Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

ΣΤΟΧΟΣ = ΚΕΝΝΕΝΤΥ! Ο Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ, ήταν πράκτορας της 'CIA' ! 1.000% !



Αποτέλεσμα εικόνας για john kennedy assassination photo

Οι εχθροί του Τζων Κέννεντυ που τον ήθελαν νεκρό, ήσαν πολλοί. 
Τραπεζίτες, πετρελαιάδες, πολεμική βιομηχανία, αλλά και ο υπόκοσμος. 
Πρώτοι στον κατάλογο οι τραπεζίτες της ιουδαϊκής τραπεζικής Χούντας διότι με το σχέδιο νόμου, (Νο:11110/1963), που υπέγραψε τον Ιούλιο του 1963, και το οποίο απέστειλε για ψήφιση στο Κογκρέσσο, ανακαλούσε την εκχώρηση του δολλαρίου στους Ρότσιλντς και τις εξουσίες που δόθηκαν το 1910 στην ιδιωτική «Federal Reserve», και το δολλάριο θα ήταν «UNITED STATES NOTE» και όχι «FEDERAL RESERVE NOTE». 

Αποτέλεσμα εικόνας για john kennedy assassination photo

Αποτέλεσμα εικόνας για john kennedy assassination photo

Εναντίον του Προέδρου ήσαν και πετρελαιάδες, με πρώτους τους Τεξανούς, διότι ο Κέννεντυ σκόπευε να καταργήσει τις φορολογικές  α π α λ λ α γ έ ς   που τους είχαν δοθεί για την εκμετάλλευση του υπεδάφους, οπότε και εκείνοι ΘΑ ΕΧΑΝΑΝ τεράστια χρηματικά ποσά. 

Σχετική εικόνα

Πολιτικός εκπρόσωπος των εταιρειών πετρελαίου ήταν ο αντιπρόεδρος Λίντον Τζόνσον, ο οποίοε είχε άμεση συμμετοχή στην οργάνωση της επίσκεψης του προέδρου και στα ζητήματα ασφάλειας του. 

Το στρατιωτικό-βιομηχανικό Καρτέλ που δεν ήθελε την απόσυρση από το Βιετνάμ και την συνδιαλλαγή με την Σ. Ένωση ήταν επίσης θανάσιμοι εχθροί των Κέννεντυ, οι οποίοι για να αποτρέψουν την πιθανότητα ενός πυρηνικού πολέμου με τη Σοβιετική Ένωση, είχαν αποφασίσει να θέσουν τέλος στον Ψυχρό πόλεμο, συνεργαζόμενοι με τον Νικήτα Χρουστσόφ. 

Σχετική εικόνα

Άλλωστε μετά τη δολοφονία στο Ντάλλας, ο Ρόμπερτ Κέννεντυ, έστειλε στη Μόσχα τον Ουίλιαμ Ουόλτον, για να πληροφορήσει τον Χρουστσόφ ότι η οικογένεια των Κέννεντυ υπέθετε, ότι η συνομωσία για την δολοφονία του προέδρου προερχόταν από τις ΗΠΑ και ότι σε αυτή πρωταγωνιστικό ρόλο διαδραμάτισαν η CIA και το οργανωμένο έγκλημα. 

Σχετική εικόνα

Στον όμιλο των «εχθρών» πρέπει να προσθέσουμε και την Μαφία που με την ανατροπή του κουβανού δικτάτορος Μπατίστα από τον Φιντέλ, έχανε τις τεράστιες επενδύσεις της στα ξενοδοχεία και τα Καζίνο της Αβάνας. 
Η Μαφία και η 'Cia' συνεργαζόντουσαν άλλωστε την απόβαση στον κόλπο των Χοίρων και πραγματοποίησαν πολλές κοινές επιχειρήσεις, για να εξοντώσουν το Φιντέλ Κάστρο, στις αρχές της δεκαετίας των ’60. 

Σχετική εικόνα
EΝΩΠΙΟΝ ΔΕΚΑΔΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ...ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ, Ο ΜΑΦΙΟΖΟΣ
ΤΖΑΚ ΡΟΥΜΠΥ, ΕΚΤΕΛΕΙ ΑΝΕΤΩΣ & ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ ΤΟΝ ΛΗ ΧΑΡΒΕΪ ΟΣΒΑΛΝΤ!

Σχεδόν κανείς δεν πιστεύει πια το παραμύθι της Επιτροπής Συγκάλυψης της συνομωσίας για τον μοναχικό δολοφόνο με τη μαγική σφαίρα τον Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ. 

Στην συνωμοσία ήσαν ΟΛΟΙ μέσα. 

Αποτέλεσμα εικόνας για john kennedy assassination photo

CIA, τοπική αστυνομία, Μαφία, Κουβάνοι, Τραπεζίτες, πετρελαιάδες, πολεμική βιομηχανία, και είχαν την κάλυψη του Τζόνσον που ήξερε τα πάντα. 

Σχετική εικόνα
ΙΣΩΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΕΝΝΕΝΤΥ,
Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΥΝΤΟΝ ΤΖΟΝΣΟΝ. ΕΔΩ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΕΝΤΟΣ
ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ...
Ο Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ, στον οποίο φόρτωσαν την εκτέλεση ήταν πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών. 
Όταν κατατάχτηκε στους πεζοναύτες εκπαιδεύτηκε στα Ραντάρ πέρασε από διάφορα στρατιωτικά σχολεία και αφού αξιολογήθηκε σαν άκρως απόρρητος, τοποθετήθηκε στην MACS-1 στο Ατσούγκι του Τόκυο (στην πρώτη αεροπορική πτέρυγα των πεζοναυτών, από όπου γίνονταν πτήσεις παρακολούθησης της Κίνας και της Σοβ. Ένωσης).

Αποτέλεσμα εικόνας για john kennedy assassination photo

Στο Ατσούγκι άρχισε να μαθαίνει ρωσικά και Ισπανικά. Τον προετοίμαζαν για στην Κούβα. 
Το 1959, τον έστειλαν στη Ρωσία για να κάνει τον μαρξιστή αλλά το 1962 όταν εκείνος είχε επιστρέψει από την ΕΣΣΔ, οι πράκτορες της CIA ήσαν υποχρεωμένοι να ανακρίνουν έναν άκρως απόρρητο πεζοναύτη που «αποστάτησε» και να ελέγξουν τον άνθρωπο, που κατέφυγε στη Σοβιετική Ένωση, έζησε εκεί σχεδόν τρία χρόνια, και στη συνέχεια επέστρεψε στις ΗΠΑ. 

Αποτέλεσμα εικόνας για john kennedy assassination photo

Στην 'CIA' δηλώνουν ακόμα ότι δεν έγινε ποτέ ανάκριση και ούτε παρακολούθηση. 
Αυτός είναι ένας βασικός λόγος να υποψιαστεί κανείς, ότι η 'CIA' λέει ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΑ ψέμματα όταν αρνείται οποιαδήποτε επαφή με τον (μετέπειτα δολοφονημένο σε απ' ευθείας τηλεοπτική μετάδοση!)  Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ...

Σχετική εικόνα
ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΦΟΝΟΥ.
ΕΝΑ 'ΜΑΝΛΙΧΕΡ ΚΑΡΚΑΝΟ' ΜΕ ΔΙΟΠΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ...ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ
ΣΚΟΠΕΥΤΡΟ! ΤΟΤΕ ΠΩΣ ..."ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ" ΑΥΤΟ;
ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΑΧΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ;

http://deltio11.blogspot.com/2019/11/cia.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!