Κυριακή 31 Μαΐου 2020

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ 300.000€ ΤΟΥ Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ 'ΚΗΡΥΞ') ΕΧΕΙ ΣΒΗΣΤΕΙ (!!!) ΜΕ ΤΗΝ .....ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ !!!
ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ !!!!

ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ … ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ…

ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΚΕΔΕΣ, ΧΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ …
ΦΡΑΠΕΔΑΤΟΙ, ΞΑΠΛΑΤΟΙ, ΩΧ ΑΔΕΡΦΑΤΟΙ, ΞΕΡΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ…


ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΣΑ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΙ ΑΦΟΥ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΣΒΗΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ, ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ...ΕΜΕΙΣ !!!

ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΕΣΒΗΣΑΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ … 

ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΒΗΣΜΕΝΑ ΑΦΟΥ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ( ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ – ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ), ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΑΡΗ ΛΗΣΤΕΙΑ…
….
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΒΑΣΗ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ, ΟΤΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ 2005 Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ “ΚΗΡΥΞ” ΧΑΝΙΩΝ 300.000 ΕΥΡΩ, ΕΧΕΙ ....ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ = ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ !!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!