Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Σέρρες: Οι μουσουλμάνοι έποικοι δ ι α δ η λ ώ ν ο υ ν ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κατοίκων της περιοχής...εντάξει, το καταλάβαμε;;;

ΞΕΘΑΡΡΕΨΑΝ, Ή ΜΗΠΩΣ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΔΕΙΞΑΝ ...ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ;;;;;;;

ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΤΙΣ "ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΟΥΣ" ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ
ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ!
(ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ;)



Εκατοντάδες μουσουλμάνοι έποικοι διαδήλωσαν πριν λίγο στο κέντρο των Σερρών διαμαρτυρόμενοι για την αντίδραση των Ελλήνων χριστιανών στην εγκατάστασή τους στην περιοχή.

Μερικές δεκάδες Ελληνες είχαν τολμήσει να αντιδράσουν στο εποικισμό της περιοχής τους με συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας.
Αντιλαμβάνεται κανείς τι θα συμβεί όταν οι παράνομοι μετανάστες παραμείνουν στην Ελλάδα για μερικά χρόνια.


pronews
&

Ἐπισήμανσις: Κατόπιν της ενημερώσεως που είχαμε απο νεώτερες αναρτήσεις άλλων ιστοσελίδων, όπως απο το https://thesecretrealtruth...., προβαίνουμε σε διόρθωση και αποκατάσταση γιά την είδηση αυτή, σεβόμενοι τους αναγνώστες μας. Η αναφερόμενη ανωτέρω διαδήλωση μουσουλμάνων στήν πόλη των Σερρών δεν πραγματοποιήθηκε και η σχετική φωτογραφία προερχόταν απο γεγονός σε άλλη πόλη και άλλη παλαιότερη χρονιά.

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. Αν δεν τους αρεσει ας τα μαζεψουν και ας πανε απο κει που ηρθαν .
    Δεν τους καλεσαμε,δεν φτανει που δεν τους περνουμε στο κυνηγητο να τους πεταξουμε εξω ,
    ζητανε και ρεστα.
    Βρε ουστ απο δω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!