Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΝΕΙΣ; ΈΤΣΙ Ο ΜΟΥΛΩΧΤΟΣ ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΧΑΛΑΣΜΑΤΑ. ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΣΟΥ… (ΕΙΚΟΝΕΣ)


ΡΑΜΑ ΔΕΝΔΙΑΣ

Ο Ελληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας έξω από πολυκατοικίες που έχουν καταρρεύσει στην Αλβανία με τα μεταξωτά του κοστούμια και γραββάτες και δίπλα του ο Έντι Ράμα με το αθλητικό μπουφάν που πάνω του έχει το Αλβανικό εθνόσημο...
δενδια ραμα

Χωρίς καν να είναι έθνος οι Αλβανοί, η ηγεσία τους ξέρει πολύ καλά να τους πουλάει παραμυθία τις Χαλιμάς. 
Όλη η χώρα εξ άλλου πεινάει και πιστεύει στο όραμα της αποκαλούμενης Μεγάλης Αλβανίας.

Πόσο θα μας άρεσε και ο Νίκος Δένδιας να φόραγε ένα μπουφάν που να αρμόζει στην περίσταση.

Πόσο θα μας άρεσε και ο Νίκος Δένδιας να φόραγε ένα μπουφάν πάνω στο οποιο να υπήρχε το δικό μας Εθνόσημο, έτσι για να λέγαμε σε όλους, ορίστε, εμείς ήρθαμε για βοήθεια, εμείς ήμαστε εδώ οι ισχυροί.

Εξωτερική πολιτική έτσι κάνουν όλες οι χώρες που σέβονται την ιστορία τους.
Μόνο η Ελλάδα ως χώρα το παίζει πάντα φιλανθρωπικό ίδρυμα, βοηθώντας λαθρομετανάστες και γειτονικές χώρες που έχουν την συγκεκριμένη χρονική περίοδο μια μεγάλη ανάγκη.

Στις οικογένειες των Ελλήνων που τα δύσκολα χρόνια της οικονομικής καταστροφής του 2011, αυτοκτόνησαν, νοσηλεύτηκαν σε ψυχιατρεία, ή εγκατέλειψαν την χώρα τους, ποια ριμάδα Ελληνική πολιτεία βρέθηκε ποτέ δίπλα τους;

Οι πολιτικοί μας γουστάρουν να το παίζουν πάντα φιλάνθρωποι με άλλους, ποτέ όμως με τους ίδιους πολίτες της χώρας τους.

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ τολμάει και λέει αλήθειες. Στην κηδεία αλλά και στο ετήσιο μνημόσυνο του εθνομάρτυρα μας Κ. Κατσίφα δεν τόλμησε ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝ υπουργός να πάει.

1.indd

Μέχρι σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θεώρησε σκόπιμο να πιέσει ώστε να μάθει όλη η Ελλάδα ΓΙΑΤΙ σκότωσαν τον Βορειοηπειρώτη Κατσίφα.

Ο Ελληνας πρωθυπουργός ωστόσο θεώρησε σκόπιμο να πάει στο αεροδρόμιο και να αποχαιρετήσει την μονάδα της ΕΜΑΚ για το ταξίδι της προς την Αλβανία.
EMAK

Οι πολιτικές των σεισμών του 1999 μεταξύ Τουρκίας και Ελλαδας θα πρέπει να γνωρίζει ο Κούλης ότι έχουν αποτύχει. Δεν καρποφόρησαν.

Τόσο τους Τούρκους όσο και τους Αλβανούς φίλους δεν μπορείς να τους πιάσεις.
Με την πρώτη ευκαιρία και οι δυο θα την φέρουν και στους Έλληνες και στην Ελλάδα.

Αλήθεια αυτά τα έξοδα ποιος θα τα πληρώσει, ο Ελληνας φορολογούμενος;

Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από ποτέ που ο ανεκδιήγητος Βενιζέλος καταργούσε τις στρατιωτικές παρελάσεις μας επικαλούμενος πιέσεις από τους τοκογλύφους μας, ότι αυτές κοστίζουν.

Τα έξοδα λοιπόν της ΕΜΑΚ, που η ΕΜΑΚ ανήκει στο Υπουργείο της Προστασίας του Πολίτη ποιος θα τα πληρώσει, ο Ράμα από τα εισοδήματα που έχει από το εμπόριο με τον λευκό θάνατο;

Και προς Θεού δεν θέλουμε το κακό το γειτόνων μας.

Θέλουμε αυτή η ριμάδα πολιτεία μας να δείξει ότι πρώτα αφουγκράζεται τα προβλήματα των Ελλήνων, τα λύνει και μετά ας στέλνει βοήθεια μέχρι και στου «διαβόλου την μάνα».


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!