώνα), του δρα. Bataile, σελ.360 βλ επίσης «Η απόκρυφη Θεοκρατία», σελ. 223.Αποσπάσματα από την ομιλία του Albert Pike, μπροστά στο ανώτατο συμβούλιο του Charleston, στις 20 Οκτωβρίου 1884:

“Έκανε (o Pike) μια περιγραφή των ταξιδιών του διαμέσου των ΗΠΑ και ανάφερε μερικές τυχαίες εμπειρίες. Μια από αυτές, την περιέγραψε ως εξής:


“Στον Άγιο Λουδοβίκο, κάναμε τις μεγάλες τελετουργίες, και, μέσω της αδελφής Ingersoll,
που είναι μέντιουμ πρώτης τάξης, είδαμε συγκλονιστικές αποκαλύψεις στη διάρκεια μιας σεπτής παλλαδικής συνεδρίας [ (Τελετή του Παλλάδιου)* δες παρακάτω], στην οποία προέδρευσα, με τη βοήθεια του αδελφού Friedman και της αδελφής Warhburn.

Χωρίς η αδελφή Ingersoll να βρίσκεται σε κατάσταση ύπνωσης, κορέσαμε το πνεύμα της με το πνεύμα του ίδιου του Αριήλ, ο οποίος θα τη κατέλαβε με άλλα 329 πνεύματα της φωτιάς. Η συνεδρία στη συνέχεια υπήρξε θαυμάσια. Η αδελφή Ingersoll, υψώθηκε στον αέρα, αιωρήθηκε πάνω από τη συγκέντρωση ενώ τα ρούχα της ξαφνικά καταβροχθίστηκαν από μια φλόγα που την τύλιξε αλλά δεν την έκαψε.

Την βλέπουμε έτσι, σε κατάσταση γύμνιας, για δέκα λεπτά και παραπάνω. Έτσι αιωρούμενη πάνω από τα κεφάλια μας, σαν να ήταν πάνω σε κάποιο αόρατο σύννεφο, ή στα χέρια καλοπροαίρετων πνευμάτων, απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που της έθεσαν. Έτσι, σύντομα μάθαμε τα τελευταία νέα του εκλαμπρότατου αδελφού μας Adriano Flemi (διάδοχο του Giouseppe Mazzini σαν διεθνούς γραμματέα πολιτικής δράσης).

Έπειτα, ο Ασταρώθ, προσωπικά, αποκαλύφθηκε, πετώντας δίπλα στο μέντιουμ μας και κρατώντας το χέρι της. Φύσηξε πάνω στα ρούχα της, που υλοποιήθηκαν από το τίποτε, και την περιέβαλαν και πάλι.
Έπειτα ο Ασταρώθ, εξαφανίστηκε και η αδελφή μας έπεσε απαλά στην καρέκλα της, όπου, ρίχνοντας το κεφάλι πίσω, ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΑΡΙΗΛ ΚΑΙ ΤΑ 329 ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΑΝ.

Μετρήσαμε 330 εκπνοές της στο τέλος αυτού του πειράματος!»

Αυτά είναι τα ΙΔΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ του μεγαλύτερου σατανιστή της εποχής μας, του εωσφορικού αμερικάνου μασόνου Albert Pike, τον οποίο σήμερα, όλοι οι Αμερικάνοι, Έλληνες και άλλοι μασόνοι, θεωρούν «Άγιο» (μέντορα) τους.

«Κάθε αληθινή δογματική θρησκεία προέρχεται από την Καμπάλα και οδηγεί πίσω σε αυτήν: κάθε τι επιστημονικό και μεγάλο στα θρησκευτικά όνειρα όλων των φωτισμένων, όπως ο Jacob Boheme Swedenborg, ο Άγιος Μαρτίνος και άλλοι, προέρχονται από την Καμπάλα!

Όλες οι μασονικές ενώσεις οφείλουν τα μυστικά και τα σύμβολα τους σε αυτήν» («Ηθικά και Δόγματα», σελ 744-745, Albert Pike 33*)

“... He was, in truth, the MASTER-GENIUS of Masons. Indeed he found Scottish Rite Masonry in a log cabin and left it in a temple....


...I leave you with the dying words Sovereign Grand Commander Albert Pike used in leaving his Brethren in 1891 as he expired within hallowed rooms of the then house of the Temple here in our National Capital City. He said the Hebrew word “Shalom” three times. So I, too say to you: Shalom, Shalom, Shalom”

ALBERT PIKE from Mayard A. Morrison 33*, Sovereign Grand Inspector General in North Dakota.[* Τελετή του Παλλάδιου]:
“... Στις 20 Σεπτεμβρίου 1879, ο Pike και ο Giuseppe Mazzini υπόγραψαν ένα σύμφωνο με το οποίο δημιούργησαν το καταστατικό μιας κεντρικής διοίκησης της διεθνούς μασονίας – καθώς και ένα ειδικό, απόρρητο καβαλιστικό και εωσφορικό τελετουργικό, για το οποίο η μεγάλη μάζα των μασόνων δεν έπρεπε να ξέρει τίποτε απολύτως.

Μόνο ειδικά επιλεγμένοι μυημένοι ανώτερων μασονικών βαθμών έπρεπε να ξέρουν για αυτό το μυστικό τελετουργικό, το οποίο ο Pike ονόμασε: ”Τελετή του Παλλάδιου»...”ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/11/blog-post_3959.html

'ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ'

1 σχόλιο:

  1. Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΠΑΙΚ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ``ΟΡΑΜΑ``, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΜΑΤΣΙΝΙ, ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1871. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ - ΟΙ ΔΥΟ ΕΓΙΝΑΝ- ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΟΡΘΑ ``ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ `` ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ. Ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΠΑΙΚ ΗΤΑΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ,ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΕΙΧΕ ΕΝΑ ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΙΖΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ, ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΧΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!