Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

Α Κ Ο Υ Τ Ε ;;; ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΠΟ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ.....


Οι ιατροί σε νοσοκομείο στην Καλιφόρνια λένε ότι έχουν καταγράψει περισσότερους θανάτους από αυτοκτονία από τον κορανοϊό, με αυτοκτονίες αξίας ενός έτους και απόπειρες αυτοκτονίας να καταγράφονται σε περίοδο 4 εβδομάδων.

«Οι ιατροί στο Ιατρικό Κέντρο 'John Muir' στο Walnut Creek λένε ότι έχουν δει περισσότερους θανάτους από αυτοκτονία κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου καραντίνας από τους θανάτους από τον ιό COVID-19», αναφέρει το ABC 7 .

California doctors say they have seen MORE suicides than ...

Ο Δρ Mike deBoisblanc, επικεφαλής τραύματος στο νοσοκομείο, είπε ότι δεν είχε δει ποτέ αυτοκτονία σε αυτό το ποσοστό και ότι οι αριθμοί ήταν «άνευ προηγουμένου». 

Τώρα λέει ότι είναι καιρός να τελειώσει πλήρως το κλείδωμα.

Μια βετεράνος νοσοκόμα που βρίσκεται στο νοσοκομείο για 33 χρόνια άκουσε επίσης το κουδούνι συναγερμού.

Doctors John Muir Medical Center Walnut Creek have seen more ...

«Αυτό που έχω δει πρόσφατα, δεν το έχω ξαναδεί», είπε η Kacey Hansen. “Δεν έχω δει ποτέ τόσο πολύ σκόπιμο τραυματισμό.”

Ωστόσο, το ίδιο το νοσοκομείο έδωσε μια δήλωση λέγοντας ότι εξακολουθούσε να υποστηρίζει πλήρως την παραγγελία Shelter-in-Place.

Οι αυτοκτονίες υπογραμμίζουν την πιθανή κλίμακα του ανείπωτου αντίκτυπου που είχε το κλείδωμα στην ψυχική υγεία καθώς οι άνθρωποι αποξενώνονται περαιτέρω και αποστραγγίζονται από φίλους και οικογένεια.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ



https://www.triklopodia.gr/%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%BF%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B1/

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!