Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Σουηδία: "Φουκαριάρης" Μετανάστης ΒΙΑΣΕ 3χρονη (!!!!!!!!!) και την κόλλησε σεξουαλικά μεταδιδόμενη ασθένεια!



Φρίκη από την τραγική για το μικρό κορίτσι ιστορία...
Ένας μετανάστης από την Ερυθραία κατηγορήθηκε για βιασμό ενός 3χρονου κοριτσιού στήν (ανεκτική μέχρι παραλύσεως) Σουηδία.

Top 10 countries by Rape Crime - iFunny :)


Sweden Revolts Against European Immigration Policy - Live Trading News

Την ίδια στιγμή ένα ιατρικό κέντρο έχει αποφασίσει, ότι το κορίτσι έχει επίσης μια σεξουαλικά μεταδιδόμενη ασθένεια (ΣΜΝ).

Ο 32χρονος μετανάστης, του οποίου το όνομα δεν δημοσιέυεται λόγω της σουηδικής νομοθεσίας περί απορρήτου, κατηγορήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Ατόντα, σύμφωνα με το Samhällsnytt. 

Swedish crime stats claims not clear cut – Australian Associated Press

Διαμένει στο δήμο Sundbyberg, βόρεια της Στοκχόλμης. 

Τα σουηδικά φορολογικά αρχεία δείχνουν ότι είναι υπήκοος της Ερυθραίας ο οποίος πρωτοεγγράφει στήν Σουηδία τον Φεβρουάριο του 2010.

New law in Sweden recognises sex without consent as rape | South ...

Η κατηγορία δείχνει ότι ο βιασμός πραγματοποιήθηκε σε μια κατοικία στο Δήμο Sollentuna, επίσης βόρεια της Στοκχόλμης, είτε τον Ιανουάριο, είτε τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους. 

Dramatic situation in Sweden: “Rapes in Stockholm have increased ...

Μετά την επίθεση, η μητέρα άρχισε να υποψιάζεται ότι το κορίτσι πάσχει από ασθένεια και την πήγε σε ιατρικό κέντρο στο Tureberg, όπου αποφασίστηκε ότι είχε μολυνθεί με ΣΜΝ. 

Στήν συνέχεια, οι ιατροί ειδοποίησαν την αστυνομία και οι δοκιμές έδειξαν ότι ο ύποπτος της Ερυθραίας έχει την ίδια μόλυνση.

NORTHERN EUROPE Rape capital of the world? Four rapes in Sweden ...

Η αστυνομία ανακρίνει τον μετανάστη. Παρ΄όλο που ζούσε στη Σουηδία από το 2010, χρειάζεται ακόμα μεταφραστή για να επικοινωνήσει με αξιωματικούς. Αρνείται ότι διέπραξε το έγκλημα.

Τα εγκλήματα, και ιδιαίτερα σεξουαλικές επιθέσεις, που διαπράχθηκαν από μετανάστες έχουν γίνει ένα σοβαρό πρόβλημα στη Σουηδία τα τελευταία χρόνια. 

rape in Sweden

Μόνο αυτόν τον μήνα, τρεις μετανάστες συνελήφθησαν, ή κατηγορήθηκαν για βιασμό και δύο για δολοφονία...


=====================

Rape Jihad: 43% of All Rapes in Sweden Are on Native Children
OYΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ!
"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!