Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Ψ υ χ ο λ ό γ ο ς ....(made in "Soros")! Εύγε Koulis!ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υπάλληλος του Τ.Σόρος η «Εθνική Συντονίστρια» για εγκατάσταση σε Ελλάδα των «ασυνόδευτων προσφυγόπουλων»!

Ανανέωση από αρχικό κείμενο: (00:29, 25/11/2019)

Μια ανησυχητική εξέλιξη είχαμε πριν από μερικές ώρες, η οποία μάλιστα ανακοινώθηκε δια χειλέων του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη: Η Ειρήνη Αγαπηδάκη, ψυχολόγος στο επάγγελμα η οποία ανακοινώθηκε ως «Εθνική Συντονίστρια» στο κυβερνητικό σχέδιο για τα «ασυνόδευτα προσφυγόπουλα», βάσει των στοιχείων του βιογραφικού της, είναι υπάλληλος... του Τζορτζ Σόρος!

Αποτέλεσμα εικόνας για soros
Αποτέλεσμα εικόνας για soros

Συγκεκριμένα η Ειρήνη Αγαπηδάκη είναι Λέκτορας Δημόσιας Υγείας στην Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, το οποίο ανήκει σε fund, ιδιοκτησίας του "Τζορτζ Σόρος"! (ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ:ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΓΚΕΟΡΓΚΥ ΣΒΑΡΤΣ! Είναι Ουγγρο-εβραίος στήν καταγωγή. ΤΕΛΕΙΑ & ΠΑΥΛΑ!)

Το 2017 η μέχρι τότε ιδιοκτήτρια Laureate Education, Inc και η Galileo Global Education, εταιρεία υπό την αιγίδα της Providence Equity, μιας παγκόσμιας εταιρείας διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων, υπέγραψαν συμφωνία πώλησης των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων της Laureate στην Ιταλία και την Κύπρο, έναντι €225 εκατ. ($263 εκατ.). 
Η συναλλαγή πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2018!

Κι εδώ αρχίζουν τα «ωραία»: Η Galileo ανήκει στην Providence Equity Partners, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων στον κόσμο η οποία χειρίζεται επενδύσεις ύψους 50 δισ. δολαρίων και στην οποία μεγαλομέτοχος είναι ο... "Τζορτζ Σόρος"!

Τα εκπαιδευτικά ιδρύματα του Galileo παρέχουν ακαδημαϊκά προγράμματα, όπως: τέχνη, κινούμενα σχέδια, βιντεοπαιχνίδια, σχεδιασμός γραφικών και κινουμένων σχεδίων, σχεδιασμός εσωτερικών χώρων, μόδα και επιχειρήσεις μόδας καθώς και επικοινωνία, κινηματογράφο και τηλεόραση, γαστρονομία, τουρισμός, διαχείριση.

Αποτέλεσμα εικόνας για soros
ANΩΤΕΡΩ Ο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΥΙΟΣ ΤΟΥ
ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ "ΣΟΡΟΣ" (ΣΒΑΡΤΣ)....
(ΛΙΑΝ ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ
ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ Ε.ΡΑΜΑ).
Ολες αυτές οι δραστηριότητες κατευθύνονται και ελέγχονται από τον "Τζορτζ Σόρος".

Η Ειρήνη Αγαπηδάκη ψυχολόγος, όπως είναι Λέκτορας Δημόσιας Υγείας στην Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου. 
Και τώρα από όλη την Ελλάδα επιλέχθηκε αυτή για να «συντονίσει» την εγκατάσταση στην χώρα 6.000 παιδιών μουσουλμάνων που μυστηριωδώς βρέθηκαν ασυνόδευτα στην Ελλάδα!

Θα διερωτηθεί κάποιος καλόπιστος εύλογα «Γιατί η συγκεκριμένη;». «Ήταν πολύ γνωστή στο... facebook» λένε οι συνεργάτες του πρωθυπουργού!

Στην σελίδα της Ειρήνης Αγαπηδάκη θα δει κανείς να γράφει για τους πρόσφυγες αλλά και για τα παιδιά, «καυτηριάζοντας ρατσιστικές συμπεριφορές». 

Και μετά ήρθε η πρόσληψή της... στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου του "Τ.Σόρος".

Εν συνεχεία, τελείως τυχαία προφανώς, ανέλαβε ένα απίστευτο, πρωτοφανές στα ελληνικά χρονικά, έργο: Τον συντονισμό της εγκατάστασης 6.000 παιδιών μουσουλμάνων στην Ελλάδα!

Να τονίσουμε ότι ο τίτλος της «Εθνικής Συντονίστριας» είναι ανώτερος από αυτόν του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ισότιμος με αυτόν υπουργού και όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, «θα αναφέρεται κατ'ευθείαν στο πρωθυπουργικό γραφείο»! 

Δεν θέλουμε να είμαστε κακόπιστοι, αλλά μήπως όλα αυτά δεν είναι τυχαία και η διείσδυση του "Τζορτζ Σόρος" φτάνει μέχρι το γραφείο του πρωθυπουργού;

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/824344_apokleistiko-ypallilos-toy-tsoros-i-ethniki-synontistria-gia

"Ιωάννης Καποδίστριας"

2 σχόλια:

  1. 1)Ας Μας πει η αγαπηδάκη,πόσα 30χρονα ασυνόδευτα φιλοξένησε στο κωλόσπιτό της;
    2)Οι αρχηγοί των ΓΕΣ ΓΕΑ & ΓΕΝ (όταν δεν λειτουργούν ως υπάλληλοι των κυβερνώντων αλλά του λαού),για μένα είναι ανώτεροι ακόμη και από τον πρόεδρο της αλητοκρατίας.
    3)Το κωλόπαιδο του σορρος,αν δεν πήγαινε στην αλβανία,πού θα πήγαινε;Οι εγκληματίες τα βρίσκουν μεταξύ τους.Τρώγονται μόνο όταν ο ένας ρίξει τον άλλον στη μοιρασιά.Το μόνο για το οποίο λυπάμαι,είναι που μαγαρίζει ένα ένδοξο όνομα,ένα σίχαμα σαν το σορράκι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΕΛΝΕΙ Φτηνο ΚΡΕΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΤΕΡΥΣ Ο ΝΕΩΤΕΡΟΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΧΡΥΣΟΥ ΦΥΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΕΑ....ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΠΟΥΣΤΡΟΝ ΑΠΟ ΓΑΛΛΙΑ ΜΕΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΡΕΙΣ ΤΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!