Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Από τον αθλητικό χώρο οι δράστες της επιθέσεως στον σύμβουλο του "Χρυσοχοΐδη";

[Η είδηση παρατίθεται κατωτέρω απο δύο διαφορετικά ιστολόγια]


Ένας από τους πιο στενούς συμβούλους του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, είναι ο άντρας που έπεσε θύμα μαφιόζικης ενέδρας το βράδυ της Τετάρτης (27/11) στην περιοχή του Χαλανδρίου και συγκεκριμένα στο 'parking' του σταθμού του 'μετρό'. 

Ο Γ.Α. χειρίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, θέματα στρατηγικής, επικοινωνίας αλλά και αθλητικής βίας. 
Μάλιστα, συμμετείχε σε επιτροπές που «έτρεχαν» θέματα γύρω από την εξυγίανση του αθλητικού χώρου. 
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης του έχει «τυφλή» εμπιστοσύνη, ενώ συνεργαζόταν μαζί του και στην προηγούμενη θητεία του στη λεωφόρο Κατεχάκη.

Προχθές, Πέμπτη πήγε - παρά τον τραυματισμό του στο χέρι - κανονικά στο γραφείο του στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. 
Η Αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό των ατόμων που τον χτύπησαν ενώ πήγαινε στο αυτοκίνητό του σε σημείο κοντά στο Μετρό Χαλανδρίου.

Οι Αρχές αναζητούν το κίνητρο των δραστών. Σύμφωνα με πληροφορίες του 'ethnos.gr' , εκεί που θα δοθεί έμφαση είναι το κατά πόσο η επίθεση σχετίζεται με τα αθλητικά θέματα με τα οποία είχε ασχοληθεί ο σύμβουλος του υπουργού.

Εάν δηλαδή η μαφιόζικη ενέδρα έγινε κατ’ εντολή ατόμου που ήθελε να στείλει κάποιο «μήνυμα» προς τον ίδιο ή στην ηγεσία του υπουργείου. Ο Γ.Α. έχει υπάρξει στο παρελθόν στέλεχος εταιρίας μετρήσεων τηλεθέασης, ενώ θεωρείται πετυχημένος στον τομέα της επικοινωνίας. 


=====================

Σέ άλλο ιστολόγιο, η ίδια είδηση:

Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε προχθες (27/11) το βράδυ ειδικός σύμβουλος του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και μέλος της επιτροπής για τη βία σε αθλητικούς χώρους, στο πάρκινγκ του σταθμού του μετρό Χαλανδρίου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο σύμβουλος του υπουργού, έφυγε χθες το βράδυ από το γραφείο του στο υπουργείο και με το μετρό πήγε τον σταθμό του Χαλανδρίου όπου είχε αφήσει το αυτοκίνητό του.
Όταν πήγε στο πάρκινγκ δέχθηκε επίθεση από τουλάχιστον δύο άτομα, τα οποία τον χτύπησαν με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν. Στην συνέχεια αποχώρησαν.

Το θύμα διακομίστηκε στο νοσοκομείο νοσοκομείο με...θλαστικά τραύματα, καθώς και ρωγμώδες κάταγμα στο ένα χέρι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το κίνητρο δεν ήταν η ληστεία και τα αίτια της επίθεσης ερευνώνται από την ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση. Έχει περάσει από την AGB και σήμερα είναι σύμβουλος του υπουργού σε ευρεία γκάμα θεμάτων, με αποτέλεσμα να θεωρείται από πολλούς ως το δεξί χέρι του κ. Χρυσοχοΐδη. 
Επίσης, είναι μέλος της Επιτροπής για τη βία στους αθλητικούς χώρους και τα στημένα παιχνίδια.

Πάντως έμπειροι αξιωματικοί της ασφάλειας δεν αποκλείουν το γεγονός αυτό να αποτελεί μήνυμα προς τον υπουργό ότι… «τον έχουν» όποτε θέλουν, αυτοί που το έστειλαν.Να θυμίσουμε ότι είναι η δεύτερη φορά που χτυπιέται άμεσος συνεργάτης του Χρυσοχοΐδη.

Φυσικά η περίπτωση αυτή δεν συγκρίνετε αλλά αποτελεί παρόμοιο μήνυμα κατά τους ερευνητές της ασφάλειας 
Στις 20:09, 24 Ιουνίου 2010 ο 52χρονος Αστυνομικός Διευθυντής Γιώργος Βασιλάκης, υπασπιστής του τότε υπουργού Δημόσιας Τάξεως Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, άνοιγε τον φάκελο-βόμβα που εστάλη στο γραφείο του υπουργού και έμελλε να του στερήσει την ζωή.

Ο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ "ΣΤΕΝΑ ΔΕΜΕΝΟΣ" ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΑΠΟ ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ,
ΤΟ 'ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ', ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΑΣΟΚ, ΕΙΤΕ ΜΕ Ν.Δ.....

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!