Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Σ Ι - Χ Α - Θ Η - Κ Ε ! Καί υπέβαλε Π Α Ρ Α Ι Τ Η Σ Η !!! Ξέρετε γιατί, έτσι;

Το πρώτο "θύμα" των λαθρομεταναστών στις Ε.Δ.!Οργισμένη παραίτηση του δ/κτή της 114ΠΜ των Mirage 2000: «Δεν έχω αεροσκάφη και με αναγκάζουν να εξυπηρετώ λαθρομετανάστες»!
Στα όρια του φαίνεται πως έφτασε ο διοικητής της 114ΠΜ, της βάσεως των 'Mirage 2000', Σμήναρχος (Ι) Ιωάννης Κυρίου, ένας εξαίρετος αξιωματικός, έμπειρος μαχητής των αιθέρων και με υψηλό εθνικό φρόνημα.

Η παραίτησή του έπεσε σαν «βόμβα», καθώς παραιτήθηκε για δύο πολύ βασικούς λόγους:
Ο πρώτος η συνεχής - σχεδόν στοχευμένη - υποβάθμιση της 114ΠΜ, με την πρωτοφανή έλλειψη ανταλλακτικών για τα Mirage 2000EGM και «-5», της μονάδος της Π.Α., που συγκεντρώνει μοναδικές ικανότητες τόσο με τα υποστρατηγικά όπλα SCΑLP-EG όσο και με τους πυραύλους AM.39 Exocet και ο δεύτερος από τις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις στην εμπλοκή της βάσεως στο θέμα του λαθρομεταναστευτικού!

Η 114 ΠΜ είχε φτάσει πλέον να ασχολείται περισσότερο με τους αλλοδαπούς παρά με τις αεροπορικές επιχειρήσεις!

Το πρόβλημα των παραιτήσεων για τη ΠΑ εντείνεται όλο και περισσότερο αφού το προσωπικό και οι Ιπτάμενοι διαμαρτύρονται. 

Ο διοικητής της 114 είχε προωθήσει δεκάδες αναφορές για το ζήτημα της τεχνικής υποστήριξης στις 331 και 332 Μοίρες, οι οποίες έπεφταν και εξακολουθούν να πέφτουν στο κενό....

Κυριολεκτικά δεν υπάρχουν λόγια, για να περιγράψουν το πόσο χαμηλά έχει πέσει η στάθμη της χώρας και των 'Ε.Δ'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!