Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Έβρος: Προσαγωγή Βρετανού δημοσιογράφου που κινούνταν (...) στην επίμαχη περιοχή των Φερών!


Έβρος: Προσαγωγή Βρετανού δημοσιογράφου που κινούνταν στην επίμαχη περιοχή των Φερών

Ένας Βρετανός δημοσιογράφος, που εντοπίστηκε από αστυνομικές δυνάμεις να κινείται στην επίμαχη περιοχή των Φερών, η οποία βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο επίκεντρο της δημοσιότητoς με την παρουσία Τούρκων στηn θέση Μελισσοκομείο, προσήχθη (23/05) στο αστυνομικό Τμήμα Φερών.

ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΕΙΟ | BriefingNews
ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΒΡΟΥ - Ενωμένη Ρωμηοσύνη

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, στον συγκεκριμένο δημοσιογράφο, που προφανώς επιχείρησε να φτάσει στο σημείο όπου μέσα ενημέρωσης της πατρίδας του, όπως η εφημερίδα “THE SUN’ έδωσαν ιδιαίτερη έκταση και εμφάνισαν ως τουρκική κατοχή ελληνικής έκτασης αρκετών στρεμμάτων, έγινε εξακρίβωση στοιχείων. 

Δεν είχε πάντως προλάβει να τραβήξει φωτογραφίες από σημεία που δεν επιτρέπεται και έτσι δεν προέκυψαν κάποια στοιχεία εναντίον του, όπως για παράδειγμα κίνηση σε απαγορευμένη στρατιωτική ζώνη. 
Γι’ αυτό και δεν υπήρξε κάτι να καταλογισθεί εναντίον του.

Έβρος : Οι Τούρκοι έχουν προωθηθεί σε ελληνικό έδαφος – Η ...

Πάντως και μόνο η παρουσία του Βρετανού δημοσιογράφου, δείχνει πως κάποια ξένα ΜΜΕ προσπαθούν όχι μόνο να διατηρήσουν, αλλά και να “σηκώσουν” το θέμα. 

Θα πρέπει επίσης να επισημάνουμε, ότι η φωτογραφία που δημοσίευσε η ‘THE SUN” και συγκεκριμένα το επίμαχο σημείο που υποστηρίζει ότι έχουν καταλάβει οι Τούρκοι, δεν έχει καμμιά σχέση με την επίμαχη έκταση, η οποία βρίσκεται πιο βόρεια. 

Έβρος: Τι συμβαίνει πραγματικά και ποιες είναι οι ενέργειες των ...

Απλά πήραν από την google και έβαλαν το σημείο αυτό και όλοι, αφού δεν γνωρίζουν την περιοχή, το υιοθέτησαν και γράφουν διάφορες ανοησίες για 200 στρέμματα και τέτοια παρόμοια.

Τι συμβαίνει στον Έβρο – Πώς σχολιάζει καθηγητής διπλωματικών ...

Πηγή: evros-news.gr
&

"Iωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!