Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ… «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ»: ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ!


ΟΤΑΝ ΟΙ (ΟΛΟΦΑΝΕΡΟΙ!)
ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΚΛΩΤΣΟΥΝ
ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ
ΤΟΥΣ ΠΕΣΜΕΝΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ,
ΤΟΤΕ ΠΟΥ
ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ
ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ;;;;;
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΑΧΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ;
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;
Ή ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ;

Δεν το πρόλαβε (ή δεν το τόλμησε…) ο ΣΥΡΙΖΑ, το κάνουν οι… «εθνικόφρονες» και… «προστάτες της αστυνομίας».

Πενταμελή επιτροπή για «την αστυνομική βία» («τακτική παρακολούθηση της διαδικασίας υλοποίησης παρατηρήσεων και πορισμάτων του Συνηγόρου του Πολίτη που αφορούν στη διοικητική διερεύνηση πειθαρχικών παραπτωμάτων της Αστυνομίας») συνέστησε το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ. Η προεδρία της Επιτροπής ανετέθη στον «υπερπροοδευτικό» και μέγα διώκτη της Χρυσής Αυγής συνταγματολόγο Νίκο Αλιβιζάτο, ενώ θα μετέχουν σ’ αυτήν οι Β. Χρήστου επίκουρη καθηγήτρια συνταγματικού δικαίου του ΕΚΠΑ, καθώς και ο Β. Μάλλιος διδάκτωρ Νομικής ΕΚΠΑ, εκπρόσωπος του υπουργείου στην Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ) – γνωστοί και μη εξαιρετέοι «δικαιωματάκηδες»!

"ΓΕΝΝΑΙΟΣ" ΔΙΑΔΗΛΩΤΗΣ ΚΛΩΤΣΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΙΣΘΕΝ (!) ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ
ΕΝΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ! ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΟΜΩΣ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΥΤΗ;
ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΗΚΑΝ;
Τ  Α  Χ  Α ; ; ; 

Φυσικά, η κυβέρνηση των… «εθνικοφρόνων» δεν συστήνει ανάλογη επιτροπή για την βία κατά των αστυνομικών, γιατί αυτή είναι… καλή, εφ΄όσον την διατάσσει ο κολλητός του Μητσοτάκη, Κουτσούμπας, και την εκτελούν τα «Τάγματα Εφόδου» της ΚΝΕ και του ΠΑΜΕ!

Εύγε «εθνικόφρονες»! 
Και εις ανώτερα!


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!