Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ! (ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥ, ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ)!



Στο όνομα του Αλλάχ σφάζουν ανθρώπους( του Θεού τους, της αγάπης)!
Στο όνομα του Αλλάχ Παντρεύονται πολλές παρθένες από τα 9 τους χρόνια(του Θεού τους, της αγάπης)!
Στο όνομα του Αλλάχ βιάζουν παιδιά διότι ο Θεός τους, δηλαδή ο (Θεός της αγάπης) τους προστάζει!

Στο όνομα του Αλλάχ αυτοπυρπολούνται ζώνοντας τα σώματα τους με εκρηκτικά για να γίνουν ήρωες!(στο όνομα του Θεού τους, της αγάπης)!

Στο όνομα του Αλλάχ εκπαιδεύονται από τα πέντε τους χρόνια να κρατάνε όπλο , μαχαίρι και να παίρνουν κεφάλια απίστων δηλαδή Χριστιανών. (Πάλι στο όνομα του δικού τους Θεού, της αγάπης)!

Στο όνομα του Αλλάχ δεν πίνουν αλκοόλ αλλά πίνουν αίμα ανθρώπινο.(Στο όνομα του δικού τους Θεού , της αγάπης)!

Στο όνομα του Αλλάχ δεν καπνίζουν , αλλά εμπορεύονται ναρκωτικά και καπνίζουν ναργιλέ( στο όνομα του Θεού τους, της αγάπης)!

Στο όνομα του Αλλάχ δεν τρώνε χοιρινό, αλλά τρώνε σκυλιά, ποντίκια γάτες.(Στο όνομα του δικού τους Θεού , της αγάπης)!

Στο όνομα του Αλλάχ δεν θέλουν να εκπολιτιστούν , αλλά θέλουν να καταστρέφουν πολιτισμούς.(Στο όνομα του δικού του Θεού, της αγάπης)!

Στο όνομα του Αλλάχ είναι πιστοί στους νόμους του Ισλάμ, να αποκεφαλίζουν άπιστες γυναίκες, αλλά αυτοί μπορούν να Παντρεύονται και 100 γυναίκες. (Στο όνομα πάντα του δικού τους Θεού της αγάπης)!

Στο όνομα του Αλλάχ απαγορεύεται η πορνεία και τιμωρείται δια λιθοβολισμού, αλλά αυτοί μπορούν να διασύρουν τις γυναίκες σε σκλαβοπάζαρα του σέξ σαν σύγχρονες δούλες( πάλι στο όνομα του Θεού τους ,της αγάπης)!

Στο όνομα του Αλλάχ δεν επιτρέπεται η κλοπή διότι σου κόβουν το χέρι από την ρίζα, ενώ επιτρέπεται να κλέβουν να λεηλατούν και να αρπάζουν περιουσίες και λάφυρα από ξένους λαούς! ( στο όνομα του δικού τους Θεού, του Θεού της αγάπης)!

Στο όνομα του Αλλάχ πρέπει να αγαπάνε τις πατρίδες τους, αλλά να μην τους νοιάζει αν ανοίγουν πανιά για άλλες πατρίδες, για άλλους επίγειους παραδείσους που θα πληρώνονται. 

Απάτριδες δηλαδή , χωρίς αγάπη στις πατρίδες τους, αλλά με αγάπη στο χρήμα και στην εύκολη ζωή που θα τους προσφέρει οπουδήποτε.( Πάλι στις επιταγές του δικού τους Θεού, του Θεού της αγάπης)!

Στο όνομα του Αλλάχ ξέρουν να σέβονται τους ιερούς χώρους τους, όπου μέχρι και τα παπούτσια τους βγάζουν και είναι με τα βρωμοπόδαρα τους στημένοι στα τέσσερα για να προσκυνάνε τον Θεό τους,αλλά δεν έχουν μάθει να σέβονται θρησκείες και ιερά άλλων λαών. 

Απόδειξη: Καταστροφή ναών, αφοδεύσεις σε εικόνες, καταστροφές σταυρών, ιερών κειμηλίων κλπ.(Όλα στο όνομα του δικού τους Θεού, της αγάπης)!

Στο όνομα του Θεού απαγορεύουν το ψέμμα και αν το λένε η τιμωρία τους είναι κόψιμο της γλώσσας, αλλά στα ξένα κράτη επιτρέπεται να ψεύδονται, δίνοντας ψεύτικα στοιχεία για τις ηλικίες τους, τα ονόματα τους, τις χώρες καταγωγής τους, το παρελθόν τους.(Πάλι στο όνομα του δικού τους Θεού, του Θεού της αγάπης)!

Στο όνομα του Αλλάχ είναι πιστοί σε όλους τους νόμους του Ισλάμ, αλλά δεν υπακούουν νόμους κρατών που τους φιλοξενούν γιατί θέλουν να επιβάλλουν τους δικούς τους νόμους. (Στο όνομα του δικού τους Θεού, του Θεού της αγάπης)!

Στο όνομα του Αλλάχ πιστεύουν ότι θα κτίσουν την Αυτοκρατορία του Ισλάμ δηλαδή την Αυτοκρατορία ενός πρωτόγνωρου τερατόμορφου ζωικού βασιλείου, ότι θα κατακτήσουν όλους τους λαούς και θα διαδίδουν αυτόν τον όμορφο πολιτισμό του Ισλάμ (ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥ, ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ).

Λαοί του κόσμου ετοιμαστείτε για τον πολυπολιτισμό τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ, ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ!



"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

3 σχόλια:

  1. "Λαοί του κόσμου ετοιμαστείτε για τον πολυπολιτισμό τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ, ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ!"

    Όταν θα τελειώσουν οι μελλοντικοί παγκόσμιοι "τυφώνες", τότε θα ξαναμιλήσουμε για να δούμε ποιος θα επικρατήσει πάνω στη γη.

    * * *

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜ.

    "Ο θεός του Ισλάμ δεν είναι παντελεήμονας, ούτε πολυεύσπλαχνος. Είναι γεμάτος δαιμονική κακία."

    https://greekmurtadeen.wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μήνυμα του μακαριστού Αγιορείτου Γέροντος Γρηγορίου του Δοχειαρίτου προς τον λαό της Μολδαβίας.

    https://www.youtube.com/watch?v=w8L4x_wQ4nI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνάντηση με Ρώσο ασκητή.
    Αν και δεν κατανοείται η γλώσσα, η μορφή του ασκητή είναι Πνευματικά Χαριτωμένη.

    https://www.youtube.com/watch?v=oOpdq_ryR3w

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!