Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

«ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΟ» στήν ΜΟΡΙΑ ΠΛΑΚΩΣΕ στίς ΜΠΟΥΝΙΕΣ (!!!!!) ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ, που ΤΟΛΜΗΣΑΝ νά του ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ! ! !




Νόμος και τάξη επικρατεί σ’ ολόκληρη τη χώρα, από τότε που έφυγαν οι «κατσαπλιάδες» του ΣΥΡΙΖΑ κι έγινε ο Κούλης μας πρωθυπουργός! 
Κι αυτό το έχουν χωνέψει άπαντες, Έλληνες κι αλλοδαποί!...

Θέλετε κι ένα πολύ πρόσφατο παράδειγμα; 

Ένα 18χρονο «προσφυγόπουλο» (μετέχει άραγε της… ελληνικής παιδείας;), απάντησε με ύβρεις, φτυσίματα γροθιές και κλωτσιές στις υποδείξεις δύο αστυνομικών στην Μόρια, το βράδυ της Παρασκευής.

Τελικά, με την επέμβαση κι άλλων αστυνομικών το «προσφυγάκι» καθηλώθηκε, αφού όμως αντιστάθηκε σθεναρά.

Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εξύβριση, πρόκληση σωματικών βλαβών, απείθεια και βίας κατά υπαλλήλων και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης, ο οποίος βεβαίως θα τον αφήσει ελεύθερο…


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"


6 σχόλια:

  1. Αφου δεν τους αφησατε να πνιγουνε στη θσλασσα και τους σωσατε ,θα σας πνιξουν αυτοι.
    Ορισμενοι δημοσιογραφοι αγανακτουν και λενε και τι να τους κανουμε τους καιμενους τους λαθρο , να τους αφησουμε να πνιγουνε,ε τοτε περιμαζεψτε τους για να σας πνιξουν αυτοι.
    Ρε επικοινωνητε με το μυαλο σας η δεν λειτουργουν οι συναψεις σας πλεον,αυτοι ειναι ο δουριος ιππος της μουσουλανικης λαθροεισβολης ,εχθροι εισερχομενοι σαν επετες με κλαδο ελαιας.
    Και σεις μαζεψτε τα φιδια τα κολοβα να μην πνιγουν στη θαλασσα ,δοστε τους επισοματα,βαλτε τους σε ξενοδοχεια πολιτελειας ,να γινουν θρεφταρια για να σας φανε.
    Ευγε στα σαινια τους δημοσιογραφους,αν θα ορμισουν και κατ επανω τους να δουμε τοτε τι θα κανουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΕ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΙΚΟΛΛΩ ΑΠΟ ΤΟ GREEK NEWS ON DEMAND http://greeknewsondemand.com/2019/11/25/%ce%b7-%ce%bb%ce%b1%ce%b8%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b7-%ce%b5%ce%b9%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%83%cf%85%ce%bc%cf%86%cf%89%ce%bd%ce%b7%ce%bc%ce%b5/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστούμε ιδιαιτέρως γιά το χρησιμότατο κείμενο, άν και εκτεταμένο.
      Νά είστε πάντα καλά.

      Διαγραφή
    2. Σας ευχαριστούμε ιδιαιτέρως γιά το χρησιμότατο κείμενο, άν και εκτεταμένο.
      Νά είστε πάντα καλά.

      Διαγραφή
  3. Ολα αυτα τα ασυνοδευτα ανηλικα προσφυγακια... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ.

    Ειναι τα παιδια των τζιχαντιστων που γεννηθηκαν ή μεγαλωσαν μεσα στην βια και στον πολεμο.

    Δεν το λεω εγω.

    Ζω στην Γαλλια, και στο BFM TV ανέφερε μια δικηγόρος ότι δεν υπάρχουν ασυνόδευτα παιδιά. Τα υπερασπιζοταν μετα μανιας, λεγοντας οτι αυτα τα παιδια εχουν ζησει στην βια και στον πολεμο και πρεπει οι γαλλοι να τα δεχθουν στα σχολεια, για να γινουν γαλλοι πολιτες και οχι εγκληματιες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαρείτε τον νέο σας πρωθυπουργό, πανομοιότυπος με τον Άλεξ, αλλά πώς θα μπορούσε να είναι αλλιώς αφού έχουν την ίδια εθνική καταγωγή, πάντως όχι ελληνική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!