Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

ΞΥΔΙ ΡΕ! ΞΥΔΙ ΩΡΑΙΟ από τήν Πάρο! Εξοργισμένη η Ρεπούση με τον Αγιασμό και τις Εικόνες των Ηρώων στα σχολεία!

Το καυτό «τιτίβισμα» της Μαρίας Ρεπούση για τις γενοκτονίες - ΤΑ ΝΕΑ
Η (ΠΡΩΤΟΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΤΟ 1983 ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ) ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ
ΓΑΛΛΙΚΗΣ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ (...) ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ.....

Σύμφωνα με απόφαση του ΣτΕ τα θρησκευτικά πρέπει να «αποβλέπουν στην ανάπτυξη της θρησκευτικής συνείδησης των ορθόδοξων μαθητών»
Κατά της πρόσφατης απόφασης του ΣτΕ, σύμφωνα με την οποία τα θρησκευτικά πρέπει να «αποβλέπουν στην ανάπτυξη της θρησκευτικής συνείδησης των ορθόδοξων μαθητών», του σχολικού αγιασμού, αλλά και των εικόνων ηρώων του 1821 που κρέμονται στους τοίχους των σχολείων, τα έβαλε η ιστορικός και πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Ρεπούση, γνωστή από τις καινοφανείς θεωρίες της περί «συνωστισμού» στην προβλήτα της Σμύρνης το 1922.
Εκατομμύρια ευρώ για τη Μ.Κ.Ο. της Ρεπούση - OlaDeka

Έτσι λοιπόν, η θεωρητικός του ...«συνωστισμού» των Ελλήνων στο λιμάνι της Σμύρνης κατά την Μικρασιατική Καταστροφή, εκφράζει τη δυσαρέσκειά της σχετικά με την απόφαση του ΣτΕ για τα θρησκευτικά, χαρακτηρίζοντας «φονταμενταλιστικό» κράτος την Ελλάδα και τάσσεται κατά της παρουσίας εικόνων με Ήρωες (τους γράφει με μικρό «η») της Εθνεγερσίας στους τοίχους των σχολικών μονάδων της χώρας, δηλώνοντας μάλιστα «εξοργισμένη»!

Γράφει συγκεκριμένα:

«Εξοργίζομαι αλλά δεν απορώ με την απόφαση του ΣτΕ για τα θρησκευτικά. 
Είμαστε ένα δυτικού τύπου φονταμενταλιστικό κράτος.

Το πρώτο πράγμα που κάνουν τα παιδάκια με την έναρξη της σχολικής χρονιάς είναι ο αγιασμός. Όλοι οι υπουργοί παιδείας ξεκινούν τη χρονιά παρευρισκόμενοι σε αγιασμό. ΝΥΝ και πρώην. 
Ανεξαιρέτως.
Τελειώνει ο αγιασμός και ξεκινά η σχολική χρονιά.

Αρχείο Μαρία Ρεπούση - TheCaller.Gr

Σε καθημερινή βάση η πρωϊνή προσευχή. Προς επίρρωση, ο υποχρεωτικός εκκλησιασμός. 
Αυτός νομίζω σε μηνιαία ή διμηνιαία βάση. Θα σας γελάσω.

Για να μην ξεχνιέται το παιδί σε τί είδους σχολείο πηγαίνει, οι τοίχοι της τάξης στολισμένοι με εικόνες Αγίων και ήρωες του 21. 
Τα θρησκευτικά καπάκι που λένε».

pentapostagma.gr

https://www.triklopodia.gr/%CE%B5%CE%BE%CE%BF%CF%81%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B7-%CE%B7-%CF%81%CE%B5%CF%80%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C-%CE%BA/

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

2 σχόλια:

  1. Μην λυσσάς τόσο πολύ, ασχημομούρα γεροντο-μπεμπέκα γιατί γίνεσαι ακόμα πιο άσκημη. Άντε τώρα βγήκαν να μιλήσουν κι οι μούμιες. Πάρε αλά μπρατσέτα την άλλη μούμια τη Γιάννα κι αντέστε στις σαρκοφάγους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!