Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Ρ έ θ υ μ ν ο: ΓΙΑΤΙ Λείπουν οι Σταυροί από τις 3 Εκκλησίες; ; ; Έλα ντέ, γ ι α τ ί ;


Σ Υ Μ Π Τ Ω Σ Ι Σ;
Π Ε Ρ Ι Ε Ρ Γ Ο ;;;
ΑΠΛΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟ;
ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;
ΜΗΠΩΣ;
Κάτι συμβαίνει στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο, καθώς αφαιρούν από τις Εκκλησίες τους Σταυρούς και στην ερώτηση γιατί συμβαίνει αυτό η απάντηση ήταν ότι γίνεται ....συντήρηση.
Το περιστατικό έγινε σε 3 Εκκλησίες στις περιοχές Μυσσιριά και Περβόλια οι οποίες πλέον δεν έχουν Σταυρούς, τουλάχιστον προς ώρας.

Στην περιοχή του Μασταμπά ο Σταυρός της Εκκλησίας δεν ανάβει… Το ίδιο στους 4 Μάρτυρες, το ίδιο και στον Άγιο Παντελεήμονα στο Δεσποτικό όπως αναφέρει το cretedoc.gr

Πάντως οι κάτοικοι στο Ρέθυμνο έχουν ανησυχήσει λόγω πλέον και της πολύ μεγάλης μουσουλμανικής παρουσίας στην Κρήτη και θέλουν να βλέπουν υψωμένα τα σύμβολα της Ορθοδοξίας για λόγους ανύψωσης του θρησκευτικού φρονήματος αλλά και για να μην τους μπαίνουν ιδέες ότι κάτι άλλο συμβαίνει…

Σε μια εποχή όπου ακούγονται… φωνές περί απαγόρευσης ψησίματος χοιρινού για να μην προσβάλλονται μουσουλμάνοι τέτοια περιστατικά προκαλούν περαιτέρω καχυποψία.

Σημειώνεται ότι πρόσφατα Πακιστανοί που ζουν στην Κρήτη πραγματοποίησαν πορεία μέσα από τους κεντρικούς δρόμους στον Άγιο Νικόλαο με αφορμή την γέννηση του προφήτη Μωάμεθ, στην Μέκκα της Σαουδικής Αραβίας το 570 μ.Χ.

Το θέαμα προβλημάτισε ιδιαίτερα τους κατοίκους του Αγίου Νικολάου και τώρα σε μια άλλη κρητική πρωτεύουσα έλαβε χώρα το περιστατικό αυτό....
"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!