Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Σέ ΜΕΓΑΛΟ κίνδυνο οι Ιερείς στο Μαυροβούνιο! (Πληθαίνουν τά ..."τυχαία" επεισόδια εις βάρους τους!)


Σε κίνδυνο οι Ιερείς στο Μαυροβούνιο

Σε κίνδυνο βρίσκονται οι Ιερείς στο Μαυροβούνιο, καθώς οι διώξεις που υφίσταται η Ορθοδοξία στήν χώρα, πυροδοτούν φαινόμενα μισαλλοδοξίας και φανατισμού.

Montenegro: 18 opposition lawmakers held after violent protests ...
Amazon.com: M135 MAP Montenegro Fridge Magnet Montenegro Travel ...

Σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση της Μητροπόλεως Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας, μία ομάδα νέων (τυχαίων;;;) συγκεντρώθηκε έξω από το σπίτι του ιερέα Νικόλα Ράντοβιτς στην πόλη Μπαρ και άρχισε να φωνάζει και να τον απειλεί, προκαλώντας τρόμο στήν γυναίκα και τα παιδιά του!

Overview on the Law against the Serbian Orthodox Church in Montenegro

Οι νεαροί τον προπηλάκισαν και φώναζαν συνθήματα, ότι σύντομα Σέρβοι ιερείς δεν θα μπορούσαν να μετακινούνται ελεύθερα στο Μαυροβούνιο. 

5 days in heaven called Montenegro – Shimmer And The City

Ανάλογα ("τυχαία"...) περιστατικά έχουν σημειωθεί και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Montenegro MPs arrested in clash over religious freedom law - BBC News

Η εκκλησία εκφράζει φόβους, ότι τέτοια φαινόμενα θα γενικευτούν όσο η κυβέρνηση της χώρας διώκει τους Ιερείς και επιμένει στον αντισυνταγματικό νόμο που υφαρπάζει τήν ορθόδοξη κληρονομιά.

Serbian Orthodox Synod and faithful calling for end to Church ...

«Η περίοδος της επιδημίας του κορωνοϊού έδειξε ότι αυτή η κυβέρνηση είναι άθεη. 

Ότι δεν υπάρχει τίποτα ιερό γι ‘αυτήν. 

Το κλείσιμο των Ορθόδοξων Εκκλησιών, η αστυνομία, οι απαγορεύσεις των πιστών να εισέλθουν σε εκκλησίες, η παρεμπόδιση των ιερέων στήν διεξαγωγή θρησκευτικών τελετών και, ως αποτέλεσμα, η σύλληψη και φυλάκιση ιερέων και επισκόπου είναι όλες ενέργειες που μετατρέπουν σταδιακά το Μαυροβούνιο, σε ένα κράτος που μοιάζει περισσότερο με το ολοκληρωτικό σύστημα του (φανατικού αθέου "Αλβανού") Ενβέρ Χότζα, παρά με ένα σύγχρονο δημοκρατικό κράτος», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Μητρόπολη...

Please support our efforts to protect Serbian Christians from the ...


"Π α π α φ λ έ σ σ α ς"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!